Anna - Helg

Kom just hem från skolan (till skillnad från Hanna som har haft långledigt nu ett tag..Kul Hanna, kul att vara själv på skolan) Nu ska jag..inte göra ett skit nej nu ska jag bara njuta av helgen och vänta tills efter 3 då min favorit Runa kommer hit och umgås med mig. Ikväll är det burträskbingo som gäller, ett stort gäng människor är spikade, uppdragen likaså. Så ikväll har vi det roligt gott folk!


Hanna - my life your entertainment

ligger bara hemma i sängen nu och ska försöka ta tag i några skoluppgifter.
hade hoppats på att mina beställningar skulle ha kommit idag också, ska prova ringa och se om dom har kommit fast jag inte fått något brev än. så vi får väl se om jag hämtar ut det eller inte.




Hanna - saknar dig


Anna - Torsdag

Den här dagen har varit fett lång, trots att jag vaknade 11 och bara hade 2 timmars danslektion. Nu beger jag mig mot Bergsbyn där det blir idol med mera.

Vill tillbaka nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu !!!!!


PASS AT ME


Hanna - gosigaste

Himla mysigt när solen skiner och jag vaknar av snarkningar från den här sötnosen!:)


Hanna - iphone!!!

Äntligen finns det en app till blogg.se!!:)


A - Don't want to hear about it, every single one's got a story to tell. Everyone knows about it, from the Queen of England to the hounds of hell


Onsdag idag och det känns bra! En lång och skön sovmorgon att se framemot imorgon det vill säga. Ikväll ska jag ta tag i så många uppgifter som möjlig (ja, jag säger det hela tiden men ikväll blir det av känner jag på mig) Sen om jag blir totalt uttråkad drar jag nog med mig Isabell på en promenad.


A - I slutändan handlar det då inte bara om trygghet?

Efter en kväll som bara har sprungit iväg så beger jag mig nu in i duschen för att sedan somna till ett sex and the city avsnitt. Eller två..


A - She wants to be a dancer and he got a picture on his wall and it´s a sailor in a new port every night

Hej hej Anna här! Efter skolan for jag och Hanna på stan och köpte lite smågrejer sen efter det mot atorp då hon lämnade in sin iphone som ska få bli som ny igen, blir nog bra det hon som har mått lite dåligt över det hela. Nu sitter jag här ensam då alla andra i familjen är på hockeyn..Är det nu man ska ta tag i plugget eller?

Här har ni en bild på världens kanske snyggaste människa, kolla och dö
 http://nyheter24.se/blogg/ericavalentina/

Anna och Hanna

Nu sitter vi på skolan och vill dö båda två..Vi slutar om en
 timma och har nu samhälls..Kändes inte helt ok..Ikväll blir det plugg
..Inte helt ok det heller..

<Hanna - - - - - - - - - - - - - - - - - Anna>


Hanna - SUUUPER

kom just hem från alice där vi hängt några brudar, nu ska jag göra klart lite arbeten och sen ska jag försöka städa lite.
imorgon fixar jag även min iphone som känns förbannat bra, eftersom att mitt humör börjar ta fart för att jag aldrig ser vad jag skriver.. jag och mamma skickade även iväg två beställningar idag som jag hoppas kommer på måndag nästa vecka! nu måste jag ta tag i det här om jag ska somna tidigt ikväll.
night night!

Anna - I got a dirty mind, I got filthy ways

Försov mig idag, tur att vi bara hade filosofi som man lika gärna kan göra hemma då vi för det mesta bara läser i boken på lektionerna. Nu ska jag ta tag i en engelska uppgift som fan ska vara klar innan ikväll så jag slipper bära runt på det längre. Annars så har jag hört att det blir en träff med ALLA tjejer ikväll, äntligen får vi vara alla nio igen mohaha kan sluta illa.


Anna - Varannan vatten

Idag vill jag dö dö och bara dö, kan säga som så att om jag skulle må såhär piss varje dagen efter så skulle jag vara nykterist på heltid! Men kul hade jag igår, men somsagt inte lika kul idag, det värsta var imorse då jag gick till farmor..Åhh helvette vilket tjat, tror att jag kommer ha citatet "varannan vatten Anna, varannan vatten" i huvet minst en vecka framöver..Nu blir det sex and the city och förhoppningsvis så blir jag mer och mer levande så jag kanske kan hitta på nått mot kvällen med mina tjejer♥


Hanna - söndag

idag ska jag försöka göra klart alla mina skoluppgifter, sen måste jag städa så det sjunger om det.
men först ska jag vila lite till!

