Hanna - Fy!!

Nu har min älskade plattis kommit! Det här är den bästa genom tiderna och det här gjorde mig super glad. Ska nu testa lite frisyrer till studenten. Sen hoppa i duschen för jag luktar väldigt mycket grillrök och tack klassen för en mysig grillstund och sen ska jag sova!


Anna - Hangover like a bitch

Hade det jävligt trevligt igårkväll då det först bjöds på middag hos Lena med alla dansarna och Susanne, sen vart det även lite lekar som till exempel kubb. Vid halv nio tackade jag och Linn för oss sedan drog vi vidare till Moröbacke där vi var några stycken och förfestade innan vi drog ut på Olles där det var ovanligt kul! Men mitt lilla roliga som jag hade igår har kostat mig dyrt idag, nu ska jag se om jag klarar av att få i mig lite föda då det nästan var 24 timmar sen sist, att jag kan få behålla maten ber jag också för!

Vi som vann kubben igår.


Hanna - Studenten är nära

Igår på skolan la vi upp schema fram
Till studenten, då insåg jag att det är ungefär en vecka kvar!! Detta är så sjukt! Jag hoppas jag har all hjälp med mig och att mina önskningar uppfylls. Dock tvivlar jag inte på att det kommer gå bra i slutändan. Men hur som, här är lite bilder från igår


Hanna - Planerna sprack som vattenballongerna

Senare under kvällen igår så fick jag veta att jag tyvärr inte fick lägenheten iaf, fastän han sa klart och tydligt du får ta den! Herregud vilka människor det finns alltså.. Jag tror ärligt att man tror för gott om folk, och då menar jag ju inte bara den här snubben det var egentligen inte ens han jag tänkte på. Tyvärr så är jag väldigt stressad just nu och då övergår det till en depp period för att jag inte kan handskas med det. Näe okej jag överdriver lite, men jag börjar bli sjukt less på folk. Nu vill jag bara ta studenten och parta till det ORDENTLIGT och då menar jag verkligen det. Jag är sjukt taggad till studenten!!! Jag blev mer taggad nu än tidigare om det ens var möjligt.. satte nämligen in löshår ikväll, shit vad nice det är! Nu ska jag skriva klart det där talet som ska redovisas imorgon. Sen blir det en rätt lång och skön dag imorgon, skola som vanligt fast med utklädnad. Sen blir det middag hos en av mina danslärare Lena med klassen och vår andra danslärare. NU ÄR DET INTE LÄNGE KVAR!!!


Anna - Waterfight !

Klockan 08:00 imorse samlades vi 3or som skulle föra vattenkrigstraditionen vidare. Det gick super enligt mig och ser det bara som en bonus att vi även hann förbi Balder och Kaplan också! Näe om jag fick bestämma så skulle det vara vattenkrig minst en gång i veckan, superskoj! (Speciellt då man går i trean mohaha!) Nu ska jag försöka styra ihop min klass på att göra nått ikväll, kanske Olles?


Hanna - SÅÅJA

Just nu (eller ja sen ett tag tillbaka) har jag varit så glad att jag inte kan skriva det där talet. Nu är det lämligen så att jag har fått lägenhet, vilket känns så förbannat skönt! Så inte nu på söndag utan nästa söndag så går flyttlasset mot Stockholm. Shiit vad nice det här känns. Men det är massa saker som måste göras och kommer att göras innan dess. Nästa vecka tar jag studenten, det här är fan för bra för att vara sant. Jag tror jag kommer att tuppa av snart!

Näe nu ska jag göra ett sista försök på talet innan jag måste se BB och jag vill tyvärr bara sova efter det! Så kom igen nu Hanna, nu är det bara att köra!!!!


Anna - Monday

Den här dagen har varit fruktansvärt dryg och har innehållit både en lång skoldag och möte med chefen. Har lite panik nu eftersom jag just vaknade efter att ha sovit i över två timmar, att jag kan få somna ikväll är inte helt säkert! Nu ska jag ta tag i en sista skolgrej eller gå på en promenad en sväng.


