Victoria!!

Igår var vi ju i umeå och lämnade av mamma, när klockan är tjugo i nio säger jag och emil tur att vi körde fort, nu får du skynda dig in så säger hon att flyget går tio. Så det var lunch!! Men det jag skulle säga var att! Victoria secrets fyfan det är så bra. Hela veckan har jag laddat upp för att se det. Det var otroligt bra! Sen imorgon nyår, känner mig inte ens taggat.. Hade ingen känsla över jul heller men hoppas det blir bra ändå:) Jag vet nu efter man sett victoria secrets vad man ska ha för nyårs löfte.. Jag har äter något så gud förbannat mycket skit det här året. Men det ska iaf bli en ändring:) Tack för mig lever och pastej Ha en trevlig nyårs afton:)

A - @ Amanda BJ

För det första så var det hur kul som helst igår, det roligaste var när vi fick Marcus och gråta..Mohaha! Idag har jag varit med Lover och hängt och nu kom jag just till Amanda där jag hon Sara och Lisa ska mysa ikväll, blir en rätt tidig kväll med tanke på att man bara måste vara på topp imorgon! Längtar så jag dör!

A

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så hon sen kan köra mig till stan då jag möter upp Runa för en middagsdate sen ikväll blir det umgänge.

Allt börjar bra!!!!

Idag ska va skjutsa mamma till Umeå för att hon ska flyga till Egypten. Vi skulle börja fara klockan sju så jag och emil snoozade från halv. Sen väcker emil mig och säger klockan är ju tjugo över. Jag flyger upp och skriker på mamma som självklart också har försovit sig. Vi tar allt och sätter oss fort i bilen. Mamma Måste tanka också tur att det inte var någon kö men iaf. Nu är vi iaf Påväg och vi hoppas hon hinner med flyget klockan nio. Men det ska vi nog kunna ordna. Ska sova nu pussas

A - bra låt + bild från igår + text



Idag har jag pluggat lite på teorin och försökt mig på faser osv samt bokat en körlektion, känner att jag har börjat släppa taget om det här nu, så skärpning Anna! Annars så har jag bjudit hit några stycken ikväll och förhoppningsvis klarar dem av att komma trotts kylan där ute, och om jag har sån tur så hade jag tänkt tvinga dem att se Sunes Jul! Ska nog gå att ordna sa ni se!


A - Your love is to mutch

Vart som en heldag på stan men trotts det så vart det bara två tröjor + en julklapp som fick följa med hem till Björnvägen. Nu blir det att göra iordning middan sen rusa in till stan för att ta bussen till Kåge och hälsa på världens bästa Kent fan!♥


Jag har verkligen världens finaste pojkvän...

img_6678 (MMS)

Jag har verkligen världens finaste pojkvän!  I love u


A - Impuls

Kvällen vart lite annars, istället för en chillkväll med mys så vart det istället en liten impuls roadtripp till Umeå där vi såg Narnia 3D. Haha gilla att en av fem hade sett 1an och 2an.. Men somsagt - impuls! Imorgon väntas en shoppningdag på stan och förhoppningsvis hittar man nå vettigt att kunna ha på nyårs.


Anna

Idag har vi varit hos farmor hela dagen, alltid lika trevligt! Nu väntas middag och snart kommer även Amanda hit. Vi ska försöka klura ut vad man kan göra denna kväll, var lite snack om bio så det kanske blir av :)


A - Tjejerna

Kom precis hem efter en efterlängtad tjejkväll med tjejerna. Behövs inte många dagar för att känna saknad efter dem, saknar dem typ redan..Tur att det är en dag imorgon också! Nu ska jag impulls läsa lite körteori innan det blir sovdags för mig.


Annas jul

Hade världens bästa julafton igår, god mat, roliga lekar, skitbra julklappar-Ja ni fattar grejen. Idag blir det att bara ta det lungt och chilla här hemma, har lovat Erik att jag skulle hjälpa han med sitt nya lego som han fick igår..









