Hanna - tatuering


Anna - Under nålen

Nu är man nygaddad tillsammans med åtta andra tjejer!! Vi var på West Side Evils i två timmar men sen vare över och alla tjejer nöjda! Nu efter en stanrunda så sitter vi nu och käkar i omgångar och ikväll sätter vi oss på ett mysigt café/uteställe och bara har det bäst.

ANNA - STOCKE STOCKE STOCKE !

Efter två fullspäckade dagar/kvällar/nätter så ska det bli lite skönt med en lugn kväll ikväll. Nu håller vi på att göra oss iordning innan vi ska till Olles för att äta mysmiddag sen blir det att sätta sig på nån uteservering med värmelampor och bara ta det lugnt! Förhoppningsvis blir det Hilton Hotel, kan jag verkligen rekomendera!
Igår fick även träffa två av killarna på bilden nedan, tur att det kommer hinnas med minst
en gång till innan vi far! Nej just nu förstår jag inte varför man skulle fara tillbaka hem?

Hanna - Godmorgon Stockholm!

Som Anna sa så förfestade vi med trevligt folk! Allt slutade inte riktigt som tänkt när några drog ut tidigare än andra. Jag vek även in och drog inte ens ut. Jag känner redan nu att jag kommer att förlora Stockholmsbingon.. Men det är absolut inte sista dagen så jag har lite tid på mig! Nu vill jag bara ha en riktigt fet kebab och sen en lång och varm dusch för att kunna ladda om och mysa med tjejerna ikväll.


ANNA @ STOCKHOLM!

Okej nu är det så att Västerås var hur bra som helst! Hundarna på dagiset var ursöta, mormor och morfar lika så! Igår kom vi till Sthlm vid 10 tiden och innan vi hade kommit in i läggan var klockan över 11. Vid midnatt for vi ut och det slutade med att jag Malin och Runa gick ut på spybar!! Klockan var närmare 06:oo innan vi hade gått och lagt oss, jag var alltså vaken 24 timmar i sträck och dessutom sov jag bara 5 timmar inatt..Idag har vi varit på stan och shoppat och nu håller vi på att göra oss iordning för att sedan förfesta med några trevliga pojkar sen dra ut. Så kvällen bjuder nog på succé skulle jag tro!

Hanna - klar för start

Efter att nu ha packat om väskan så rymdes det lite mer, men det är fortfarande mer saker som ska ner. Jag kan väl nästan säga att jag är redo! Hoppas jag inte glömt någonting nu bara! Nu tänkte jag sova lunch och sen fixa det sista och sen säger vi hejdå till Skellefteå så ses vi igen om 9 dagar!


Hanna - I know you don't care too much but I still care

Väskan är FULL, tyvärr har jag inte fått med allt jag vill ha med! Men det löser vi imorgon. Nu funderar jag på att gå och sova helt ärligt, jag är alldeles för trött för att vara vaken nu. Sen är det mycket som ska göras imorgon, så jag tror jag tackar för mig. Godnatt


Hanna - IMMAA GEET TOO YOOU

nu är det så att allt i mitt huvud är STOCKHOLM. Jag är helt sjukt taggad, MEN för en minut ska vi släppa det. För just nu tvättar jag (det är absolut ingenting jag är bra på) men det verkar gå ganska bra iaf. Håller även på att packa, vilket går sådär. det är lite svårt att bestämma vad man ska ha med sig, jag är otroligt duktig på packa onödiga saker som jag inte ens kommer att titta på. Men jag försöker och hoppas det slutar gott iaf!
efter att jag har tvättat klart ska jag packa ner allt som ska med! sen beger jag mig till Skelleftehamn.
Kan även berätta att jag och mormor hade världens bästa relation, hon var min ögonsten.
Jag har aldrig haft så bra kontakt med någon som jag hade med henne, och kommer nog aldrig ha det heller.

Har nog inte riktigt fattat det än.



Hanna - Torsdag

Att sova i sin egen säng kan vara det skönaste som finns, ikväll blir det sista natten på ett tag. Men det ska vi nog fixa också, nu sätter jag iaf igång att packa allting och jag far även ner på stan och köper lite grejer jag ska ha med mig. Sen tvättar jag idag också, och ska till mormors grav i Skelleftehamn också. ska även en sväng förbi skolan och lämna böcker även luncha med favvobrudarna. näe nu tar jag tag i packningen!

Hanna - Home

Slänger iväg ett inlägg lite så där för att vara snäll! Nu är jag på väg hem från Umeå så snart hemma! Haft tre sjukt bra dagar otroligt kul, men nu måste ju lillhjärnan börja tänka på vad som händer efter studenten.. Men det får vi ta lite senare, känner att det inte är någonting jag vill börja tänka på redan(fast jag vet att jag borde).
Ååhhh kan någon förklara vad det är jag vill göra sen???


