Anna - Lucky strike



Kan börja med att säga att ni som säger att halken typ är det roligaste i världen, ja ni har helt rätt! Fyfan va ball känsla det var, nej det gör jag mer än gärna om någon gång! När vi kom tillbaka till stan så mötte jag upp Rebecka och Lindmark och gick å strosa sunt med dom ett tag. Annars så har jag inte mycket mer att tillägga, är så otroligt trött så jag funtar på att ta en dusch nu och sen typ sova? Vore fett skönt faktist!


Anna - Söndagsmys!

Ikväll har jag haft söndagsmys med Alice och Sara. Vi såg solsidan, snackade om helgen som nu tar slut sen avslutade vi med en promenad in till stan. Nu ska jag förhoppningsvis somna fortast möjligt för imorgon ringer väckarklockan 05:50 för att sen fara och göra halken hela dagen. Är lite smånervös det måste jag säga, inte för att köra utan för att tillbringa 7 timmar instängd i en bil med folk som jag troligtvis inte känner-Önska mig lycka till!


Anna - Swanlake

Att somna med datorn i sängen, kläderna och sminket på var ingen hitt-Man var nog tröttare än vad man trodde igårkväll. Nu har även jag sett Black Swan, delvis bra, delvis dålig! Nu ska jag plugga teori och ikväll var det snack om söndagsmys?

Anna - Katt katt mjau

Hahah ja vad kan man säga, denna kväll kom med både det ena och det andra nu ska jag sätta på en bra film och rensa tankarna lite- Och Hanna, du ska vara glad att du har mig, vad hade hänt annars!♥


Nu börjar jag vara klar. Ska stoppa något ...

img_4568 (MMS)

Nu börjar jag vara klar. Ska stoppa något i magen sen går jag till obs och sen begär vi oss ut på öppet vatten. Vill även observera att det är första gången jag KANSKE har utsläppt hår när det är fönat, tror dock jag kommer platta det innan jag far om jag känner mig själv rätt!


Hanna - Grenade

efter att ha jobbat på alvargalan igår så är jag otroligt sliten, trött och bara ont i armarna får man nu glömma det och ta nya tag. jag har nyss laddat hem black swan hoppas den är bra alice och runa. men jag ska städa mitt rum också, sen är det bara att göra sig klar för klockan 7 anländer min skjuts (anna..) haha näe nog ska det gå bra nog.
hon ska iaf ta oss till medle där det blir party.
sen måste jag bara säga att vädret, JAAAAA kan snön DRAA



Anna - Lördag

Steg upp vid 12 och sen dess har jag suttit med körkortsboken och matat in. Snart blir det lunch-brake sen blir det väll att fortsätta igen, är något stressad för nu är det inte länge kvar! Sen kan jag även berätta att jag har börjat kolla lite mer på hur min tatuering kommert bli-Tror jag nästan har bestämt mig nu! Spännande, nu äre bara till att boka tid! Ikväll trotsar jag för sista gången som drickande minderårig med mina tjejer och trevliga män.
 

Anna - Foll you make the girl fall in love

Trevlig dag och kväll! Ikväll var vi först några pojkar och flickor hemma på Lax sen for vi in till stan och åt, sen en långpromis hem med snölekar och snöbollskrig. Nu ska jag gå och lägga mig direkt så jag är på topp tills imorgon då det blir en massa trevligheter!

Anna - Kolla va Sara gjort !


Hanna - 17/10 -08

den 17/10 kom jag till er, du tog in mig med öppna armar.
det känns fortfarande overkligt. Men jag kommer aldrig glömma dig.
Du vet att jag tänker på dig!  tack för allt du har gjort.
Love you ♥


Anna - Godmorgon, godmorgon!

Igår vart det att vi hängde här hemma några stycken, vart mycke snack och "kvalitetstid" vilket jag är helt OK med! Runa sov här inatt så nu håller vi på att göra oss iordning för staden där vi träffar upp i alla fall Rebecka som jag saknat så!