HAHAHA ANNA DIN DRUMMELL

ahahh akn säga att bilden på annas dörr är 100% sanning den sitter där om ni inte tror mig HEMSÖK HENNE!
sen den där hunden, förlåt om någon läser och har en sånn. men jag skulle inte röra den där hunden med en pinne!
men en liten gosig fransk bulldog skulle jag vilja ha =)

H - talking to the moon

jag har nyss sett dumma mig, haha den var braa =)
väntar fortfarande på emil, sen tror jag vi går förbi obs eller nått jag vill ha något gott!!
(jag ska trycka så mycket jag kan fram till nyår)
ehm ja sen tänkte jag på en sak som är sjukt tråkig

att om vi säger att jag far iväg/flyttar/är borta ett halv år kanske mer
sen kommer hem, att inte höra av sig när man väl då är hemma. Den här tiden av året
har jag faktiskt överseende men samtidigt alltså ett samtal ett sms vad som helst, ett svar på sina sms
det skulle vara sjukt kul men ICKET. tycker bara sånt  är så sjukt tråkigt


sen om jag har skrivit i bloggen att jag far till åre över nyår så blir det inte så =)
nu ska jag ta mitt pick och back och bege mig mot obs, HÖRSSS

Anna - Söta tjejer i 8an

Idag har jag slagit in alla julklapparna, städat hela rummet, tränat och sett en del oth avsnitt. Just nu väntar jag på att Alice ska komma hem från Lövånger sen ska jag och hon gå på en mysig kvälls promenad så här dan före julafton.


H - stationen

nu har jag slagit in julklappar och kollat lite frillor till imorgon även till nyår, ska kolla om mamma kan hjälpa mig lite imorgon men på nyår får jag fixa själv för att hon drar ju till egypten över nyår. Nu ska jag gå ner och färga håret sen ska jag hjälpa mamma och plocka ögonenbrynen ska även fixa mina. ska även fixa allt inför imorgon
för ikväll sover jag hos emils mamma, och sen börjar dagen där imorgon. sen går vi över till mormor och ser kalle och sen far emil hem och jag käkar hos mormor och sen far jag dit och är där resten av kvällen.
det kommer nog bli awsome!
kommer nog inte skriva imorgon så jag säger GODJUL ! ! ! ! ! ! ! =)


A - Bilden Hanna la upp är fake!

Igår kom Hanna och överaskade mig här hemma! Vi såg lite tv, kollade på olika dansklipp, gick en kort promenad osv osv. Idag vet jag inte vad som händer, ska börja dagen med att ta en lång dusch sen slå in några julklappar=)

Den 19 januari får jag och fröken Berggren äntligen fara och hämta våran
kära sötnos i Umeå! Jag lääängtaaaar!

Det här hittade jag på Annas dörr, den är ...

img_2364 (MMS)

Det här hittade jag på Annas dörr, den är ny uppsatt på hennes idoler


Anna - Awesome !

Jaaa då har man äntligen fått jullov! Kunde inte kännas bättre! Var på skolan idag och såg lite på dundercuppen samt var inne i aulan och lyssnade på massa babbel. Sen drog jag in till stan med några stycken där det vart lunch på subway sen träffade jag tjejerna och vi bokade utomlandsresan!-Äntligen! Så den 27e maj far vi sex b-rudar till Alanya! Hoppas nu att tiden går fort innan dess,för jag vill fara nu! Åhh jävlar va king allting känns nu, jullov-julafton om två dagar- nyårs som kommer bli kingeling - 18 jävla år om exakt 44 dagar och sen även Alanya! Näe nu ska jag hjälpa mamma med maten sen ikväll blir detatt umgås med tjejera!

SMS-inlägg

img_5105 (MMS)


Nu sitter vi i klassrummet! Vi har nyss da...

Nu sitter vi i klassrummet! Vi har nyss dansat introt till fordons treorna inför dundercupen:) jag sitter typ inte vid datorn längre därför har jag inte skrivit:) men det var allt jag ville säga tack och hej anna är gay!!


Anna - En bra söndag!

Började dagen med att gå broarna med Lover och Alice, vi avslutade med varsin varm choklad på stigs. När jag kom hem var det dags för julbak med hela familjen. Vi bakade knäck, limekola och pimpade pepparkakshuset medans vi såg kanske 16 avsnitt av mysteriet på greveholm! Sen har jag spenderat kvällen med att se Titanic och nu ska jag göra iordning allt för imorgon då vi har 10års jubeleum för dans och teater så det blir att dansa några danser efter skolan.