Hanna - goodnight

nu har jag gjort bort lite plugg, men det är fortfarande mycket kvar..
nu ska jag ta och packa ihop mina grejer, för imorgon är det bara skola och sen beger jag mig hem till Skellefteå!
yeppyepp, så jag säger väl godnatt då.


Hanna - tisdag

yeaah, dagen har gått bra idag! allt har gått så himla fort och det kommer den förhoppningsvis göra imorgon också! =) imorgon sätter jag mig på bussen hem klockan 17:20 känns himla skönt att åka hem faktiskt. Blir bara hem och packa om för att bege mig till stockholm på fredag. KOM IGEEN NU BRUDAAAR!! =)
fram till att vi far kommer det bara vara sthlms bilder =))))


Hanna - laaallaallalalalaaa

mitt tredje och sista inlägg för idag. Dagen har gått super, efter deras sista lektion så gav jag mig ut för att hitta ica maxi. Jag kom hem med massa godis.. jag är ju så ensam..=(
näe men nu ska jag ta tag i mitt sista skolarbete, för jag vill verkligen inte ha med det till stockholm.


Hanna - nicenicenice

HEJ HEJ PÅ DIG MIN BROR, nu är det så att jag är hemma. STOP att jag har börjat kalla det här för hem.. jag backar bandet.. HEJ HEJ PÅ DIG MIN BROR, nu är det så att jag sitter i mitt lilla rum. Jag åt nyss lunch och brände mig längst ut på tungan det är lika skönt varje gång och det sitter i ungefär en vecka. jag är otroligt sugen på att ta en varm dusch, men det får vänta ett tag för snart ska jag gå tillbaka och se när dom gör deras olika projekt. Första lektionen dom hade på morgon var jag med på, det heter kiyonetics och fungerar ungefär som floor barre.
Näe nu springer jag tillbaka kanske kan dansa lite själv en stund också. byeeee
 


Hanna - måndag

efter ett ha drukit en kopp med deras lärare så är jag nu "hemma" och byter om. Jag är spänd som tusan och jag är riktigt nervös nu.. dom börjar om femton minuter och jag ska vara med på deras lektion. Men det här ska bli jättebra! nu måste jag göra mig klar och gå över heeejdå =)

Hanna - I MADE IT!!

efter femton byten av bussar när det egentligen bara skulle vara två. och efter "FEMTON MINUTER OCH 1,3 KM" så är jag framme. jag kan säga att dom där femton minutrarna och den där kilometrarna inte vara det. jag har även gått som en irrhöna och letat och letat vart tusan man skulle gå in. men efter många om och men så är jag framme! tänkte slå igång en rulle nu och sen säger jag väl godnatt för jag har absolut ingen aning om vart jag ska imorgon!
 


Anna - Från Arlanda

Hej nu sitter jag här på bussen som ska ta mig från Arlanda hem till Västerås! Resan har gått bra förutom några saker..1 Jag försov mig big time. 2 Glömde passet och fick panik, men då visade det sig att man inte behövde det då man reser genom Sverige. 3 När jag såg att min älskade väska kom på rullbandet så hade den gått upp..Jag var alltså inte så jävla pyttenoga när jag stängde den imorse, men jag hoppas bara på att inget har fallit ut.. Sen en bra sak, skulle käka på Mc´donnals och då vart jag kär i killen i kassan (vart faktiskt inte det minsta blyg tjejer!!) Så att ja det har varit min resa hittills. Nu ska jag ta vara på internet så mycket som jag bara kan, bäst att passa på medans det finns! Annars så en hälsning till tjejerna där hemma och till Hanna!Puss!


Hanna - why did i even start talking

Nu beger jag mig, kommer sakna mina tjejer så himla mycket. Det här ska bli otroligt spännande! Anna kommer inte kunna blogg,men jag kommer och ska försöka hålla den vid liv så länge jag kan! =)
Nu släcker jag ner och far. Sesss


Anna - Hejdå Norrland ses om två veckor !

Nu far jag till Falmark för att flyga till Arlanda och tillsist komma hem till mormor och morfar där jag ska bo tills på fredag då jag ska praktisera på ett hunddagis. På fredag tar jag tåget till Stockholm och där träffar jag upp tjejerna sen hänger vi i Stockholm i 10 dagar!!!!! Ska b la: festa, se Rihanna, festa, festa, festa, osv då vet ni hareeeeeeeeeeee!


Anna - Röda maj erövrar stan

Mys hos Malin. Åka bil. Handla godis. Umgås med en ny kompis på atorp. Shell. Sömn.


Hanna - girl you look better with the lights off!

Hejsan hejsan, nu ska jag strax säga godnatt. Men först ska jag lägga in lite låtar på mobil och ipod så jag har något att roa mig med under bussresan som väntar imorgon! Kommer längta ihjäl mig efter mina tjejer men jag får ju träffa dom på fredag. Just nu är jag himla taggad på livet som väntar WIIIHOOO!!!!!

Anna - Om man trampar snett blir det en lång väg ner



Nu far jag till Malin där vi tjejer ska hålla hus ikväll. Blir mysssssss!