A-but it really doesn't matter until it's happening to you

Långhelg nu då, kunde inte kännas bättre! Måste säga att det var skitkul att få spela volleyboll igen, nästan att man får ett anfall och bara vill börja om igen! Om jag hade haft tiden till det så skulle jag nog mest troligt göra det, men då har jag ju inte det..Nu försöker jag styra upp lite om ikväll, tacka gudarna att körkortet snart är här för iaf mig och Lindmark så att man äntligen kan ta sig någonstans..

Anna - Din värld ska aldrig röra min

Snacka om skön dag! Fick sova till 11 imorse för att sen fara på skolan för att ha dans och svenska! När jag kom hem for jag med mamma en snabbis och körde lite sen for vi hem och lagade home made pizza åt the familiá. Nu efter att ha halvsovit i en timma ska jag ta och plugga teori ännu en gång samt packa klart allt tills imorgon sen får jag sova! Imorgon ser min dag ut like this:Körlektion 07:05 - Faser - Invigning av Finkampen på edda (ska göra bort mig totalt och spela pingis) - Sen kl 13:00 då äre game on! Volleyboll snackar vi här nu, kommer nog bli asballt(roligt) så om ni har vägarna förbi anderstorp så kom och kolla och hejja på mig och Hanna! ;)

Hanna-jiuhuu

Ja anna berättade om den hårda dagen inte rolig, men sovmorgonen är inte heller summer. Irriterande att bara ligga här utan att vara trött och somna om. Emil vaknar inte och jag vill ha Tikka masala som Serveras på skolan. Jag ska försöka ringa anna om Ett tag för hon är nog stenad och sover som en stock! Men ja jag ska mysa ner mig lite sen vet jag inte vad jag ska göra.. Time Will Tell:) Ikväll - träning, vill tjockis äta.. Torsdag - något möte för att jag ska jobba med laget Fredag - jobba med laget Så ser typ resten av veckan ut

Anna - Att leva

Skola till 12:00 - Lunch på stan med Alice - Körlektion - Fasplugg - Snabbis på stan - Öppet hus (dansat från 17:00-20:00) Som ni ser så har jag haft fullt upp idag, nu är det sängen som gäller och jag kan inte beskriva hur lyckig jag blir när jag tänker på att vi har sovmorgon imorgon!


Hanna - Godnatt

Japp vi har som anna sagt bokat biljetter till allas käraste Rihanna!:) Kommer bli så sjukt kul! Skolan kommer gå fort idag hade vi hyffaat kort dag Och imorgon slutar vi tolv dock ska man tillbaka på öppethus och ska dansa lite Kommer nog bli kanon. På onsdag har vi vanlig dag och på torsdag blir det finnkampen Kanon och sen vanlig fredag!:) nu ska jag gå och sova för att orka med hela dagen imorgon Godnatt!!!!!:)

Anna - Måndag

Dagen har gått fort, fick sluta tidigare än vanligt idag eftersom att vi hade hett fram danslektionen. Efter skolan for jag och Runa hem till Amanda och var där ett tag, vi bakade negerbollssmet och satt som mäst och tog det lugnt. Annars så har jag spenderat min kväll med körkortsböckerna och massa faser, känner mig lagomt stolt nu
så som belöning får det bli..SÖMN♥!
Hahah stöddiga tjejer 08..?

Anna - Better off alone

Då är det strax dags att gå och lägga sig och invänta en ny vecka imorgon. Måste säga att jag är supernöjd med helgen som varit, superfirande på fredagen och mysmiddag + bokning av Rihanna på lördagen sen så har jag avslutat det hela med att bara tagit det lugnt och chillat idag.Nej nu är jag redo för en ny vecka (bara den går fort så)

Rihanna

Nu är det bokat! Vi ses i älskade Stockholm igen i november med världens bästa tjejer!