A - nära döden upplevelse

Linn Lundström
Känner mig helt kvaddad efter att kraschat i en rondell, speciellt anna som flög in i rutan haha!

(Annars supertrevlig kväll!)

Anna

Uppvisningen gick primabalerina,nu håller jag på att se Karate Kid med Isabell medans jag väntar på att bli upphämtad av Linn och Andreas för att hämta upp Cia + Fredde sen far vi och bowlar-Kan bli kuuuul det!


Anna - Danscafé

Nu snart drar jag mig till Nordanå för att ha dansuppvisnig,det är på
hallen kl 15:00 gratis inträde, kom om ni behagar gott folk.

Kan slänga in tre ynka bilder sen igår.




Anna - Fredag och firande !

Äntligen helg ,gud som man har väntat och det gör ju inte saken sämre att det var sista skolveckan innan jul! Kom just ut ur duschen och ska nu börja fixa mig lite smått för ikväll då vi firar världens bästa Lisa i Orrliden med brudar,lekar,dans,musik,drinkar osv osv! Kan inte bli annat än kung! Födelsedagsbarnet har också bestämt ett tema..Och som Alice sa så var det inte alls svårt att förstå att hon just hade valt temat: sexigt! Hahah ska bli spännande och se hur detta kan sluta..Annars så ha en riktigt bra kväll för det ska vi ha!


ES2c

Nu är det så att ALLA måste läsa denna dikt som Mathilda har skrivit om vår kära klass!

Es2c klassen är
som har kraftiga mentala besvär
Dansar och skådespelar så tjusigt
mycket med es2c är busigt
Anna och Hanna bloggar tillsammans
Emelie är en så duktig mamma
Rickie är ensam och ganska apatisk
Jäklar vad Tove är karismatisk!
Alice gillar hästar och hårdrock
Sebbe J är klassens kåtbock
Jimmy gillar sprit och brudar
Stina älskar flotta skrudar!
Amelia gillar matematik
Linn hör inte riktigt dit...
Alexandra har många efternamn
Linnea ser man på bussen från 'Hamn
Oskar har bara ögon för henne
(Hela klassen är glada för de tvenne)
Mathilda är ett snuskigt metalsvin
Elisa är alltid så glad och fin!
KW är en mystisk filur
Anna har en svan-figur.
Alma och Jessica älskar Harry P
Lisette älskar mest sin Sebb-e
Albin är bitchig och utan respekt
Julia har en mustig dialekt
Antonia helst från jobbet sticker
Ksenia många energidrycker dricker
Sandra ser man tyvärr inte mycket
Cia kommer från Byske...
Det är en salig blandning det här
Som man av och till håller så kär!


Anna - Genrep

+ DAGENS PLUS +

Psykologiprovet som jag fick tillbaka

Fighten på idéhistorian

Matteprovet gick förvånadsvärt bra

Mathildas otroligt grymma dikt om klassen


Nu ska jag packa för träningen som börjar om nån timme, eller ja genrep är det egentligen men eftersom jag inte var på träningen i måndags så får det här bli som en extra träning för mig! Efter genrepet så far jag till Alice och myser, sover även över så det blir nice !

A - Bli klaaaart snaaart !

Läste att Hanna typ var klar, riktigt så lika bra är det tyvär inte för mig..Nej blir nog lite sömn för
mig inatt tyvär..Aja nu tillbaka till h-vetet åter igen, tjign!


H - do it like a dude

nu är jag typ i stortsätt klar, så nu ska jag städa mitt rum.
sen ska jag duscha och måla naglarna sen säger jag fan godnatt!!


HANnA PLUGGAR

jag kom nyss hem från att ha gjort ett engelska prov. Hoppas det gick bra!
men sen nu ska jag börja plugga på riktigt, jag har tre psykologi uppgifter som ska vara klara IDAG(dom ska in imorgon) men jag har bara idag på mig för imorgon ska vi dansa.
sen måste jag göra massa andra saker också men jag börjar med psykologin!!
NU DYKER JAG NER I PSYKOLOGINSVÄRLD



Anna - En bra dag!