Spåkulan på Facebook

Hej Anna!

Lägg dig inte senare än kl 23 för du är alldeles för seg på morgonen.

Anna - Live the good life

Vaknade ovanligt tidigt imorse, klockan var redan 10 då jag steg upp så jag har hunnit med riktigt mycket nu! Packningen är näst intill klar så det är snart fixat sen håller jag på med att ladda hem massa filmer och serier så jag har nått att göra när jag är borta hos mormor och morfar som inte har trådlöst tyvär..Men det kanske bara är bra för mitt databeroende. Annars så planerar jag på att ta en väldigt lugn dag, kanske se nån bra film tillsammans med Erik och Isabell sen ikväll äter vi mysmiddag med familjen, hörde att det ryktades om kinamat? Sen efter det blir det kvalitetstid med kvinnorna i mitt liv♥


Hanna - Lördag

i vanliga ordning går jag upp tidigt för att dansa. Jag ska även hinna med massa andra saker. jag börjar bli less på att gå upp tidigt nu. Jag har laddat hem massa goa rullar som jag ska se.
Idag är det en busy day, nu måste jag ta en sak i taget! Ikväll är jag med mina favvobrudar. Imorgon kanske jag hinner dansa lite. Imorgon far jag. Jag är taggad. Jag ska dansa så mycket att jag inte kommer orka göra någonting annat.


Anna - Bra start !

Min dag började som Hanna sa med en himla onödig skoldag kan man väll säga. Efter det for jag på stan samt käkade en tidig middag med Amanda innan vi mötte upp Malin och Runa sen for vi och vart sminkade och tog kort, har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv nästan! Efter det hämtade vi upp tjejerna och for en snabbis förbi Hanna innan vi checkade in på Olles där vi satt och myste med några glas var. När vi var nöjda med det avslutade vi kvällen hos Jonas där killarna höll till och festade lite smått. Så jag kan lugnt säga att min dag och kväll har varit helt okej! Nu går jag och lägger mig för imorgon är det mycket som ska hinnas med!

Så här såg det ut tidigare idag på samhällsen.


Hanna - Let's kill the night



nu är jag hemma från skolan, otroligt onödig skoldag faktiskt. men det är otroligt skönt att det var den sista på lite mer än två veckor! nu kommer det absolut tråkigaste.. plugg. Det är otroligt mycket som ska göras, men nu ska jag bara göra bort det fort som tusan. Ikväll umgås jag med brudarna!!

Anna - Jag var dum, du var smart, jag var fängslad

Nu ger jag upp för att sova och vaknar upp med fredag imorgon! Skönt att veta att det kommer vara sista skoldagen på två veckor, behövs verkligen! Morgondagen kan bli bra, först skola till tjugo över tre (mindre bra) sen efter det blir det att ta kort med några av tjejerna sen är kvällen ännu oplanerad, men en lugn helg blir det iaf då det kommer att bli raka motsattsen i Stockholm, så vi laddar upp inför det helt enkelt!


Hanna - torsdagen den tjugonde oktober

nu har jag pluggat, städat undan LITE på mitt rum, tagit fram resväskorna som ska fyllas (inte idag) och kammat ut mitt hur(jag har ont i hårskallen amanda) nu känner jag att jag egentligen borde göra klart filosofin men jag vet inte riktigt om jag orkar. Jag ska sitta kvar ett tag vid datorn, sen fortsätter jag. Lika bra att göra bort det kanske. Ska försöka se någon bra film också, för imorgon börjar vi halv tio.


Anna - När jag går ner

Har haft en härlig dag med sovmorgon, lite dans och tillsist såg vi en föreställning. Dröjde kvar en stund på skolan med tjejerna också innan jag for hem. Nu ska jag ta och börja med maten och ikväll det att börja med den sista hemtentan och förhoppningsvis bli klar med den också! Gjorde klart den andra igår så nu ikväll ska jag försöka mig på ett köra på samma stil!

Soon baby, soooooon!


Hanna - Torsdag

veckan går himla fort! torsdag idag och nu sätter jag igång med plugget, städning av rum, fixning av allt för långa naglar och inte minst fixning av hår som är mer dreads just nu..
LET'S DO THIS

Anna - Fina flickan tjena!

Ikväll har jag varit duktig! Var en snäll syster då jag hämtade Erik och Alexander från träningen, och just nu är jag en duktig student som sitter och skriver så flitigt på min hemtenta! Nu ska jag fortsätta med en stor kopp kaffe i handen! Okej skoja, te!..Eller ja..Varm chocklad - Inga vuxenpoäng för mig på ett tag, inte då det gäller kaffe iaf!


Anna - Pojken med hålet i handen

Efter att ha varit på skolan samt gått en sväng med mamma på stan och köpt en vinterjacka ska jag nu sätta igång med filosofin, känns inte nå bra vill bara göra det jag gör just nu - Ligga och slappa med Jocke Bergs stämma i bakrunden.