Anna - Hade trevligt igår

Gårkvällen vart superlyckad enligt mig, härligt folk, dans, musik, lekar-you name it! Avslutade kvällen vid 3 då jag Sara och Rebecka for hem till Alice för att sova där, hahah humorn var på topp kan man säga! Har den även varit idag, tyckte till och med att det var kul när vi städade lokalen..Hahaha super! Nu ska jag vara duktig och ta tag i att städa rummet, kanske inte världens roligaste grej att göra såhär dagen efter men ähh lika bra att göre! Ikväll är det middag på Olles med familjen som gäller sen far jag till Alice där vi ska planera Rihanna resan!


Anna - Ferre, ferre, ferre !

Känns som att hela staden festar ikväll, men dem flesta har ju nöjjet att få fara på Station..Nej men jag är inte alls sur att jag fyller år om 15 dagar och missar det precis, nej nej.. Men jag ska ha jävligt trevligt ikväll i alla fall! Vi har nämligen ordnat ett "supriceparty" för våran egen Lindmark som fyllde år förra veckan. (Haha nu chansar jag på att hon inte läser det här innan vi kommer och hämtar hon) Om hon inte redan har listat ut det vill säga. Näe men kvällen kommer nog bli kung! Vi tjejer sover även hos Alice inatt för att städa festlokalen imorgon bitti-Så vi hörs imorgon om man lever!

Här har vi en bild på den otroligt snygga b-ruden som ska firas ikväll!

Hanna - torsdag

Jag har just kommit ut ur duschen efter en audition till dansväxthuset!:) Ska nu börja läsa jazzhistorian sen stöka undan lite på rummet. Ja jag kan väl inte säga så mycket om dagen, vi började med föreställningen Och sen hade vi väl idrott och kultur historia:) Nu ska jag börja så det inte blir för sent.

Anna på skolan

Sitter på skolan nu, börjar egentligen inte för än om en timma men då åker jag fan hellre bil i värmen och kommer tidigt än att cykla och dö på vägen i 164 minus grader! När ska det börja bli varmare igen föresten??Nu hade jag tänkt att jag skulle vara duktig och skriva klart min idehistoria uppgift som skulle ha varit innen före jul, lika bra att få det bortgjort! Sen mentorstid och dans då vi ska fortsätta att göra danser till föreställningen!
  
  


Haha lite bilder från 1an.. ;)

Anna - En tur

Såg att Hanna hade lagt ut trailern på filmen vi såg idag på psykologin-Ni som inte har sett den se den! (Speciellt du Rebecka, är precis din typ av film!) Annars så kom jag just hem efter att ha varit hos Saras mamma med Sara och Alice. Det var som trevligt, vi kollade på smycken, åt glass i stora lass och spelade hockey med Filip! Nu ska jag lyssna på lite Marilyn Manson innan jag går och lägger mig. (Har kommit in i Manson perioden ännu en gång)

Hanna - ONSDAHH

yes halva skolveckan är avklarad, igår började vi dagen med psykologi där vi såg en sjukt bra film som jag och emil ska se efter han har skottat klart där ute i kylan. matten är ett stort frågetecken i min skalle, jag undrar varför jag går det egentligen.. men det jag ville komma till var dansen, idag blev vi klara med vårat intro till våran föreställning som kommer vara den 4 april(?) jag ska nu vänta in emil sen blir det sista super natural avsnittet på säsong 3 sen blir det THE EXPERIMENT


Hanna - tisdag

Jag har nyss haft ett telefon samtal med annala Före det tränade jag typ det hårdaste passet(hade träningsvärk) Men nu ligger jag i sängen och ska strax läsa lite danshistoria sen sover jag! Kan väl säga Godnatt redan nu!

Anna - Bruuum

Spikade in halken den 31 och nu är även teoriprovet och uppkörningen inbokat! Kan inte fatta att jag (förhoppningsvis) snart kommer att ha körkort? Det är ju sånt som vuxna har, nej justja- fyller ju "vuxen" om 18 dagar! Hahah kanske dags att börja växa upp då? Sätter igång nu direkt och ska försöka agera mogen-Först hjälpa mamma med maten sen plugga t-e-o-r-i !