Hanna - Måndag

Jag vet inte ens vart jag ska börja, eller jo. Jag ska sätta in löshår i veckan. SHIT så nice, då blir inte studenmössan för stor! Sen så kan jag väl säga så att det där talet skrivs förfullt och förhoppsningsvis snart är klart. Det är så långt ifrån bra, men bara jag gör det så ska det nog gå bra. Eftersom att det är nice väder ute så tänkte jag faktiskt ta en löptur, men vi får se hur långt jag hinner med svenskan först kanske. Annars blir det en lång dusch och godnatt!!



Anna - Söndag

Seg dag som fan men nu blir det äntligen lite fart då vi ska fara till farmor och käka middag så fort Erik kommer hem. Annars så måste jag också säga att jag vill gifta mig med väderguden då han är så himla snäll nu!


Hanna - HEMMA

Nu är jag hemma igen, eller ja jag har faktiskt varit det i ett tag nu. Ska strax fortsätta skriva på svenskatalet så det blir klart. Ärligt så orkar jag inte lägga ner tid på det, nu är det så fruktansvärt nära att jag bara vill att det ska vara idag!! Men resan har varit super och jag har en lite klarare framtid och det här ser himla bra ut! Ikväll kanske det blir brännboll, bara om jag har hunnit mysa med mamma och skriva svenskan. Men först så ska jag beställa hem en ny plattång, det här blir perfekt! Jag har alltså min "nya" eller ja jag köpte en plattång förra veckan till salu.

Så behöver du en nice plattång hör av dig till mig så får du köpa min, det är den plattången som ersätter gama!


Hanna - nu checkar jag ut!

Jag är sjukt snuvig och sjukt mätt. Men jag måste iaf dra min väska och ta mina saker för att bege mig hemåt. Jag ska för första gången inte åka Arlanda express, det här kan bli väldigt spännande!!


Anna - I wanna dance and love and dance again

Har haft en toppenkväll med mina tjejer som började med att vi satt utanför Malins lägenhet och myste medans solen höll i sig innan vi sen gick in för att se Sverige vinna mello innan kvällen avslutades på Olles med Mally. Nu är jag riktigt trött så det ska bli fantastiskt att få sovaaaaaaaaaa wohooooo!!!!


Anna - Lördag

Nu efter att ha fått sova ut ordentligt så känner jag verkligen hur trött jag egentligen är i kroppen efter resan, men det ska kännas att man lever! Just nu tar jag en liten paus från solningen som jag strax ska återgå till men först kan jag bjuda på lite bilder från Sara och Amandas phoneisar.














Hanna - At the hotel

Efter en fartfylld dag så kryper jag nu till sängs, måste bara säga att sängen är så SJUKT skön att jag vill dö. Men det blev hur som en mysig kväll där jag mötte upp Jessica i skanstull för en alkoholhaltig dryck. Imorgon blir det hotell frukost, och tusen andra saker som jag måste göra/fixa! Men nu ska jag först göra lite på svenska talet och sen säger jag godnatt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_204085657.jpg" class="image">


Hanna - hejdå skellefteå

När mina tjejer just har kommit hem sticker jag tyvärr iväg för en helg i Stockholm. Hoppas allt går vägen nu och att jag förhoppningsvis har en lite klarare framtid när jag kommer hem! Och att solen skiner just nu får mig på så förbannat bra humör! Ville dock Inget annat än att fara på yran och röjja till det ordentligt. Men det finns fler tillfällen! När jag kommer fram så ska jag möta upp Jessica för en öl och sen får vi se vad som händer. Woho älskar Stockholm!!


anna - you changed the way you kiss me

Har haft en riktigt bra dag med afrikansk workshop, samhälls och balettlektion. Har just ätit en god middag med syrran och nu väntar jag bara på att några av tjejerna ska komma hit och umgås ikväll, blir riktigt nice då man har ett och annat att ta ikapp!


Hanna - TRIPP

imorgon blir den en snabb tripp till Stockholm för att kolla in lite lägenheter och även söka jobb så det bara sjunger om det. Hoppas jag har någon typ av gud med mig så att jag klara mig igenom det här, och det som är pluset av hela resan är att jag bor på hotell. Vilken lyx!!! Men nu måste jag packa ner alla min saker som jag ska ha med mig. Ha det trevligt och önska mig lycka till.


ANNA - HEMMA !