Hanna - ONSDAG

YEEAH, har typ nyss kommit hem från skolan. nu måste jag sten plugga om jag ska hinna dansa ikväll. jag som ville sova innan dansen.. men jag får väl sova tidigt ikväll igen! nu måste jag ta tag i det här, ska även hinna städa mitt rum för det ser ut som att någon har slängt en bomb här.
jag kunde inte längta mer än till på söndag helt ärligt!


Hanna - Tisdag

jag är inte långt ifrån klar nu! FILOSOFII<33 allvarligt det tråkigaste jag gjort i mitt liv.
just nu väntar nog både jag och anna in söndag, då far jag till härnösand och hon till västerås!
riktigt feeett, nu ska jag väl försöka skriva lite på filosofin. ta en lång dusch och sen sover jag riktigt tidigt inatt så jag missar grannarnas nupptid som är runt 22.06

Anna - ♥

Kiss me gently
Always I know
Hold me, love me
Don't ever go
Ooh, yeah yeah ♥


Anna - I´ll take you high

Har varit en skön dag känner jag med lite skola och ett bra humör. Kvällen bjuder på plugg nu först sen hade jag tänkt bubbla en stund så kommer man somna på stört sen! Onsdag imorgon redan, det kan gära fortsätta gå såhär fort tycker jag! Vill bara ha söndag!!


Hanna - JAG VILL OCKSÅ

Anna inspirerade mig med vill ha så jag kör en också!

Jag vill ifrån Skellefteå (söndag)
Jag vill att mina grannar ska sluta nuppa så jag kan sova!
Jag vill ha 20 röd rosor!
Jag vill bli överraskad!
Jag vill gå ut skolan
Jag vill operera mig
Jag vill ha grymma koreografier
Jag vill inte vara ensam
Jag vill ha en ny garderob
Jag vill vara med söt och fin kille!




Hanna - home

Jag kan börja med att säga att jag haft den värsta dagen i mitt liv! Min mamma är snäll och köper kakor åt mig nu, men förbannat jag kan ju inte dricka mjölk till. Jag är sååå leeesss!! Hahah alltså det är så skrattretande att jag vill spy!!!! Heeej


ANNA - JAG VILL

Jag vill ha tatueringar fulla min kropp.
Jag vill se Kent live en gång till och bara sjunga med. 
Jag vill vara ute en hel natt med tjejerna och leka vildar. 
Jag vill åka på impuls roadtripp.
Jag vill åka karusell.
Jag vill spela brännboll med massa folk en varm sommarkväll.
Jag vill skaffa egen lägga i stan.
Jag vill resa och träffa nytt folk.
Jag vill festa som aldrig förr.
Jag vill köpa hund.
Jag vill tappa kontrollen totalt.
Jag vill åka motorbåt medans tjejerna åker bananbåt efter.
Jag vill köra leken "fulaste kortet vinner" då Amanda kommer vinna.
Jag vill få skrattanfall på skrattanfall.
Jag vill kramas och pussas.
Jag vill fara på festivaler.
Jag vill fylla år.
Jag vill spela laserdom.
Jag vill sitta ute på min altan en het sommarkväll med tjejerna och bara prata.
Jag vill ta studenten och vara lyckligast i hela världen.
Jag vill att någon ska komma hit och överraska mig ut på äventyr.
Jag vill fara utomlands och vara förjävlig.
Jag vill leva ett händelsefullt liv helt enket!

Anna - Bränd i skuggan

Nu är man hemma efter en kort skoldag, ska ta och börja med filosofin på dirren sen har jag planerat att köra på en tidig kväll.


Hanna - Måndag

Har sovit himla dåligt inatt och nu ska jag upp i skolan, det är det absolut jobbigaste jag vet. Filosofi står på schemat och sen ska vi dansa. Sen blir det hem och plugga sen dans igen.


Anna - Vill vara ung och dum

Ja helgen som nu närmar sig sitt slut kanske inte hamnar på min lista av dom bästa helgerna jag har varit med om, och tyvär så kommer de kommande fem dagarna inte heller vara speciellt underbara med tanke på hur mycket jag har att göra..Men efter det så börjar livet se ljusare ut som tur är, men med posetiv inställning och energi så ska jag försöka fixa det!


Hanna - planering


Hanna - det där med pluggandet

om man inte redan vet så är plugg inte en av mina starka sidor. Tjejerna kommer snart hit och då blir det att spika allting inför Stockholm. Inte alls länge kvar nu!!! Plugget får vänta ett tag, nu måste jag städa undan lite innan brudarna kommer. (PLING) nu kommer dom, byeee


Anna - Söndag

Kom just hem efter att ha gått en skön långpromenad i det fina vädret! Nu ska jag börja med lite skolarbete för mitt mål i veckan är att ha gjort bort allt och då menar jag ALLT skit innan jag far bort till Västerås och Stockholm, bara en vecka kvar nu fyfan vad jag längtar ska bli så fruktansvärt skönt att bara få komma bort ifrån allt.