Anna - Onsdag

Kortdag idag, kan inte klaga! Nu ska jag fara och ha min 3e körlektion sen ikväll blir det teoriplugg.


A - Lie to me

Hade en bra dag idag, skolan flöt på bra och nu har man även anmält sig till finkampen..Alla ska vi väll dö någon gång va? Ikväll har jag agerat barnvakt åt lillerik och nu när päronen är hemma ska jag ta och gå och lägga mig, trotts att det bara är måndag så är jag tröttare än aldrig förr, nej hoppas verkligen att skolveckan går fort-längtar nämligen som tusan tills i helgen!!
En bra bild som beskriver våran fredagskväll som vi hade=)

A - Födelsedagspresent ja tack !


Anna - 03:00

Resultat: Trevlig kväll! Började med tvmys hemma hos Alice sen for
 vi och spelade sällskapsspel med några grabbar. Nu sängen sen
 imorgon far jag och hälsar på farmor! Godnatt
En fin bild på min blue village kompis :)

Grattis bruden!:)

Ja nu sitter vi och ser hockeyn.. Går ju rätt bra för dom.. Jag ska snart bege mig mot Alice där jag hoppas vi snacka Rihanna! Hoppas även limpan är frisk för hon fyller ju faktiskt år idag!!

Anna - Lördag

Nu far jag till Alice där vi ska hänga några stycken ikväll. Blir nog bra det, men gruvar mig en hel del inför de 30 minusgrader som väntar utanför dörren..Näe huvva sommar sommar kom!


Puss

God morgon!! Det som jag tycker är mest irriterande just nu är att jag inte Somnat före fyra på typ 3 veckor. Igår umgicks jag med två brudar och emil kom nog hem Lite vinglig( har inte vågat väcka honom än, men snart ska jag se efter) Idag jag ville ut och gå men det är ju fan svin kallt! Jag ska nog städa undan i huset, snöra saker i tvätten Sen fara till emil ochgöra klart min engelska. Sen ikväll får vi se ska iaf ringa min fina och snälla blogg och dans kompis! :) Imorgon tvättar jag allt, hoppas jag inte lyckas krympa allt igen. Jag ska förhoppningsvis träna Har inte hunnit med att träna dom sista dagarna måste ju plugga.. Så ser helgen ut, nu ska jag städa rummet och slå på go musik och hoppa in i duschen:)

Anna - Att sova? Mission impossible...

Jag vill vara en lillskit igen, i Stockholm med familjen på junibacken och ha det bra!

Anna - Den förstfödde

Ikväll har det varit guacamole-kväll hos Lover! Alla tog med sig varsin burk och sen satt vi bara och myste!Eller ja, haha jag fick min födelsedagspressent i förskott av Lisa och Lindmark-3 hela guacamole burkar! Haha så nu har jag som ett eget litet lager i kylen.(tack gullrumpor!)

Nu ska jag försöka sova, kommer verkligen inte att gå med tanke på mitt 4 timmars powernap jag hade efter skolan..Men man ska aldrig säga aldrig-Kan mycket väl gå också.

Avslutar med att säga stort grattis till favorit Lindmark som fyller hela 18 år idag! Håll ut i 21 dagar till gullet sen ses vi ute på alla stadens krogar! ♥


Fin Julia:) nu äter vi våran kladdkaka som...

img_1618 (MMS)

Fin Julia:) nu äter vi våran kladdkaka som är en mousse bra gjort Frida!


hanna - animal

nu är det så att det tittas hockey, somnade lite faktiskt men jag kunde inte erkänna det.
men nu har jag gått upp för att skriva lite läxa, har försökt med engelskan och ska försöka göra dans uppgiften också. jag är så otroligt trött just nu, hela huvudet snurrar typ.
näe nu ska jag börja med dansuppgiften och FÖRSÖKA göra lite engelska. annars spänderar jag min fredag med att göra klart engelska uppgiften. känns ju förbannat bra!!


