Hanna - 18.14

dålig uppdatering från min sida, men jag har haft annat för mig.
jag har bla badat, solat, umgåts med mina fina tjejer, dansat OSV
nu ikväll ska vi strax fara till runa och åka lite vattenskoter! ska försöka ta mycket kort så jag kan visa imorgon=)
men nu ska jag ta på mig en tröja fast jag inte vill, har bränt sönder min rygg.
ha en kuul kväll!!!!

hans bästa låt


Anna - Onsdag

Det var något tufft att jobba idag när det var 32 grader i skuggan här i kära skellefteå, så en efterlängtad sömn när jag kom hem kom med konsekvensen att jag missade drakrodden..Förlåt Sara men du var söt din outfit i alla fall! När jag hade vaknat till for jag till Sara där vi tjejer satt ute på gräsmattan och bara softade innan vi myndiga for förbi megafonentältet och var där en stund, vart dock bara ett litet tag då man som vanligt ska upp 06:00 imorgon..Godnatt!


Anna - Amanda är en bra tjej

Kom just hem efter att ha planterat och nu är jag jävligt bränd och trött så powernap sen dusch kanske? Ikväll ska jag spela volleyboll i kvällssolen med mina vänner och bara ha det sådär toppenbra.

Grattis grattis grattis bästa Amanda som tog körkortet idag! Vill bara åka med dig nu♥

Hanna - Dansdansdans

idag har jag varit och dansat, vi tränar inför trästocks där vi ska dansa lite =)
kommer bli nice, kommer träna hela kvällen hahah =D
imorgon ska jag bli sminkad på make up store! =) sen färgar jag håret och hjälper mamma med allt här hemma sen dansar vi igen. det är full rulle här, nu ska allt bort! =)


jag tänker på dig varje dag!

Anna - Perhaps it´s because I´m the one of us to survive

Dagens JAAA!

-Tog mitt plantrekord idag!
-Kommer få låna jobbilen nästa vecka!
-Vädret!
-Slutade tidigt!

Dagens Neej!

-Är sönderbränd..Igen..
-Var bromsens favorit idag..
-Söndriga hörlurar..

Ja men ändå en helt okej dag då det blev mer ja än nej, vilket kommer fortsätta då det blir att mysa med tjejerna i stan ikväll med en glass i handen och vänner på stranden. Här kommer bilderna från midsommar också!




























Hanna - how stupid


Anna - A.M.B.

Kan säga att gårkvällen/natten vart mer än lyckad! Men nog tog det emot för vissa imorse när man skulle stiga upp..hehe men det var då endas för folk som förkänade det såklart! Nu är jag ready to go to the city där det blir festligheter hemma hos Malin, sen drar vi nog mest troligt mot travet senare ikväll.

Grattis älskling på din dag! Du var jättesöt i linnet (Lover med) puss puss Améeee!


Anna - Midsommar

Snart beger jag mig mot Björnsholmen där de andra redan befinner sig, kvällen kommer att bjuda på middag, lekar, snapsvisor, tal, dans runt midsommarstången osv, en midsommar att minnas helt enkelt!


Anna - Trött och förvirrad

Okej jag har bestämt mig, det blir en extremt tidig kväll trots att jag är ledig imorgon, somnade efter middagen och vart väckt av Robin som ringde för en sekund sen, jag var alltså så trött så trodde att jaag hade försovit mig (imorgon) och att jag typ hade missat hela midsommar? Sen hör jag en förvirrad Robin på andra linjen som försöker säga att midsommar är imorgon och att det är torsdagskväll nu, men dock försent då jag redan hunnit rusa upp för att packa alla jobbar grejer innan jag fattat att jag är liite tidig..Sen kan jag "gladligen" säga att mitt val att plantera i linne idag kanske inte var så smart då jag nu har världens linnerand som heter duga, nej men jättekul till midsommar och allt..Hur fan löser jag detta..Hmm..


Hanna - nähäjs

idag hade jag min första körlektion och det gick super, nu är det teorin det ska jobbas mest på.
har suttit hur länge som helst idag, utan resultat. nu ska jag strax hoppa i säng för imorgon ska jag på stan med runa och kolla om vi hittar någonting fint. antar att man får ta tag i lite valborgs grejs också!
nu ska jag slå igång ett avsnitt av super sen säger jag godnatt.

MEN FÖRST!!!! TJEJER HÄR HAR VI DET!!! DEN LEGENDARISKA PAAAAIIINNNNNNNNNN!!!!!!!!