Anna - Godnatt

Ska drömma om Charlie nu dröm sött♥


Hanna - Rebecka

Nu slår vi igång filmen! Mysmysmys


Hanna - nu är kvällen bestämd

Nu ska jag göra mig klar för att bege mig till Bettan! Vi ska se hockey och mysa ner oss till någon bra film. Som sagt blir det nog en ganska tidig kväll för imorgon står dans-plugg-möte med tjejerna på schemat!=)


Anna - Fail..

Gårkvällen vart väll inte precis som planerat, vart hemskjutsad från Robin vid 11tiden av tjejerna och sålde min biljett till Fredrik för att sova istället. Mår kanske inte som en prinsessa idag men det blir bättre! Idag ska jag troligtvis till Campus för att se när Sara och Alice har match, man måste ställa upp för sina kompisar.

Men trots att det vart som det vart igår så var det himla trevligt hos Robin iaf! Bjuder på lite bilder.













Hanna - ber om ursäkt för igår

Himla äcklig bild det där, men men. Jag är uppe med tuppen och ska strax göra mig klar för dansen! Det känna faktiskt ganska bra att börja tidigt, iaf idag. Haha näe men nu ska jag vakna sen när jag kommer hem blir det massor med pluggande och en tidig kväll för jag dansar söndag morgon också!=))


Hanna - gissa spyan?


Anna - Fest.Nu

Nu mot Robin för att förfesta med Rebban och killarna sen vidare mot folkparken som jag helt klart tror kommer lverera!!


Hanna - absolut Inte den bästa dagen i mitt liv.

Hade himla svårt att sova igår, när jag just hade somnat skulle jag upp i skolan. Sen kom mitt ständiga problem. Magont, efter att jag hade käkat! Jag blev less och for på vårdcentralen, nu ska jag leva utan allt som har med mjölk att göra i två-tre veckor. Vi får bara hoppas att det här blir bättre! Dagens värsta: blodprov i fingret..=(

Nu tänkte jag vila mig och magen en stund för ikväll dansar jag från 17.30-20.00


Anna - Freeeeeedag im in fucking loooooove!

Hade inte nå internet igår så jag kunde varken göra skolarbete eller nått annat kul..Aja iaf, vaknade nyss och är redan hundra år sen till skolan, så jag ringde och sjukanmälde mig och så får jag ta igen det sen! Dessutom är det en massa saker jag måste fixa här hemma också.


Hanna - riktigt less

Haha komiskt nog är jag inne i min less period. Är less på exakt allt, nu känner jag bara massa irritation och vill gå och sova. Men jag kom på att vi ska skriva något papper till imorgon, så nu måste jag sätta mig med det. Sen ska jag sova och sen är det skola och helg som väntar. Eller helg och helg, kommer ändå gå upp tidigt och dansa hela helgen! Nu är jag negativ och less. Tack för mig lever äckel pastej


Hanna - jobbar

Nu jobbar alla den sista kvarten på att få solot att sitta. Jag ska göra mitt en gång till musik och sen värmer vi upp. Anna är i andra salen och jobbar som tusan. Nu ska jag fortsätta kisses


Hanna - att inte tänka

En sak ni kanske Inte visste om mig är att jag är en tänkare av rang! Tänker så himla mycket, och allt jag tänker i mitt huvud är bara positivt vilket stör mig.. Just nu vet jag att jag egentligen tagit mig FÖR mycket vatten över huvudet.

Funderar på att fara ut och springa nu på våran sovmorgon, annars tar jag det ikväll. Jag tänker för mycket!
Vill somna och vakna upp om några dagar. Godnatt


Anna - F.R.I.E.N.D.S

Efter ett halvklart solo så kom Runa hit och umgicks lite. Kom just innanför dörren efter att ha varit och åkt lite bil. Nu ska jag sova och imorgon skippar jag sovmorgonen vi egentligen har så jag kan göra klart solot. Blir tight men det får gå ändå! Sov gott.


Hanna - naahaaice!!

Nyss kommit hem från dansen, ska försöka plugga in mitt solo så att det sitter till imorgon. Sen väntar en himla lång dusch och även KANSKE lite skolarbete, vi får se vad som lockar mest. Men ikväll har jag någoT att mysa med, och det är dom nya skorna!


Anna - Unga och nykära

Okej nu, NU ska jag ta tag i allt, ska jobba gärnet non stop tills klockan 10 då jag förhoppningsvis kan somna med bra samvete. Vad har jag gjort de senaste tre timmarna då? Jo sett prison break, spelat tetris och pratat i telefonen med Christian, okej va typ ändå värt, det sista iaf! Kan inte sluta längta tills den 24e då jag får träffa han igen!! Men nu nog om det och tillbaka till nuet.



Slänger in en bild på mamma och pappa från när dom var unga och nykära.


Hanna - gott

Den bästa middagen man kan tänka sig!! Mina skor har även kommit, dom hämtar jag snart!