Efter en utav dom absolut bästa dagarna i mitt liv är jag hemma igen efter att ha fått uppleva Sunny Beach! Vet inte hur jag ska kunna förklara hur fett det har varit, ni får helt enkelt bara tro på det! Näe efter att ha spenderat en vecka med otroligt mycket fest, nya kompisar♥ och sol så är jag på topp helt klart! Att det också bara är två veckor kvar till studenten får mig att vilja dö av lycka! Men ja då vet ni iaf hur jag känner mig. Nu ska jag packa upp och sen sova då jag börjar bli en aningens trött nu med tanke på att vi inte lämnade klubben förän halv sju imorse och bara har sovit tre timmar, men ska det va så ska det va! 


Hanna - paniken i mina ögon

Dagen har varit rätt tung men varje gång jag tänker att studenten är nära så känns allt bättre.
Men tyvärr så börjar paniken komma nu, hur ska jag göra, vart ska jag bo, var ska jag jobba OSV.
Det är massor med saker som behöver göras, men tyvärr så finns det ingenting att göra förutom att vänta in tiden.
ÅÅHHHHHHH HJÄLP MIGGGG!!!!

Hannis - You are my angel

Idag blev det väldigt lite skola för min del, klockan 9 stack jag iväg för att jobb och kom för snart en timme sedan. Imorgon är det skola igen, och då avslutar jag dagen med jobb från 16. Ska nu sätta mig och fundera ut om jag ska skriva svenskan eller bara skita i det.

det är så kul för just nu sitter jag ofta på andra dator där jag har alla mina bilder från förr.
Här är en bild när jag var go och glad, säger vi 2009?

Hanna - Till skolan


Hanna - NUSÅ

Nu är även jag klar med rapporten och det känns inte annat än bra! Men det är inte slut än, fastän jag har skola så ska jag försöka mig på både svenskatalet och nk boken. Jag har suttit vid datorn utan att överdriva sedan klockan 10 i morse och kanske med MAX 4 timmars mellanrum. Efter det här är klart kommer jag aldrig mer att sitta vid datorn kan jag säga redan nu. Men nu måste jag köra igång innan klockan blir allt för mycket och jag somnar sittandes.

SÅ HÄR MYCKET VILL JAG SKRIKA JUST NU, WIIHOOOOOO!!!!


Hanna - Bad sunday

nu är jag hemma mellan föreställningarna. Ska försöka skriva klart rapporten nu så att jag kan ägna min tid åt annat ikväll. Men vi ser väl hur långt jag kommer. Annars då, första föreställningen för dagen är avklarad och det gick bra och nu väntas det en klockan 18 också.

Vart är solen då?

Hanna - Söndag

Att är fan inte mycket som går min väg just nu. Men jag försöker fortfarande, och den där tusans rapporten är inte långt ifrån klar. Men det tar inte slut där, ska försöka göra klart den nu innan jag stick iväg på föreställningen. Sen ska jag även göra svenskatalet och plugga till ett prov på tisdag. Det här ser inte ljust ut! Har ingen bra dag idag, men förhoppningsvis blir den bättre imorgon och då menar jag inte för att det skola(har inte varit där på typ 8 veckor) utan en lite hemlig sak. Vi får helt enkelt se om jag har lyckan med mig.
Nu ska jag fortsätta mitt skrivande så att jag blir klar snart


Hanna - Don't wake me up


Hanna - Lördag

Igår blev det jobb rätt sent och sen en sväng förbi hemma och sen plockade jag upp Ida, drog en sväng till Calle och sen en snabbis förbi Fallos där han och Emil badade. Projektrapporten ligger och biter mig i nacken, jag insåg igår att den ska in på måndag eller ja senast måndag. Vi får se hur det blir med den saken!
För idag och imorgon är det föreställningar klockan 14&18. Så jag antar att jag får sitta hemma ikväll..
Hoppas mina tjejer i sunny har det super bra! Nu kan även sommaren komma till Skellefteå


Hanna - oh my

tyvärr så blev jag inkladd på jobb imorse, eller ja tyvärr och tyvärr. I det här läget var det faktiskt det eftersom att jag inte kunde säga hejdå till mina älsklingar. Just nu är jag deprimerad, stressad och har ingen livlust kvar. Okej jag kanske tog i lite men det är fan inte långt borta. Sitter nu med den förbannade(ursäkta mitt ordval) rapporten som ska skrivas. Ska sitta inne så mycket jag kan så jag bara får bort den, sen KANSKE jag kan njuta lite av livet. Hoppas iaf att mina tjejer har det super bra, jag kommer vara lite orolig men det hör till. Nu tackar jag för mig och fortsätter med rapporten.