Dagen började med svenska och då började det med att Oskar skulle läsa upp sin dikt-Slutade med att han friade till Linnea, så ja nu har man två fölåvade i klassen! Annars så har hela dagen varit bra, höll på att dö av skratt på scensiska produktionen då Rickie och Jimmy satt och härmade alla karaktärer i landet för längesedan hah åhh jag orkar inte så kul... Nu blir det mer alvar-ska sitta med mina psykologinarbeten tills dem blir klara! Inlämningsdag imorgn och då SKA det vara inne!

Hitta på nått snart?

Vaknade av ett sms av anna där det stod " ...

img_6722 (MMS)

Vaknade av ett sms av anna där det stod " Oskar och Linnea har förlovat sig" ( några i våran klass) när jag kom Till skolan hade alla gråtit:) men jag önskar dom iaf lycka till och grattis!!:D


Anna - Jag tänker på dig.

Hatar denna dag-Hatar denna tidpungt innan jul-Hatar skolan-Hatar vintern-Hatar att ha pengakris-Hatar det mesta just nu, min plan inför imorgon:Far till skolan, gå till lektionerna, lyssna, prata inte med nån, far hem, gör klart allt som ska vara inlämnat på onsdag, sova(om jag hinner) Ja då vet ni det, undvik all kontakt med mig nu ett tag framöver tills allt har lugnat ner sig-Förlåt men jag blir världens värsta bitch under stress..


A - I min handväska (eftersom Hanna så gärna vill)


Plånbok-Mobil-Ipod-Cigaretter-Tändare-Tuggummi-Nycklar-Pennor-Kamera


Hanna - firework

jag har aldrig varit så här seg, känns som att jag blivit påkörd av ett tåg.
jag och emil har bara legat hela dagen, vi har nyss käkat och jag måste dra igång plugget. det känns verkligen som att jag bara vill skita i det. men vad ska jag göraa!!!
blir galen, ska försöka börja lite nu kommer nog inte göra så mycket men ska föröska
sen ska jag duscha, måla mina naglar och sen övningskör jag =)

imorgon dansar vi efter skolan till 7 typ och sen blir det massa plugg så jag tror inte jag skriver någonting imorgon




A - Jävla söndagar dö !

Nu far jag till farmor för att fika och umgås, sen plugg när jag kommer hem.....Kill me hatar söndagar, vaknade för 20 minuter sen och är redan på världens värsta humör :S

A - Ännu en trevlig kväll !

Kom precis hem efter en otrolig mysig kväll som Alice hade ordnat för oss tjejer. Bjöds först på finmiddag made by fru Engman sen resten av kvällen körde vi lite lekar,såg sex and the city och tog det som bara lungt. Nu hade jag tänkt se nått avsnitt av oth,kanske två,tre? Beroende på hur länge det går för mig att vara vaken.


H - mina syskon

anna verkar ha gett upp listan, blev även ett litet fel med att jag skrev före anna men nu fattar iaf =)
ja men igår så hade vi 8 månader så vi for och käkade och låg bara hemma och myste.
imorse så for jag och mamma på stan och köpte lite julklappar och sånt och sen for jag till emil och såg hockeyn, nu är jag hemma iaf.ska föröska plugga och städa upp på mitt rum som ser ut som skit. alltså helt ärligt SKIT
TILL RUBRIKEN


haha stor bild. orkade inte klippa ut honom heller.
Ja simon berggren heter han född 1987.
Bor här i Skellefteå i egen lägenhet.
Just nu är han och praktiserar på skellefteå radio typ?
och annars så softar han väl bara. vet inte riktigt vad jag ska säga
vet inte vad han är rädd för och skulle jag fråga skulle han väl säga nägot i stilen
"jag är inte rädd för något, men alla är rädd för mig" hahah näe men jag vet inte
finns inte så mycket att säga.
hel bror




Ja det här är min syster Kiwana, hon bor i västindien( nej inte västra indien)
och jag kan tyvär inte säga någonting för jag känner henne inte. Har inte pratat med henne
på så länge jag kan minnas. men hon har tre barn iaf vilket gör mig till faster.
halv syster.