Anna - Solo

Nu sen jag kom hem från skolan har jag börjat på mitt solo, bytt låt ännu en gång men sätter stop där, nu ändras det inge mer här då solot ska visas upp imorgon, ska därför fortsätta nu på en gång. Annars så ikväll blir det antingen plugg eller kanske bio.

Hahah åhh helvette vilka tider..


Hanna - tänkaren

Nu far jag till skolan, kommer även stanna där när vi slutar troligtvis.. Det är mycket som ska göras!


Anna - Det är på nätterna känslorna kommer fram..

Trodde aldrig att det skulle kännas så här svårt.
Känns som igår vi satt vid älven och solade med
varsin glass i handen, lyssnade på "här kommer
alla känslorna" med Per Gessle,
låten jag alltid kommer koppla till dig.
Men du ska veta att fastän du inte längre är
här så tänker jag på dig varje dag.
Jag saknar dig Christian, otrolig mycket♥



Anna - En gammal goding!


Anna - A good day.

Härlig dag med sovmorgon och bara två lektioner! Efter skolan vart jag övertalad att följa med på stan ett tag med Rebban och Runa. Kom just hem efter att ha varit Rebeckas personliga shopper och nu håller jag på att laga mat. Resten av min kväll ser ut som så att antingen börja med solot som ska vara klart på torsdaaaag eller börja med filosofin som jag är ett år sen med..Sen kommer Lovisa lagomt till desperata husfruar!

Skärpta tjejer i Alanya!


Hanna - waaaaaaah!!!

Min klänning kom i brevlådan nyss, den är dö snygg och längtar tills jag får använda den! Waaaaah!!


Hanna - det går Inge vidare att blogga från mobilen

Nu drar jag ut och springer innan jag börjar skolan klockan 12.55!=))


Anna - Godnatt.



Blås din vind ur din tro på
att tron i sig själv räcker till
Att någon i sig själv kan vara nog
Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen
Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen
Om man tror på någonting som du gör
Att aldrig någonsin ge upp


Hanna - beyonce


Hanna - better with the lights off

dansen idag var super kul, vi hade workshop med dansarna i worry doll. Himla kul iaf, nu ska jag fixa naglarna som börjar bli LITE för långa för att det ska vara snyggt.. det går nästan inte ens skriva på tangtbordet. Sen kanske jag jobbar lite på mitt solo som ska vara klart på torsdag. ska även försöka göra bort den där samhälls uppgiften som ligger och möglar. imorgon har jag sovmorgon och det kunde inte lämpligare!



Anna - Om jag hade lite kraft kvar att ge dig

När filosofilektionen var done and done for jag ner på stan där jag träffade Lover. Kom hem med ett par byxor, en blus och biljett till toxic på fredag, är typ övertaggad. Nu håller jag på att spåna lite i solot sen ikväll blir det plugg och kanske nå mer då vi inte börjar förrän klockan ett imorgon!


Hanna - mysbrudar


Anna - Vi är fångar i vår egen identitet, lever i fängelser som vi själva har skapat.

Nu funderar jag
på att ge mig för
ikväll. Kanske sätta
på nån bra film
och bara mysa ner
sig. Kan vara ett
smart drag med
en tidig kväll då det
inte direkt har blivit
mycket sömn i helgen.
Puss.


Hanna - please mr postman

jag har nog inte varit så här seg på bra länge, fattar inte vad som händer. men om jag orkar ska jag snart städa ur bilen sen ikväll umgås jag med mina fina tjejer ni är det absolut finaste jag har!




Anna - Sunday

Nu ska jag ta mig en promenad till stan för att hämta cykeln som jag nu ångrar väldigt mycket att jag lämnade kvar i fredags. Sen måste jag ta tag i skolan när jag kommer hem igen och jag kan åter igen säga att ja, jag hatar söndagar..


Hanna -

att anna la ut det där klipp som en tjej i våran klass har klipp ihop(alexandra du är som död för mig) får mig att vilja spy. haahah men vi skrattade iaf(sjukaste klassen).  skickade nyss en beställning till nelly som jag vill ska komma NU! idag ska jag försöka göra bort ALLA arbeten jag har kvar, sen ska jag ut och springa sen tar jag en himla tidig kväll!

Sen har jag försökt blogga från mobilen men blogg.se appen har typ slutat fungera.


NÄR INGEN SER


ANNA ♥ HELG

Gårdagen var lyckad! Dansade från 13-17 sen käk med några från klassen innan vi såg dansföreställningen som jag tycker var himla bra! Efter det bestod kvällen av: fix med bilar, punka, snusklubbor, fest hos Isak och mys hos Hanna, givetvis med tjejerna såklart! Nu ska jag ta mig nått att äta sen bara ta det lugnt innan klockan slår 5 då vi ska befinna oss hos Malin med först lite planering inför Stockholm sen på kvällen ska vi mysa i hennes utespa och leka vattendjur!!!♥


Hanna - let me be your supernova

jag har nyss kommit hem efter att ha hämtat mamma, och tjejerna drog samtidigt som mig. himla mysigt att mysa med dom! föreställningen som vi såg idag var bra, fast jag hade otroligt höga förväntningar så kanske därför den inte blev det bästa jag sett. nu funderar jag på att hoppa ner direkt i sängen, imorgon är en stor och mysig dag med världens bästa tjejer. STOCKHOLM VI KOMMER SNART!!