Anna - Bye Sweden !

Efter att ha sagt hejdå till tjejerna som inte ska med är jag nu färdig till att åka. Får hämtning om 20 minuter då resan börjar, första stoppet sker i Luleå där vi sätter oss på planet som lyfter 20:40 ikväll. Fan alltså så himla skönt det ska bli att fara iväg! Men nu ska jag pussa på familjen innan jag åker, hörs om en vecka wohooo!


ANNA - JAAAAAAAAAAAA !!

Nu är den förbannade projektarbetsrapporten inskickad och fyfan va skönt alltså! Trodde aldrig att jag skulle klara av att skriva den på mindre än fem dagar men nog gick det allt! När jag hade gjort klart den så fick jag så pass mycket energi så jag drog med mig syrran ut på en promenad då jag fick hejda mig från att inte springa ifrån henne haha.. Nu väl hemma igen ska jag mysa ner mig till ett criminal minds avsnitt (har saknat dig dr Reid♥) innan jag slocknar.


Anna - Slutspurten

Har haft en bra och solig dag med lite shoppning och skola. Nu ska jag ta tag i rapporten och göra klart den sen även göra tidslinjen för då efter det är jag klar med tottttt allt i skolan! Bara tanken ger min halusinationer och endorfiner så att det skulle kunna räcka och bli över till hela världen. Det ska jag ta ut jävligt mycket imorgon då dagen som jag väntat på kommer, Sunny nu kommer jag !!!!!!




Hanna - hemma igen

Nu är jag hemma i min säng och det känns både bra och dåligt. Det dåliga är att jag nu måste ta tag i allt skolarbete som måste göras typ NU. Så ikväll sitter jag uppe för att göra bort allting och hoppas på att jag får lite gjort iaf.
Fortsättningen på den här månaden blir riktigt tung, det är massor som ska fixas. Så nu ska jag sätta igång, kommer jag även ihåg det så ska jag lägga in lite bilder från veckan i Stockholm!

Kommer även sakna mina fina kompisar som imorgon sticker iväg för en veckas semester!!!


Anna - Rapportskrivning♥

Nu efter att ha suttit och skrivit på min rapport i fyra timmar och åstadkommit fem hela A4 på ser jag bara rutor, kanske ett tecken på att det är dags att sluta snart? Imorgon beger jag mig till stan med Julia innan skolan börjar för att leta bikini i sista sekund innan jag åker på torsdag, vill bara att allt som har med skohelvetet ska vara över nu så jag kan börja andas igen, förhoppningsvis så blir jag klar imorgon, eller rättare sagt så måste jag det om jag vill ha mina betyg.


Anna - Somliga vet att du är starkare än andra

Började skoldagen med att ha ett litet möte med några från klassen och planera studentveckan ännu en gång. Blir bara mer och mer taggad och kan inte fatta att det snart är dags! Sen hade jag troligtvis min sista religionslektion, kommer sakna min Kentälskare till lärare.. Nu efter att ha bjudit familjen på middag så ska jag sätta igång med rapporten igen.. Har ikväll/inatt/imorgon på mig att få klart alllt som jag har kvar i skolan (en hel del) så jag ska fan vara uppe och jobba till 5 inatt om det skulle behövas, vill bara ha det gjort!

Måste också berätta att bruden på bilden ringde idag och frågade om jag hade lust att bli sambos i en mysig lägenhet efter sommaren, får se hur det blir men vart grymt taggad i alla fall!


Anna - 15 Maj

Det är en bra dag idag känner jag. Har jobbat på rapporten nu i drygt en timma och ska fortsätta minst en timma till innan jag far till skolan för att ha religion. Sen ska jag ringa till min chef och snacka lite om mitt jobbschema för i sommar, förhoppningsvis så kan jag vara ledig på trästocks då Maskinen kommer wohoo!