(BILD)

sen har jag en liten kille också. Han är kanske 1,5 ?
inte vet jag. han heter Alvin och bor i burträsk med sin mamma.
jag önskar jag kunde få träffa honom men det är ju lite komplikationer
men jag kommer förhoppningsvis få göra det snart. jag har aldrig träffat honom
eller så jag kan inte säga vad han tycker om och inte=)
halv bror

Anna - 12:00

Är glad, faktist superglad trots mitt mående (kanske vart lite väl mycket av det goda igår för min del) men men man lever ju trots allt bara en gång! Nu sitter jag och lyssnar på Nanne Grönvall - Avundsjuk haha 90tal yes, men den är fan super! Dagen ska jag i alla fall spendera inomhus,här i mitt rum,vid datorn, för så är det ju att den där jävla psykologin ska bli klar nån gång! Gärna så fort som möjligt så jag slipper tjata om den också heh. Sen kommer farmor och äter mysmiddag med oss och ikväll blir det en klassiker: Tjejkväll på laxgatan, tackar inte nej!

Anna - Tjejfest !

Gårkvällen får helt klart godkänt! Hade hur superskult som hellst, måste göras om snart!♥










A - Nu ska det firas!


Dagen har varit kung! Sen jag kom hem har jag hunnit med det ena och det andra, bland annat så färgade pappa håret på mig, vart supernöjd så det är nice! Nu ska jag borsta gaddarna sen beger jag mig mot moröbacke för att fira världens bästa Cia ! Kommer bli kuuung!

H - sitter och lyssnar på lite old music

mobil bloggen funkade ju så då vet jag det! =)
jag skulle verkligen ha behövt plugga men jag prioriterar min baby!
ska göra mig klar nu sen så far vi ut och äter, vart vet jag inte men det blir en överraskning!



8 månader
-  jag älskar dig <3

Ska försöka se om det går att mobilblogga:...

img_5728 (MMS)

Ska försöka se om det går att mobilblogga:) vi ser väl om det här kommer upp. Det här är min nyårs klänning


H - DEn STORA FRÅGAN

mamma är på teater(förmodligen första gången i sitt liv) och medans hon är där ska hon bestämma om jag får följa med brudarna utomlands eller inte, antingen så far jag till åre över nyår annars väntar jag och far utomlands i maj så det är lite 50-50 och vi får vänta och se vad mamma säger.

nu ska jag iaf försöka plugga lite, vilket inte kommer gå men jag ska försöka. har himla mycket att göra.
imorgon har jag och emil 8 månader, vi hoppas han är hyffsat frisk och inte smittar ner mig!
lördag snack med brudarna (om jag följer) annars och innan det plugg!!
söndag plugg!!



hahah den äckligaste bilden jag kan hitta just nu iaf

Anna-Dagen idag!

Vaknade av att familjen kom in i mitt rum och sjöng "idag är det ingen vanlig dag för idag är det Annas namnsdag hurra hurra hurra" Sen fick jag en trisslott och 100 riksdaler, haha kanske låter löjligt att fira namnsdagar, men jag gillare! Födelsedagar,julafton,namnsdagar,dopdagar -Ja lite mer utav det roliga hel enkelt!

A - Ett pinsamt ögonblick

Vill egentligen inte skriva om just detta ämne..Finns för mycket som inte borde tas upp..Hmm vilket pinsamt ögonblick ska jag välja då..Kan ta och berätta om tjejernas favorit...

Inträffade i sommras då jag var i Stockholm med tjejerna, vi bodde på ett vandrarhem och första natten då vi just hade kommit hem så tänkte jag skojja till det lite(för tjejerna). Alla var på toaletten och gjorde sig redo för natten medans jag redan var klar så jag låg i min säng(just framför dörren då man stiger in) och låg och sjöng för mig själv, sen tänkte jag :ja jag kan ju ta och skojja till det lite! Så jag drog ner täcket bara liite för mycket för att det inte ska vara OK sen låg jag och blundade medans jag sjöng "Kom, kom strålande jul" (med inlevelse)och höll på så tills jag hörde hur dörren till rummet öppnades, jag fortsatte ett tag, men tillsist reagerade jag på att ingen av tjejerna sa nått,så jag öppnade ögonen och ser en 30 årig snubbe i vårt rum! Min första instingt var att lådsasova,men han gick fortfarande inte, så då sa jag till han:
Jag:Vad göru?!
Han:What?..
Jag:Haru gått vilse eller nått?!
Han:This is my room and my bed is there!
Jag:(förstod då att han var engelskman)
Han:I have a keey, i can prove it to you!