Hanna - EVAA


ANNA - MYS

Ikväll har jag umgåtts med älsklingen♥ Vi körde mest runt och for och sa hej till Hanna sen vart vi inbjudna på en kopp te på läkarvägen. Nu ska jag se sol, fest och oroliga föräldrar som jag missade. Imorgon är det skola från 11-5 då vi ska dansa hela dagen med Umeås dansare sen dansföreställning och mys på kvällen♥


Hanna - Alla behöver dans


Anna - Håll ut

Efter mitt emoinlägg igår så kom det en vänlig själ och svarade på mina böner. Runa kom vid 11 och sov med mig, var skitmysigt♥ Idag på skolan hade vi workshop med 4 tjejer från Sverige, Norge, Finland och London, samma som ska dansa på föreställningen vi ska se imorgonkväll så vi fick göra en del av dansen, var en utav dom roligare workshopsen vi har haft trots att det var sjukt mycket lyft och sånt, kommer kanske kännas i ryggen imorgon. Efter skolan cyklade jag till Nordanå och skrev om en bildutställning som jag har kvar att göra i en kurs från förra året så nu ska jag renskriva och skicka in det innan jag tar tag i alla andra grjejerna. Det ska funka betydligt bättre än vad det gjorde igår säger jag bara!

En mysig bild från igår.


Hanna - orädd

Hahah det är riktigt sjukt att jag lägger in en av världens fulaste bilder men jag tror jag bjuder på den! Hahah mina svullna ögon. Nu har jag iaf kommit hem från skolan, vi hade ju som sagt sovmorgon och sen bara workshop. Jag tycker den var riktigt rolig och jag ser fram emot att se deras föreställning imorgon! Jag ska strax hoppa i duschen sen blir det att städa och skriva klart filosofin, snart är jag klar!!!!!!
Tjejer jag saknar någon att kramas med, kan vi mysa ikväll???


Hanna - klockan är 06.21

Alltså jag mår så jävla dåligt. Jag är vaken tidigare än jag vanligtvis går upp! Jag har även sovmorgon till klockan tolv. Det är ett jävla Staff, mamma som är uppe samtidigt ger förslag om att jag ska städa, föra filosofin. Hur mycket jag än skulle kunna göra det för att jag absolut inte är trött, så tänker jag inte göra det för klockan är för lite. Men jag funderar starkt på att städa undan lite på mitt rum sen äta frukost(som jag annars aldrig gör)
Så här känner jag för att jag vaknade så tidigt.


Anna - Jag har lurat mig själv för många gånger nu

.Jobbig kväll.Jävla allt.Vill ha en sovkompis nu.Godnatt.


Hanna - baby we can go up

jag är riktigt trött, och riktigt less. jag vill bara gå och lägga mig och sova nu, men jag måste ju göra klart den förbannade filosfin. känner att jag vill spy. Imorgon är det torsdag och jag har sovmorgon som tur var, se dansar vi hela dagen. sen ska jag hem och forsätta om jag inte blir klar ikväll(vilket jag tvivlar på) sen ska jag bara sova. jag ska sova hela dagen imorgon tror jag, kan behövas. Vill bara sova och vakna upp om ett år, det är ärligt allt jag vill.
nu ner i filosofin. sen godnatt

Anna - Stomp your feet and clap your hands

Känner mig som världens bästa dotter och syster just nu, när jag kom hem från skolan så började jag med maten det första jag gjorde, och inte vad som helst utan jag la ner kraft och energi samt kunskap och lagade varsin "subwaymacka" åt alla i familjen-och det vart faktiskt otroligt gott! Det ska ni veta är ett jävla framsteg för mig som annars bara kan koka pasta typ haha. Ja i alla fall nu ska jag plugga hårt som fan då jag inte gjorde det igår, nej då kände Anna att det var mycket bättre att hänga med komisar..Smart val..NOT!


Hanna- skola

Tjenis, nu är det skola idag igen och det kommer nog dansas en hel del! Nu ska jag packa ner mina grejer och sätta mig på cykeln. Have a nice day! =)


Hanna - Gratttiiis

eftersom att jag också är en snäll kompis så säger jag också grattis till min babe som klarade körkortet!
nu måste jag fortsätta med plugget, det är MYCKET kvar.. sen kan jag även berätta att jag har världens snällaste mamma. Jeffrey campbells skor LITA är påväg hem till mig.


Anna - Time

Hej alla barn skolan gick ändå rätt snabbt och smärtfritt. Efter två avsnitt av Prison Break så ska jag nu plugga en stund innan jag ska umgås med Erik och Linn 9 år, blir nog bra det..Fast kanske inte då jag tror att dom är kära i varandra.. Femte hjulet wohoo!