Anna - Lover är alltså myndig nu..Hmm..

idag har jag jobbat under dagen och när jag slutade fick jag hämtning av sara och amanda som satt i bilen. vi ringde hem till lovisas pappa och bad han sätta på henne en ögonbindel, vi hämtade sedan upp henne och sa inte ett ord på hela resan. dock så förstod hon ändå att det var vi. vi körde några varv runt falkträsketrondellen innan vi sjöng och bjöd lovisa på gofika i malins stuga. ingen av oss har grattat stackarn idag för vi skulle låtsas att vi hade glömt henne. men lyckat blev det verkligen grattis igen bästa vän!


Hanna - 14.15

vaknade ganska sent, skulle måla i mitt rum och nu ser det ut som skit och mamma kommer att döda mig.
klockan halv 5 har jag teori eftersom jag missade förra månaden. sen ska jag iväg och träna lite fotboll för första gången på jag vet inte hur länge, gruvar mig lite eftersom min kondis inte är på topp.
nu ska jag lägga mig och läsa lite i körkortsboken TJING


Anna - Måndag

Har fått en bra start på denna vecka, jobbet går bättre och bättre sen efter en mysig familjemiddag for jag till stan då jag först träffade Malin en snabbis sen hämtade jag Linn då vi sen for till hemmakväll och hyrde film sen hem till mig och myste på med godis, film och tillsist en prommenad.


Anna - Turkiet bilderna

Jag tänkte nu lägga ut några av alla bilder från Turkiet eftersom jag tycker att jag inte ha gjort det än, enjoy!



















































Hanna - mitt öra



Hanna - never will be mine


Hanna - lölölördag

nu är det så här!! jag har piercat mig i örat, jag orkar dock inte lägga upp bilder nu så jag ska göra det imoorgon.
idag har jag städat lite och varit en stud med mina vänner. jag ska strax hoppa i sängen för att kunna vakna tidigt (1100) och följa monica och hämta mamma på flygplatsen HAR SAKNAT HENNE SÅÅÅ
dock kommer hon inte bli så glad när huset ser ut som en svinstia.
så imorgon blir det att umgås med mamma som varit borta i hela tre veckor.
lite bilder kommer imorgon, medan kan ni njuta av denna.


Anna - Det är lungt jao

Hade trevligt igår, sen blir det ju ibland inte som man tänkt med somsagt början var toppen! Har just kommit hem efter att ha hjälpt Hanna litegran med städningen sen for jag över till Alice en tväris och snackade med hon Sara. Nu börjar jag göra mig iordning för att sen fara till stan för att äta middag med några stycken tjing!

Lite bilder från igår som Malin tog







AnnA - FredaG

Jobbade bara halva dagen idag eftersom det inte var så stor mark vi skulle plantera på men jag klagar absolut inte! Efter jobbet åkte jag omkring i lite bil osv och nu har jag just sett klart "i rymden finns inga känslor" Nu väntar jag tillsammans med syskonen att päronen ska komma hem så vi kan hugga in i maten sen blir det att snabbfixa sig för att sen fara till Hanna där det blir ferreferre ikväll. Jag och Rebecka tar även med oss lillSara ut på krogen för första gången (i skellefteå) kan bli kul det! Ser även framemot att hälsa på Linn lite senare in på småtimmarna.


Hanna - torsdag

idag har det varit mycket att göra, eller mycket att städa kanske jag ska säga.
jag är absolut inte klar och det är mycket kvar. imorgon blir det party och på söndag kommer mamma hemma.
ikväll blir det att fortsätta plugga lite teori och även försöka städa klart allt här hemma. nu ska jag kolla lite grejer på datorn sen åter till städningen. KOCKBLOOCK
INGEN STÄDNING NU SKA VI ÄTA WOOOKEEN HÄR KOMMER VIIII

Anna - Onsdag

Idag har min dag sett ut som så att jag har varit på Eriks skolavslutning sen for vi med familjen och fikade på Ainas sen efter jag hade skjutsat hem farmor vart jag upphämtad av Sara för att ha myst med några stycken vid älven ikväll. Nu går jag och lägger mig för imorgon bär det av till Östanbäck för att plantera och helvettet fortsätter..

En bild från i måndags då vi var i Malins stuga.

A - So let´s find a bar, so we forget who we are

Att jag nu sitter med uppsvällda ögon, ja that´s all on me! Jag kunde ju välja bort att se Rent men när det nu är en av mina favorit musikaler och jag inte hade sett den på ett tag, ja då var det ju ett måste! Näe säger bara det ni som inte har sett den ni måste se den! Annars så ja en skitdag på jobbet idag, blir nog att säga upp sig på fredag för då har jag ändå hunnit käna ihop nå tusen, men jaa vi får väll se var nära som ögat att jag gjorde det idag men då gick jag därifrån istället för att undvika det hehe så kan man ju också göra! Nu ska jag hitta på nått..Typ kanske en kvällspromenad i det sköna vädret eller kanske se en annan bra film?