ANNA - Living on video

Nu väntar jag på att Hanna ska komma och hämta upp mig sen drar vi vidare till Klutmark där det först blir förfest hemma hos Rebban med tjejerna sen vidare mot byagården!


Anna - Fredag fredag fredag !

Efter en blöt cykeltur hem i regnet så kastade jag mig i badkaret det första jag gjorde när jag kom hem och har nu bubblat i över en timma haha sköööönt! Nu ska jag kleta på lite smink och he på mig nå kläder för ikväll är det linjefest, dock en lugn kväll för mig då jag laddar upp inför imorgon istället. Men innan det tacos med familjen-Älskar fredagar!


Hanna - you could be happy

hade sovmorgon i morse men valde att fara till skolan lite tidigare och jobba på mitt solo. ja lite klokare blev man väl men det är mycket kvar att göra! jag for hem lite tidigare för att min mage stack iväg och jag har sovit till nu. nu ska jag hoppa i duschen och sen äta tacos till middag! ikväll umgås jag med amanda som har längtat så mycket efter!


- my made me happier than i'd been by far


Anna - Dog Lover

Wohoo jag fick plats på hunddagiset och det visar sig att det ligger just i närheten av mormor och morfar! Yes perfekt längtar så! Annars så livet rullar på, fredag imorgon och ikväll blir det kvalitetstid med syrran.




Anna - This used to be a funhouse

Haft en jobbig dag vill dö, nu håller jag på att maila runt till massa ställen så jag förhoppningsvis får en praktikplats då jag ska fara till mitt efterlängtade Västerås vecka 43! Har en favoritplats där jag verkligen vill bli antagen..Ett hunddagis!!!! Fyfan drömmen typ, näe blir att hålla tummarna på den va!

Grattis till mitt Gullefjun som fyller 18 idaaag!♥

Hanna - school

kom just hem från skolan, tänkte hämta lite grejer och käka lunch här hemma innan jag ska tillbaka och dansa.
kanske till och med stannar kvar lite längre och börjar repa in mitt solo.. men det får vi allt se om.
Sen klockan halv sex dansar jag igen, så kommer min dag se ut.
glömde även berätta att jag tappade min mobil i marken igår så att skärmen skrack. riktigt ordentligt. men jag hoppas att jag ska fixa det inom kort. nu täntke jag antingen göra klart lite arbeten så jag inte har så mycket på nacken, eller lägga mig och vila en stund. vi får se vad som lockar mest.


Hanna - hej hej på dig min bror

jag vet förlåt anna jag är hemma.. men det har inte riktigt funnit tillfälle att sätta mig och blogga.
men bilder kommer!!! jag sitter just nu på min nya dator, satan så skönt! och ska snart packa ner mina grejer och bege mig ut till björns för mys med brudar. direkt efter skolan så for jag och jobbade på ett dagis ovanför mig, för att dom var lite folk. hur mysa barn som helst, jag gav fart till en tjej som gungade och från ingenstans säger hon "ibland när jag gungar så pirrar det i snippan" hahah jag kunde absolut inte hålla mig. gosungar
nu ska jag ta tag i lite grejer och sen kommer hämtningen.

Anna - 17:24

Skola-Vårdcentralen-Hem. Ungefär så roligt har jag haft idag, men nu ser det ut att vända för nu ska jag börja packa mitt pick och pack för att sen köra till Runa för myskväll samt övernattning!

Sen Hanna, nu har du ju faktiskt kommit hem från Finland så skärpning nu!


Anna - Dessa Måndagar

Måndagar kan jag nog lära mig att tycka om, eftersom vi har flyttat danslektionen så har vi nu bara filosofi så vi slutar 11 på måndagar! Då vart veckorna lite bättre helt enkelt! Nu ska jag ta börja med maten och ikväll blir det nog att ta tag i några skoluppgifter.


Anna - Godnatt Söndag

Filmen var mycket mycket bra och sällskapet lika så. Nu ska jag ta och gå och lägga mig på dirren, har somsagt några sovtimmar att ta igen efter denna helg.


Anna - Söndag

Gårkvällen bjöd på lite av varje med tillsist for jag Runa och Robin hem till Rebecka och hade filmmaraton, när jag och Robin var tillbaka i stan var klockan krig halv 5 så i helgen har det inte blivit mycket sömn! Nu har jag just sett klart jägarna, laddar upp lite lätt sådära då det bir att se tvåan på bio ikväll. Hoppas att den är bra men nog tror jag det allt!