Anna - Hon sover hon väntar på att tömmas och fyllas igen

Efter att ha skrivit på rapporten i över 5 timmar nu så funderar jag på om jag ska ge mig och sova snart, kan ju alltid fortsätta att skriva direkt jag vaknar imorgon♥ Ja så får det nog bli. Nu ska jag lägga mig i hopp om att få drömma om nått alldelens underbart.

Favorit.


Anna - WP !

Ni måste kolla in hemsidan som en av mina wolfs Sara har gjort!
http://lamp.skola.skelleftea.se/~sll0523/index.html


Anna - Måndag

Idag har jag haft lite lektioner, mått skit, planerat studentveckan med hjälp av några andra trogna i klassen och tillsist sett våran dansföreställning som våra lärare har filmat, var grymt kul att se! Nu efter att ha ätit middagen Erik bjöd på ska jag fortsätta med rapporten..Har redan hunnit bli spyless på den..


Hanna - nu räcker det

woho idag blir det nog lite fart på dagen, är redan upp för att försöka göra bort lite plugg så jag kan skicka in det så snart som möjligt. Anna är ju så duktig så jag ska följa i hennes fotspår. Tänkte köra igång nu direkt så jag kan ta en liten vilostund till innan jag ska uppe på riktigt. Sen to all my ladies back home, jag vill inget annat än att ha er här!!

Anna - Keep going!

Fyfan vad skönt det känns nu när jag har kommit en bit på rapporten! Skulle gissa på att jag kanske har gjort bort nästan 35% så det känns awesome! Något som också var helt okej var tacosen vi nyss käka, gillar att jag inte har ätit något sen en macka kl 11 utan bara suttit som ett jävla offer i mitt rum och skrivit (önskar mina lärare hade sett mig en dag som denna) Nu ska jag fortsätta då jag har flytet med mig, funtar på att joina familjen då dom ska se film senare ikväll, får se hur långt jag hinner.

PS. Hanna lever livet i Sthlm som alla egentligen borde och jag hoppas att hon vann över killarna när dom var och golfade idag DS.


Anna - Jag är beredd låt dom komma nu

Efter att ha gått en promenad och babblat i telefonen med mormor så håller jag nu på att fortsätta med min skrivning på rapporten.. Dagarna fram till torsdag kommer bli dom värsta jävla dagarna i mitt liv och jag har ingen som helst aning hur jag ska hinna allt jag har kvar.. Kommer vara tvungen att vara uppe på nätterna och jobba på allt som måste göras och det får mig att vilja dö.


Bra Anna !

Då var nästan allting inhandlat till Sunny, ett schema har även skrivits över aktiviteter som vi förhoppningsvis ska hinna med där nere. Vart så pass taggad så nu sen jag kom hem så har jag packat och är nästan klar. Städat rummet hann jag också med en sväng, lika bra det då det såg ut som skit innan. Vad händer för mig ikväll då? Jo det ska jag berätta, istället för att fara ut och roa mig som alla andra ska jag stanna hemma ikväll och skriva på PArapporten.. Sist jag spenderade en lördag hemma var kanske 2003 och fyfan va dåligt jag mår redan nu men det är bara att blicka frammåt och tänka hur bra jag kommer må då jag har gjort bort det! En eloge ska jag fan ha för det här!


Anna - Fem

Efter en orolig natt med bara några timmars sömn ska jag strax börja fara mot Sara för att träffa upp Sunny Beach tjejerna då vi ska ha en planerardag inför resan, sen ska vi också fara upp till Solbacken för att handla nödvändigheter osv.

Idag var det Rebeckas tur, ha så bra i Kreta med familjeeeeen!!!


Anna - De kallar mig galen älskling men hämnden är ljuv


Kom just hem efter att ha haft samhälls på nästan tre timmar och ska nu fortsätta med alla skolarbeten, förhoppningsvis hinner jag en bit innan jag möter upp mina tjejer för att ta igen lite tid med dom, shit vad jag har längtat!♥


Anna - I will reach you

Innan jag for till skolan gjorde jag två skrivuppgifter som jag lämnade in så nu är det bara att fortsätta beta av högen av grejer som måste vara klara innom 7 dagar då jag ska släppa taget om allt och fara till Sunny fucking Beach! Undra om jag kanske ska börja skriva på PArapporten?.. Ja kul också att vi fick veta idag att vi ska skriva ett 5minuterstal till svenskan som ska redovisas om en vecka typ...Gaahhh jag dör, tur att jag ska utomlands annars hade jag tagit livet av mig nu på en gång.