Sen fattade jag att det måste ha blivit en dubbelbokning, eftersom Sara tidigar under dagen hade hittat en ryggsäck som vi trodde att nån hade glömt..Ja då förstod jag varför, medans jag satt där som en tok på sängen och satt och tänkte så försökte han övertala mig om att det just var hans rum,så då sa jag till han att han skulle gå till incheckningen och kolla så skulle jag komma sen då jag hade klätt på mig..Så fort han hade gått så toksprang jag till toaletten och berättade för tjejerna, de trodde mig såklart inte så ja fick tvinga dem att gå till incheckningen och faktist se med egna ögon, tilllbaka kom sju tjejer som nästan grinade av skratt..

-THE END-

H - Min musiksmak

kan börja med att tala om att jag nyss kommit hem, har just sanerat mitt rum eftersom emil blivit magsjuk.. hoppas jag slipper undan den. men jag ska inte sova i mitt rum inatt så jag ska nog klara mig, men jag sitter i mitt rum nu för att komma åt datorn men jag sitter med fönstret öppet, snart kommer jag frysa ihjäl. MEN iAF

MIN MUSIKSMAK
just nu sitter jag och lyssnar på Black eyed peas, men jag kan säga att jag har rätt blandad musiksmak
jag lyssnar på lite r&b, soul, reggae, dancehall, i vissa fall lite rock, lite pop house samt lugna låtar
men jag gillar oftas låtar med ett skönt beat, mycket bas och rytm(stavas det med h på engelska eller på svenska också) ni alla förstår iaf vad jag menar. men det är väl min musiksmak, ska försöka slänga in lite låtar då och då.
här har ni en låt som aldrig kommer bli dålig.  sen har han världens coolaste frippa


Anna och Hanna sitter i ett träd..

Nu sitter jag och Hanna på skolan och ska skriva om varsin dansare,vi hade just psykologiprov och det gick faktist skitbra!(Tack vare den som uppfann antekningar på mobilen) Nu snart har vi engelska sen dans, sen svenska och sen dans igen-Då vet ni! När jag kommer hem berättar jag om det pinsamaste jag har varit med om,så checka in later ;)

En hälsning till Alice-Jag saknar dig!♥
(helvette,skulle lägga vårat kundkorgsklipp med det fuckka sig) Så bilden få bli bra ist:)


A - balla brudar

Svar till anonym: Om det nu blir som vi har tänkt så kommer vi att bo på Hakdem bon apart hotell, får jag även fråga vem det var som fråga? :)

Slutade tidigt idag, var hemma redan innan ett, och ja sen dess har jag typ sett tusen avsnitt av oth, brukar inte se det med fick väll nå anfall av nått slag! Nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga till provet imorgon, mina instingter säger mig att det kommer gå åt fanders..
Från eos i 1an.


H - borde inte jag skriva om "10 saker du inte visste om mig" BÄSTAVÄN

haha anna tog min idag men nog ska det gå bra endå =)
men det blir ett så kort svar på den här, anna du hade gjort det bättre än mig haha
jag kan börja med att säga jag har ingen jag kan kalla bästa vän. det fanns IDA VAR ÄR DU!!
men vänner finns det, jag litar på mina vänner och trivs i deras sällskap. känns som julia skulle sagt klicé artat men jag kan ärligt säga att emil är en av mina bästa vänner (nu tänker folk, men näe klart det borde vara det)
BUT that's not sure! men i mitt fall är det de, känner verkligen som bäst av allt.
LLALALAA



A - 10 saker du inte visste om mig

1.Jag gör denna lista för att slippa plugga
2.Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande
3.Jag lider av seperationsångest-Skitjbbigt!
4.Jag har svårt att acceptera människor
5.Jag ger upp alldelens för lätt
6.Jag drömmer mardrömmar i stortsett varje natt
7.Jag är och har alltid varit skitdålig i skolan
8.Jag är svag för tatueringar och piercingar på det motsatta könet
9.Jag vill bli psykolog när jag blir vuxen
10.Jag älskar att cykla, men bara på våren och sommarn!

A - Jaaa!