Anna - Jag saknar linnebrännan..

Hade riktigt kul igår faktiskt, det är ju typ så att imuls blir mycket roligare! Men nu såhär i efterhand känner jag att det kanske skulle ha varit bra med lite mer sömn..Så nu på ett tag ska jag försöka powernapa lite sen är jag igång igen! Ikväll äter jag och syrran mysmiddag med varandra eftersom mamma och pappa ska göra samma sak fast på annat håll, sen får jag se vad kvällen erbjuder!


Anna - Seize the day

Har just klickat iväg den förbannade hemtentan till filosofiDaniel, hoppas det gör han väldigt väldigt glad! Nu håller jag på att göra mig lite iordning innan jag far iväg på mysmiddag! Efter det blir det nån form av myskväll kanske, sen drar jag och Malin (eventuellt nån mer) till Olles och hänger där en fredag som denna.

Slänger in en bild från förra fredagen med Linnea och Alice.

Hanna här!!

Nu är det så att det finns wifi på hotellet så kan skriva lite men inga bilder kommer upp, det kommer när jag kommer hem! Vi kom fram igår runt 21.30 sen lekte vi lite och såg lite film. Nu har vi just kommit från frukosten och ska strax fara och dansa. Nu väntar vi bara in alla, sen dansar vi till fyra. Sen hem till hotellet som förövrigt är super fint och duscha och sen ikväll ska nog se en föreställning. Spännande för ingen vet vilken!:) nu ska jag vara lite social så skriver senare! Byeeee

Anna - Sol fest och oroliga föräldrar

Ikväll har jag varit med Sara och Runa. Vi såg sol fest och oroliga föräldrar, somsagt jag vill fara utomlands igen! Men helst utan oroliga föräldrar isf. Nu ska jag ta en dusch sen sätta på nått avsnitt av sex and the city hade jag tänkt. Fredag imorgon gud så underbart!


Anna - Genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen tillslut

Hade improvisation idag på dansen, skitkul var det och nu ska vi börja sätta igång med våra solon. Håller på att försöka hitta en låt men det går inge vidare, gillar inte riktigt att det måste vara en instrumental, men men det ska väll lösa sig det också. Annars så väntar jag just nu på att mamma ska komma hem för hon ska bannemig hjälpa mig med den här jävla filosofin så jag slipper tjata om det hela tiden, i alla fall tills nästa hemtenta kommer.. Nej somsagt- Om ni har möjligheten att slippa läsa filosofi A, så gör då för guds skull det!


Hanna - yees

filosofin är in skickad, mamma borde vara här när som helst. Jag ska förbi ida och träffa henne en sväng sen sätter jag mig direkt på bussen. 10 timmar är något att se framemot! Näe men det här kommer bli riktigt fett, har jag tillgång så skriver jag när jag är där. BYE take care


mina fina rese-sockar följer självklart med

Anna - Who run the world ?


Hanna - why am i doing this to myself

nu kanske man ska ta och hoppa i säng, efter en hård dag känner jag att benen börjar vika sig.
Imorgon blir det upp och hoppa för att skriva klart filosofin och sen klockan 11.25 går bussen
FINLAND HÄR KOMMER VIIII


Anna - where is your boy tonight? I hope he is a gentleman

Kom just hem från Malin där vi tjejer har hållt hus ikväll, riktigt mysigt! Nu ska jag se nån bra film hade jag tänkt innan jag går och lägger mig. Sovmorgon imorgon till 12-Sköööööönt!

Kan bjussa på en bild på mig och Sara från i lördags som jag tog av Sofia P.


Hanna - you are who you are

direkt jag kom hem satte jag igång med filosofin, mamma kommer inrusande. vart är cyklarna?
det är det så att vi stöter på en granne som berättar att man skulle ha märkt sina cyklar(vilket vi tydlign inte hade gjort) så dom hade tagit dom till polisen. Men nu är dom hämtade och står säkra, sen satte jag igång igen och jag är snart klar! tusan så skönt, sen blir det att packa lite sen ikväll är jag med brudarna som får klara helgen utan mig!

snart drar vi igen och då ska alla med!

Anna - Halv två

Kom precis hem från skolan, vart som en kortdag för mig då jag först försov mig plus att på grund av min jävla hals så vart det så att jag skippade danslektionen. Nu ska jag sätta igång och verkligen försöka göra klart filosofin så jag kan vara med mina tjejer ikväll!♥

Idag vart jag jätteglad då min älskade Linn äntligen kom hem från Rhodos!