Min bästa vän tog körkortet idag grattis älskling♥

Anna - Älskar du livet så lev det med mig

Just nu sitter vi och väntar på att filosofin ska sluta, har suttit här i två timmar men har inte gjort ett skit typ..BRAA! Nej men kul med två timmars hål sen också innan svenskan börjar, nice jag gillar livet idag känner jag wohooo!



Hanna - let's goooo

Nu far jag till skolan! Sen hem och plugga ett tag, kanske ta en löptur och sen far jag och dansar!


Anna - Godnatt

Kom just hem efter att ha varit hos farmor tillsammans Isabell där vi sett tv och fikat, mysigt! Nu gör jag mig redo för sängen och ska försöka somna i tid nu så det kanske finns en chans att jag tar mig upp imorgon.


Hanna - nu, dans!!

Nu sticker jag iväg och dansar, är riktigt taggad!


Anna

Vart ingen skola för mig idag då jag kanske som mest sov 2 timmar i natt.
Men nu är det dags att ta tag i skolan pungt och slut.



Hanna - hon är så jävla grym


Hanna - måndag morgon!

Himla skönt är det att blogg.se har en app alltså helt lovely! Men att det är måndag morgon klockan 07.25 är inte alls så lovely. Jag vill bara sova men har bara en lektion så det är lika bra att vara duktig och fara. Men en sak som får mig att spy var att om man var klar med den till idag så hade man sovmorgon idag och imorgon. Det är inte sant, ska hem och göra den direkt jag slutar!


Anna - Du är inte en i mängden men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden

Efter att ha gått broarna med Alice samt sett red riding hood ska jag nu försöka sova. Kan bli en utmaning då jag känner mig långt ifrån trött i nuläget i alla fall.


Hanna - 2 Oktober

mamma följde med ut för att göra mig sällskap, himla skönt faktiskt! nu måste det bara bli en vardagsrutin!
har även små bröjat på filosofin, men ska strax upp till fallos och se film med killarna. men det blev nog en tidig kväll för jag har ju skola imorgon och måste även hinna göra lite filosofi så jag kan dansa hela veckan! men nu ska jag försöka göra lite filosofi innan jag måste springa upp.


ANNA - SOUNDS GOOD !


Anna - Söndag

Söndag idag då, tråkigt som vanligt och ska endast bestå av skolarbete och skit. Nej just nu vill jag bara flytta fram tiden tills den 23e då jag äntligen får fara till Västerås och veckan efter spendera 10 hela dagar med mina favoriter i Stockholm. Läste på Runas blogg att det är exakt 30 dagar tills vi sitter i Globen och ska se Rihanna. Har som inte fattat det än men det ska bli grymt jävla ballt! Skönt att ha nått att se fram emot i alla fall! Nu åter till engelskan, filosofin, svenskan och kultur & idéhistorians värld.mysigt 


Hanna - let's ride!!!

Som anna berättade hade vi en himla
Mysig kväll, kände att det behövdes!
Här kommer mina inte så jättebra mobil bilder.. Nu ska jag ta på mig löpar pjuckorna och springa en bit! Sen ikväll blir det massor med plugg, nu ska jag ta tag i det här!!


Anna, ryttaren som överlevde fallet i skogsdungen

Kom just hem efter ett par toppentimmar med Hanna, Runa, Ida och Rebecka! Ridturen med hästarna inne i skogen var jättekul, att jag flög av mig häst i en satans fart och att hästen i fråga sprang iväg in i skogen kanske inte var lika kul, men men jag överlevde! När vi väl var tillbaka hemma hos Runa igen (20:30) så åt vi mysmiddag med familjen och efter det satt vi med tända ljus i köket och pratade ett bra tag innan vi körde till Rebecka och såg film. Efter det lämnade vi av Runa igen samt ett snabbt besök på shell. Nu ska jag sova så fruktansvärt gott och drömma om hästar i skogen godnatt♥

Snäll vän som hjälpte mig upp på sadeln igen♥


Anna - Fin polle

Nu kommer snart Hanna och hämtar mig sen far vi till Runa i Orrliden och ska först mata hästarna sen ta dom ut på en ridtur! Ska bli fett skönt speciellt i det fina vädret som Skellefteå bjuder på idag. Vi stannar även där tills ikväll då det blir filmmys!



Hanna - morgon!

Känns inte så bra att vakna upp idag.. Men solen skiner och jag ska vara duktig och fara ut och röra på mig!:) ska försöka börja med filosofin också! Sen ikväll blir det film mys med mina finaste. Nu upp och hoppa!:)


Anna - Lördag

Trevlig kväll igår som innehöll egentligen allt mellan himmel och jord. Nu ska jag sätta mig och titta igenom alla videoklipp och kan nog säkert få mig ett gott skratt haha. Lite bilder på det också.








RSS 2.0