Aaaaaaa

Sorry för dålig uppdatering, kännde för att göra en Hanna. Min dag har sett ut som så mentorstid-danslktion-idrott-snack med rektorn-kulturhistoria. Nu väntar jag på föda sen ska jag göra dansläxan som är tills imorgon, får se om jag gör engelskan sen-men förmodligen inte.


Innan vi åt middag hos Emils mamma så spra...

img_3285 (MMS)

Innan vi åt middag hos Emils mamma så sprang vi en vända på stan, jag fick med mig en väska och ett par byxor, byxorna ligger ute i bilen nu men väskan tog jag in, vi är nu hos Emils dad och ska se lite super natural och äta en semla:) kingeliking


A - Om jag hade lite kraft kvar att ge dig.



Det är inte ofta jag är så här arg,och det kommer nog inte att att gå över på ett tag heller.
Det ni behöver veta: Världens sämsta dag. Nu mot busstationen för att åka bort ett tag.

Godnatt

Jappppps nu hoppar jag i säng för att vakna klockan sju imorgon och sedan bege mig mot skolan. Det känns allt annat än skönt med tanke på att jag inte vaknat före ett på hela lovet typ, var tvungen Att ställa väckaren på ett idag.. Imorgon behövs det plugga lite, ska sedan umgås med emil på våra 9 månader:) Ska försöka hinna med träning också:) perfekt Godnatt:)

A - Söndag

Idag har farmor varit här och hälsat på, eller ja hon är ju fortfarande kvar men nu är det istället jag som ska fara in till stan för att möta upp tjejerna och avsluta lovet med en finmiddag på Tatung där våran älskling Sara ska få äran att servera oss! Annars så känns livet jävligt surt för tillfället-Vafan ska skolan behöva börja om imorgon för?..

Öppna vinflaskor kan kvigan i alla fall ! (Y)

Anna hjärta lillebror

Rolig kväll! Började med att vi åkte i Klutmarks backen sen ville Linn till Bureå och åka så då for vi dit, var där ett tag sen avslutade vi kvällen i stan. Nu sitter jag med Isabell och Erik och ser Sunes jul medans vi väntar på att mamma och pappa ska komma hem från sin biodate.


A - Jag hatar dig som nyckter och älskar dig som full

Efter en vild kväll igår så vart det bara naturligt att endast ligga i soffan idag och ta det lungt. Nu snart kommer Andreas och Linn och hämtar upp mig sen far vi till Klutmark där vi ska åka madrass,bob,tefat osv med några stycken, blir nog toppen det eftersom jag inte har träffat vissa på hela lovet!


A - Hit me with your best shot

Sov 12 timmar inatt, kunde inte kännas bättre! Nu är jag klar för start och väntar på att Rebecka ska komma och hämta upp mig sen bär det av mot atorp där minnen ska spridas ikväll. Ha en bra kväll gott folk och ta vara på den!

Neon treessssss

Vaknade imorse av att någon granne ringde och sa att vi hade garageporten öppen. Tacka Gud för att vi har en knapp man kan trycka på så att man inte behöver gå ut. Men ja idag har vi seglat runt och gjort ärenden. Sen är det sista helgen innan skolan. Har otroligt mycket skolarbete att göra innan vi börjar om.. Men det tar vi söndag samtidigt som det ska tvättas, kommer komma på skolan med krympta och felfärgade kläder lagomt till skolstarten!! Ikväll nöje det nog party till bästa låten just nu! Sen ska jag försöka smyga in den här super låten också! Neon trees-animal Chris Brown- Yeah 3x

A - blue blue blue village

Skitmysigt har det varit för min del @ Villagatan ikväll! Vi var massa hemma hos Sara och såg the social network samt spelade massa guitar hero! Nu ska jag gå och lägga mig så jag är laddad och klar för imorgon kväll då det blir ferreferre , känner på mig att det kommer bli super!