Hanna - seeing is deceiving, dreaming is believing

imorse gick jag upp 6.40 för att köra mamma till jobbet, snäll dotter har hon iaf. jag har ätit frukost som jag aldrig brukar göra i vanliga fall och jag tänkte till och med börja med filosofin men det blev lite sent så gjorde mig bara klar och nu far jag till skolan.


Hanna - you don't deserve me

dansen gick bra till en början, sen börjar jag känna sjukan.. och jag känner det fortfarande, funderar nu på att skita i filosofin och göra klart allt imorgon efter skolan. är för trött för att hålla ögonen öppna. godnatt



Anna - Snyggt ES3c



Kom just hem efter att ha hängt med Alice ett tag, passade mycket bra då vi inte har träffats på ett tag, så vi hade en hel del att snacka om(det senaste) Nu skulle jag egentligen behöva fortsätta på min hemtenta i filosofi men jag vet inte, Prison Break lockar mycket mer just nu..


Hanna - all of the lights

nu har jag gjort lite filosfi, tar ett uppehåll medan jag far och dansar sen fortsätter jag och lägger även in lite bilder från idag när vi tog skolkort! =)


Haannaa - nÄääk

nu cyklar jag till skolan för skolfoto, en kort svenska lektion och en samhälls. Längtar till att få dansa ikväll(måste nog även städa mitt rum)
byeee



Hanna - hata idioter

nu har jag packat mina kläder ifrån skolfotot imorgon, jag skäms redan. men vi får helt enkelt göra någonting roligt av det! nu ska jag hoppa i säng och sova så jävla länge!

TISDAG skola-dans-göra klart filosofin(som aldrig blir klar blir bara utvecklings av den)

ONSDAG skola-packa och fixa allting-förhoppningsvis träffa mina älskade brudar!!

TORSDAG 11.25 hejdå sverige


ni vet väl att ni är bäst!!

bra


Anna - Grattis Unicorn!

Säger som Hanna, är sjuk och har hur mycket som helst i skolan just nu..Provet idag gick även bajsanus..Men för att vara lite positiv kan jag säga att helgen var toppen sen tog ju Rebecka körkortet idag! Är en stolt mamma!


Hanna - FETTT

skoldagen började klockan 13.40 och slutade runt 14.20 skrev prov och nu är jag hemma. less och helt förstörd, tacka gud som låter mig vara sjuk så här länge. känns bra när jag måste dansa i veckan och far till finland på torsdag. tack för det!
men för att inte vara allt för negativ ska jag plugga nu och det måste jag göra klart idag annars är jag rökt.
okej allvarligt, jag ska göra klart det här äckliga arbetet sen ska jag sova tills mamma kommer hem, sen förhoppningsvis hittar jag en höstjacka och sen far jag och dansar.
men sen vill jag säga grattis till min älskade babe som just har fixat körkortet!! WIIIHOOOO HÄNGA HELA TIDEN!!!!!!



Hanna - kom änglar

helgen har varit full kan jag säga, nu är det söndag och jag att skolan börjar om imorgon gillar jag inte. men nu ska jag göra bort lite skolarbete sen så säger jag godnatt. dom som säger att man inte känner något efter att man fyllt 18 ljuger, jag känner att jag börjar bli gammal och grå. ska även försöka drömma mig bort till datorn vi beställde idag! bokar även en egypten resa i veckan. mitt schema kommer bli KAOS! det är mycket som händer nu!
men först skolarbete!!





Anna

Ändrade planer, nu kör vi igen!


Anna - 15:28

Gårkvällen vart storartad! Hur kul som helst från början till slut! Kom just hem från Malin där jag hon och Runa har legat döda framför tvn och sett idolrepriser, riktigt mysigt! Nu ska jag hoppa in i duschen sen se nån film eller så innan jag och syrran ska börja med maten då päronen far bort. Vad som händer ikväll är ännu inte spikat så det får bli en överraskning senare!


Anna - Come lets pray for the weekend babe!

Dagen började med att vi gick/joggade broarna på danslektionen, sen efter det ännu 2 timmars dans typ haha så nu när jag har kommit hem ca 5 timmar senare är jag helt slutkörd så nu blire att powernapa sen göra mig iordning innan ikväll då vi först ska föra hemma hos Hanna med några från klassen sen blir det Toxic! Kommer nog bli hur bra som helst och jag är mer taggad än någonsin!