Kom just hem från skolan och nu ska jag bara kolla det viktigaste på datorn sen så ska hela min kväll gå ut på att göra bort så mycket skolarbete som möjligt, så mycket som tynger just nu och har gjort det ett bra tag så nu är det dags att få det överstökat! Sen kan jag även säga som så att tjejerna var på resebyrån idag och dem hittade en resa med all inclusive till Alanya och om alla går med på det så bokar vi mest troligt på måndag och far den 27e maj !

A - Vad är kärlek

För mig är kärlek allt man älskar, så kärleken i mitt liv är min familj, mina kompisar, musik, dans, Kent, skolan-haha näe. Får damp på folk som tror/tycker att kärlek bara är ett annat ord för den personen man älskar, men ja det är väll upp till var och en och bestämma var just ordet kärlek står för-


H - min önskelista

just nu kan jag inte komma ihåg hur mina prioriteringar såg ut men den innehöll det här
iphone skal, få åka till ida i åre, utlandsresa med brudarna, pengar, kläder

den innehöll inte speciellt mycket men när jag vet att jag inte får det blir jag bara galen så det är lika bra att önska sig det man kan få. som emil skulle ha sagt
man önskar sig bara saker man kan få inte saker man vill ha


A - Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig även om det är försent att älska dig

Runa for för ett tag sen,hon har gjort mig sällskap här ikväll och myst litegranna! Nu ska jag se Beck innan jag går och lägger mig, kommer nog bli så att jag drar ut på det så länge som möjligt, allt för att det inte ska bli måndag och ännu en jobbig skolvecka, men närmare lov kommer man i alla fall!


Anna - Mina föräldrar

Såg att Hanna hade börjat med den här listan som alla har på sina bloggar, så jag kör också lite hade jag tänkt!

Mina föräldrar

Mamma
44årig brud som kommer från Västerås vid namn Maria.Hur kan jag besriva henne..Hmm glad? Ja hon är faktist för mestadels väldigt väldigt glad! Jobbar som lärare och trivs som fisken i vattnet, när hon inte jobbar gillar hon att resa, vara med oss(familjen),dansa och umgås med sina vänninor. Har sjuk humor, eller dålig-skrattar åt i stort sett allt! Förövrigt världens bästa

Pappa
Tomas 41 jurdsnurr, växte upp med farmor och farfar i ett sött hus i Bergsbyn-Även han jobbar som lärare fast för utvecklingsstörda på Balder,trivs också med jobbet men jag har sagt till han att man blir som man umgås, kanske förklarar varför han är så sär,haha skämt och sido.Pappa, hmm vad gillar han att göra..Typ träna,resa,åka karuseller,familjen-standard typ! Nått han och mamma har gemensamt är helt klart humorn! Fast pappa tycker att bajshumor är något roligare än vad morsan tycker, kan vara det roligaste han vet-Bajshumor!

Tillägg: Tillsammans är dem de omognaste jag mött.

Anna - Dödens dag

Att det är 20 minusgrader klarar jag inte av, inte heller att det är söndag..Blir nog att hålla sig hemma idag och bara slappa med nån bra film av nå slag,även plugga lite körkortsteori.


H - min första kärlek

känns lite konstigt att skriva om det här faktiskt men ska väl inte dra ut på det.
Ja min första kärlek var rasmus. vi gick i samma klass vilket gjorde det hela lite svårare tror jag.
ehm allt var bra tills att det började bli lite bråk och så. sen vart det väl lite komplikationer och sen var det bra så.
vi pratade inte på länge, men sen kom vi över det och nu kan vi fortfarande prata och är fortfarande kompisar


ANNA LADE

Andreas lägenhet→Hjoggböle→Runas hus→Pers lägenhet→Anderstorp→Stan→Anderstorp→Sängen

Anna - Partymoode

Nu drar jag iväg till Andreas där det ska bli lite förkrök sen upp och iväg!