Kärlek börjar med bråk♥

A - Trött

Tror jag aldrig har varit så trött som jag var igår! Somnade efter maten och sov i två timmar innan jag for till Emil där vi var några stycken och spelade spel.Kom hem vid halv tre och då var jag så trött så att det var ett under att jag inte somnade på cykelturen hem.

Nu hade jag tänkt att vara duktig och börja läsa min bok på engelska med sina underbara 300 sidor som ska vara utläst tills på måndag.. Can´t wait! Ikväll blir det filmmys med några från förra klassen, blir nog super det!


Anna

Umeå var super, började med att vi skulle äta lunch på donken-såg inte de tre trappsteg som låg framför mig så föll istället planask på golvet just innanför dörren..Sen förutom det minus att jag gick in i H&M dörren samt nästan välte en stor pelare på Bik Bok så super! Fick med mig en tröja,ett par byxor och en pressent hem. Hyffsat nöjd med tanke på min ekonomi. Nu blir det middag och sen ikväll ska det hängas med min kära blogg kompis!♥

Här har Hanna aldrig mått bättre! =D

A

Mysig kväll,nu ska jag se till att somna fortast möjligast för att kunna vakna piggast möjligast när klockarn slår 06:30 för att sen ta 07:50 bussen till Umeå där dagen ska spenderas med shopping,mat och brudar!!Yää!
- Endast 141 dagar kvar nu tjejer ! -Och Anna -3O dagar!!!!


A - Din värld ska aldrig röra min

Har inte mycket att skriva om, den senaste tiden har jag lyssnat på fruktansvärd bra musik och skrivit fina texter. Nu ska jag börja göra mig iordning för att fara till Lisa där kvällen ska spenderas. Var snack om att fara till Umeå imorgon? Vi får väll snacka om det ikväll sen får jag se hur jag gör, hade hoppas på att fara till Piteå eller Luleå istället med tanke på hur less jag är på Umeå haha.

"Frän brud på nyårs"


Rihanna

Tänkte bara kolla, någon mer än jag som vill se Rihanna den 1/11 brudar ska vi dra ihop oss och fara????? Anna skriv till mig sen :)

Emiiiiiiiiiiil

Nyår var kul den får nog fyra av fem toasters :) Vi började hos Agnes mellan landade mellan broarna(vid Campus för att se The fireworks) och Sluade hos mig :) Igår umgicks gamla goa gänget:) jag tror alla insåg att vi var dummare Än vi trodde.. Den som överraskade mest med sin smarthet var nog Frida Som fick en fråga " vad betyder förkortningen på km?" hon svarar Karl Martin. Ikväll lutar det mot hockey på ladan, vi får se hur det blir med det. Just nu är jag otroligt hungrig och tror jag ska ner och göra en god frulle:) Här är våra nyårs bilder, jag kan säga att jag minst sagt presterar på varje bild jag är med på;) http://viktorgidlof.com/photos/2010/Sidor/1011.html

A - Is it true they say, you´ve just met someone.Someone you care for

Idag har jag varit ute och kört bil med mamma,sen förutom det har jag inte gjort ett skit. Nu ska jag ta en dusch innan Runa kommer hit och ikväll blir det att grilla vid falkträsket. Men förhppningsvis hinner jag och Runa in till stan en sväng innan ikväll.


A - Nyårsbilder!










































Anna - Första januari tvåtusenelva !

Kunde nästan inte ha haft en bättre nyårs än igår! Vi tjejer började hos Rebecka med finmiddag, julklappsleken, dans och tillfixande. Sen åkte vi till Klutmarksgården där killarna var. Kvällen vart superlyckad med massa roliga lekar, ännu roligare priser, dans, umgänge osv osv. Sen vid halv tre tiden for vi in till stan och efterfestade hos Hanna med lite folk, var trevligt det också och kom inte hem förän fem nångång. Nej somsagt ett stort tack till alla som medverkade under kvällen-Var awesome!!! Sen ska jag passa på att gratulera Marcus och Amanda för två grymma år tillsammans! (Mer bilder kommer sen)

Ni är så jävla grymma tjejer!


RSS 2.0