Hanna - I'm your pusher

efter att ha städat som en tok jag vet inte HUR länge! ser det LITE bättre ut, det finns fortfarande massor som ska göras. Men jag ska ta det beslut som passar mig sämst, plugg. Efter det överlåter jag städning till mamma imorgon!
Sen ska jag bara VARAA!

MAMMA JAG KOMMER snAARTTT

ska försöka lägga in lite roliga filmer när jag orkar!


det här har varit min middag varje dag (ungefär) i två veckor. mamma kommer nog spärra icakortet...


and now I apologise for what I did to you, cos what you did to me I did to you

Skön dag med bara en lektion då vi dansare satt i mysrummet och "pluggade" tillsammans i två timmar. Nu när jag väl är hemma är det inte lika chill, har så otroligt mycket skolarbete att göra så jag vet inte vars jag ska börja..Men bäst att sätta igång då jag även hade planerat att färga håret samt ta en tidig kväll ikväll.


Hanna - sjukling

efter att ha varit sjukt i tre dagar nu(nära döden) så börjar det väl inte bli bättre om jag säger det så ljuger jag.
men nu har jag äntligen tid för att sätta mig och blogga lite, idag ska det städas och lekas husmor innan jag hämtar mamma ikväll. jag ska även försöka ta mig ut och springa(julia du måste hämta skorna) sen förövrigt så börjar tränings ÅRET, på måndag ska det börja tränas! sen ska jag ta hand om mig själv lite, känner att jag inte varit så snäll mot mig själv och mina buskiga ögonbryn mm.

sen far jag över till finland på torsdag HEJJAAA



A - Hur ska jag och Albin klara oss nu i en vecka utan Linn..


Anna .ps jag vill ha sommar



Nu mot stan med syrran sen ikväll ska jag p.l.u.g.g.a!


A - Måndag och ny skolvecka, såhär känner jag just nu


Anna - Den fjärde september

Att det var en trevlig kväll igår är det ingen tvekan om, efter att Malin hade fått sina paket och sin sushi så kom det lite mer folk och höll oss sällskap innan vi for ut på Olles där det också var jävla trevligt! Men det känndes imorse då jag vart väckt av familjen kl 7 för att sjunga för Erik som fyller hela 9 år idag!♥ Så min söndag kommer att bestå av plugg, firande och förhoppningsvis tjejerna ikväll!

Grattis grattis grattis gubbelubben!♥


Hanna - inget

jag vet inte vad mitt problem är men varje dag vaknar jag klockan sex, och är klar vaken. men sen tänker jag att det är tidigt och somnar om. men jag och runa vaknade runt 10, nu har jag vi käkat och jag städar lägenheten det BEHÖVS!!
ikväll ska jag försöka hinna med

- en prommis


- städa hela lägenheten


- göra klart mina dans uppgifter


- förhoppningsvis umgås med världens bästa tjejer


Hanna - tur att jag har pain

jag är glad att anna är aktiv här på bloggen, men i korta drag hade vi workshop med en gammal elev i locking i torsdags. sen i fredags var vi ju i umeå och dansade och såg föreställning. kan börja med att säga att jag tyckte jazzen var roligast och sen var föreställningen HELT OTROLIG!!! fy så bra var fan nära till tårar.
MEN NU ikväll är det malins kväll, nu ska jag göra mig klar och börja bege mig!
sen kan jag dela med mig av min älskling


Anna - My life be like

Umeåresan var kul, speciellt balettlektionen, nu måste vi komma igång klassen! När vi väl var tillbaka i stan på kvällen for jag till Amanda för att mysa och se film med henne och Lover.Kung. Nu håller jag på att fixa det sista innan jag far för att träffa upp tjejerna, ikväll ska vi fira den sistfödde 17 (snart 18) åriga Malin! Ska bli hur kul som helst med tanke på att hon har varit i fjällen hela veckan så det var ett tag sen sist!

En bild från när vi firade Malin för två år sen. Tiden går fort.

Anna - Umeå imorgon

Kom just hem efter att ha varit på mb och chillat med några stycken. Nu ska jag hoppa in i vattenfallet sen ta tag i packnigen tills imorgon då vi far med danslinjen till Umeå för att först ha en balett och jazzlektion på Umeås dansskola med deras årskurs 3or sen på kvällen se en dansföreställning, ska nog bli bra allt!


RSS 2.0