Anna - Över

Då var det över. Efter kl 19föreställningen igår som var den sista någonsin så följde blandade känslor. Att det var den sista gången man dansade med klassen efter tre år känns rätt kasst, hade gärnat gjort det fler gånger kan jag ju bara säga! Men vi avslutade iaf med att skåla och fira med att slutproduktionen vart så pass bra! Jag kan säga att jag är väldigt nöjd med allt vi åstadkommit. När jag kom hem så väntade familjen ivrigt på mig för att gratulera med fika och beröm. Fick även en lite tidig studentpresent som mamma och pappa tyckte att jag förkänade nu efter allt slit, så nu är systemkameran min och jag är helnöjd!

Nu ska jag få gjort några uppgifter innan jag far för att ha religion.


Hanna - Onsdah

Jag har inte ens nästan haft tid att uppdatera eftersom jag har dansat konstant i typ fyra veckor. Men nu börjar det rinna mot sitt slut för dansen och jag tar lov och ledigt! Imorgon åker jag till Stockholm och stannar till på onsdag! Det blev verkligen lång ledigt, men det är skönt! Nu ska jag vakna så att jag kan börja packa och förbereda mig inför dom två föreställningarna idag.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_201844806.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_201844813.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_201844816.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_201844829.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_201844830.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_201844843.jpg" class="image">


Hanna - avslutar kvällen med en prommis med mamma


Anna - Maj Maj Månad

Började dagen i vanlig ordning med föreställning 11 och 13. Sen for jag med tjejerna till Amanda för att hänga en stund medans Runa gjorde balfrisyr på Amanda, vart skitsnyggt! Nu efter att ha tagit världens skönaste dusch ska jag känna lugnet ett tag innan jag far iväg med Runa och Malin för att köpa klass i Bergsbyn. 

Nio dagar kvar och jag dör.


Anna - Rythm is a dancer

Premiären gick bättre än väntat och det är skönt att ha gjort bort första gången med nästan fullsatt publik, så nu är det bara att köra järnet på dom fyra föreställningarna som är kvar! Sen att både Norran och TV var där så kan det ju inte bli värre iaf? Nu ikväll ska jag försöka få bort nått arbete om jag orkar annars blir det en tidig kväll för att palla med två föreställningar imorgon!


Mer sommar tack.

ANNA

Började dagen med att sjunga för syrran som fyller hela 16 år idag innan jag skyndade mig till Nordanå för att repetera innan genrepet då vi fick lite publik och mina nerver tog över, vart sjukt nervös och undrar bara hur det då kommer gå imorgon då vi har premiär..Annars så kom jag just hem från Malin där jag har sett BB och chillat med henne och Sara.


Anna - Hemma

Det är fredag och vi slutade halv åtta.. Är helt slutkörd men tanken på att sitta hemma själv en fredagskväll skrämmer skiten ur mig, så jag får se hur det blir. Annars så är det dans imorgon också med start kl 10 (lite sovmorgon iaf)


Hanna - riktigt kass

För tillfället dansar vi från 8.30-20.00 så direkt jag kommer hem sover jag, så det gör det liteeeee svårt att uppdatera. Men snart är det slut på dansandet och då beger jag mig till Stockholm för att fira en snäll kille som fyller 23 år!


Anna - When you move me everything is groovy



Min valborgs innehöll en hel del. Började på bästa sätt med middagsmys och förfest med tjejerna innan vi
drog vidare till Medle för att säga hej. Efter någon timme for jag Sara och Malin vidare mot Boliden för lite
efterfest med några grabbar, mycket trevligt!

Kom för ett tag sen hem från Nordanå där det har blivit dans hela dagen och kvällen som igår. Känner mig
sjukt stressad över allting nu, speciellt skolan då jag har grymt mycket som jag måste göra klart innan jag
far utomlands om två veckor, bland annat projektrapporten.. Så jag ska ta och göra nån skituppgift nu fastän
jag bara vill lägga mig och dö.


RSS 2.0