H - om mig

Hanna Linnea Berggren född 1993 den 30 juli. Jag bor på anderstorp med min mamma. jag har en bror som bor på erikslid och en pappa på anderstorp. Jag går andra året på estiska dans linjen på anderstorp. Dansar med dansväxthuset på fritiden eller ja det är väl slut nu men det forsätter. jaa ehm, jag har en pojkvän som heter emil stenlund och bor på atorp med sin mamma och sörböle med sin padre. vad kan jag säga vi har 8 månader om 6 dagar. mer om mig jag tycker om att skratta, se film, umgås, parta, träna och lyssna på BRA musik. jag gillar inte skolan och jag hatar att plugga! jag HATAR att cykla när det inte går cykla i snön, hatar också när dom inte plogar! jag är väl inte speciellt rädd för något men jag gillar inte spindlar! jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga men om du vill veta något så skriv en kommentar =)




H - hittade det här på marres blogg

Kort och gott, dessa 30 små ord ska pryda ens rubrik för var dag, denna mörka månad. Och sen såklart skriva ett inlägg om varje rubrik. Så nu uppmanar jag er alla att göra samma sak som jag!


01 – Om mig
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

H - fina bilder anna

igår: var vi ju som sagt i umeå och såg föreställning, det var otroligt bra dans. och vi hade kul i övrigt, förutom bussen dit då jag ville sova jag var helt klubbad och alla kör sång leken när man klappar och sjunger och dom klappade så otroligt högt och sjöng ännu högre och jag vaknade varje gång.

idag: jag har försökt göra lite plugg ska försöka skriva lite på datorn nu och göra lite matte sen blir det middag och sen sovmys hos jullis. ska plugga nu sen städa och duscha så jag har lite att göra innan det bär av.



för er som inte vet så har jag ju en syster där ute, och det här är hon.
"är det bara jag som ser likheten?"

Umeå stad

Umeå var skoj,haha det värsta av allt var ju att bussresan hem typ var det roligaste!


Två bilder från middan igår*

A - Skön kväll

Trevlig kväll, vi hälsade på Linn på jobbet (standar) och sen gick vi en runda runt stan, mysmysmys, nej en helt okej torsdagskväll och imorgon är det fredag! Känns toppen och ungefär lika toppen som att jag har hela helgen uppbokad för massa trevligheten! Imorgon är det somsagt Umeå med klassen som gäller och sen lördag fest och söndag mys! Me like! Nu ska jag sova så jag är pigg och glad inför morgondan!

H - Ni som älskar HENNE


H - what's my name

kan säga till alla ni som inte förstod det. jag har fortfarande inte börjat med engelskan..
ska strax börja med den, har spanat runt och hittade nog den ultimata klänningen till nyår. NU ska jag börja med engelskan(om ett tag) sen blir det nog sleepmode, imorgon far vi till umeå och ser warriors och kommer hem sent.
godnatt till er som nu ska sova.



H - ENGELSKA

nu så, jag är hemma och redo för plugget!! egentligen inte. men jag måste göra det..
jag måste göra klart engelska brevet( vi ska skriva något brev till någon) sen ska jag läsa psykologin, och provet är på onsdag anna inte imorgon. men det är bra att du är redo! ska försöka så jag hinner fara och träna också, dock har jag jätte ont i kroppen men det ska nog gå bra endå.
nu är det ju så att jag har börjat om att träna fotboll, känns lite som att jag är på villovägar men det ska nog lösa sig inom kort. näe jag ska ta mig i baken och göra klart det här nu.
peaceee



A - Torsdag

Försov mig imorse, vaknade av att Linn ringde och sa att jag var tvungen komma, och som den toffeln jag är så var jag på danslektionen 30 minuter senare. Vi gjorde klart dundercupsintrot så det är spikat och klart! Sen förutom det så hade vi bara idrott och kulturhistoria då vi såg en drygt 2 timmar lång film på norska som handlade om, ja -historia. Nu ska jag göra mitt bästa för att förbreda mig inför psykologiprovet som är imorgon sen drar jag till stan för att umgås med Alice.


Aaaaaa

Kom just hem efter att ha varit hos Malin med tjejerna. Vi satt i deras lilla lekstuga på tomten och fikade kanske 10 olika julkakor medans vi planerade utomlandsresan med brinnande ljus runt om, haha Malin skrev just att jag hade lyckats låsa in dem i de där lilla lekstugan när jag for-Hahah ja men det är ju det jag säger, man ska inte ha hasp,då kan det sluta illa!

Nu ska jag gå och va lite jobbig med syrran sen säger jag tack för mig!

H - skynda

jag trodde jag skulle hinna skriva mer än jag gör, men det gör jag inte.
så nu måste jag skynda mig till skolan. skriver sen

RSS 2.0