En ledtråd på hur humöret var för mig idag


Hanna - NUSÅ

japp som ni vet så var vi i malins stuga idag!
alla sitter i chillar stugan och runa kommer, någon kommer på den dumma idén att vi ska glömma oss.
det finns ett litet "fönster" ut mot vattnet där vi hoppade ut. jag tänkte innan jag skulle hoppa.
ska jag dra upp dragkedjan på fickorna på tröjan? NÄE skitsamma sen hoppar jag.
SJÄLVKLARTTTT så rullar min iphone ut i vattnet. TAACK! jag hoppar som en badvakt ner i vattnet och plockar upp den. DEN KLARADE SIG jag torkar den och tar ut kortet och blåser lite. efter ett tag när runa testar ringa den så inser jag att jag typ inte har något ljud(det hörs inget när det ringer) och självklart hör jag inte henne prata om jag inte har på högtalare. fYFAN jag har iaf blåst lite med hårtorken och hoppas nu att det blir bättre!

för att liva upp lite så lägger jag in lite bilder när vi red HIHIH

Anna - Hard work work!

Ja då har man jobbat första jobbdagen idag då, kan säga att det är bland det jobbigaste och drygaste jag nånsin gjort och det var bara första dagen av 100! Näe fyfan ta mitt råd och plantera aldrig skog! Men 850 kr känade jag iaf så det är väll ett plus. Nu efter att ha varit med tjejerna i Malins stuga ska jag gå och lägga mig, uppstigning kl sex imorgon igen och jag ber till gudarna att jag inte ska behöva ha världens träningsvärk som jag typ redan fått, nice att jag typ också ha sträckt mig i armen också..Nej fyfan kommer drömma mardrömmar om jävla skoghelvette livet ut nu...Gaaaahhh!

Jag och Jimmy på skolavslutningen då vi gjorde "Sera"


Hanna - 13 maj

det har varit så bra väder så har inte suttit vid datorn men nu är jag här!
jag har städat hela dagen och ska ut och röra mig innan jag ska äta någonting.
ikväll hänger jag nog med tjejerna!
beyonce kan ju vara en gud, hon är så fruktansvärt grym!


Anna - (Hanna uppdatera för fan)

Imorse for jag och hämtade upp Hanna och Runa sen åkte vi och käkade på viking sen efter det hämtade vi upp Amanda och Wille sen for vi till Orrliden där vi red finhästarna och vart fotade till Runas mammas hemsida-Hur kul som helst, speciellt när Hanna och Amanda galopperade med sina hästar i skogen. Sen vid 7 for vi tillbaka till stan då Sara och Alice joinade då det blev lite bilåk och mjukglass. Så efter en toppenhelg är jag nu redo för helvettet för det börjar imorgon-Uppstigning kl 06:00 för att sen fara till Ersmark och plantera skog..Tror jag kommer ta livet av mig men pengar är alltid penger right!?


Anna - Fun

Hade toppenkul igår, killarna hos Robin var jätteduktiga med middagen och klassen hade styrt upp roliga lekar med mera! Här får ni "lite" bilder från kvällen, den ena fulare än den andra.










































Anna - Sommarlov!

Kan inte fatta att man har sommarlov nu, det här året har gått så fruktansvärt fort och om ännu ett år är man fri! Nu ska jag börja göra mig iordning sen går jag över till Robin och förfestar lite med killarna innan jag far till klassen och grillar o firar in sommarlovet! Nej kvällen kommer nog bjuda på massa trevligheter, och vädret! Wohoo!


Hanna - Torsdag

nu ska jag hoppa i sängen för imorgon är det upp och fixa sig för imorgon är det SKOLAVSLUTNING!!


Anna - Onsdag

Hade psykologiprov imorse sen for jag och hängde med spsk en sekund då deras klass hade klassdag med volleyboll och trevligheter! For sen hem där jag har stannat hela dagen, sett rent pluggat och solat, med tanke på att jag somnade så är jag en bränd brud nu, men med lite kylbalsam går allt! Ikväll fick jag en inbjudan med altanhäng, kubb mm men eftersom fler kunde imorgon får det bli då istället(sög) men aja får väll hitta på nått annat, hoppas bilen är ledig då tar jag fan en roadtripp till Piteå eller nått!


Hanna - blandad tisdag

dagen började med livräddning på edda, sen till skolan och det var helt sjukt varmt idag!
sen vidare till balen och sen var det bara hem och direkt jag kom hem svällde jag upp. jag fick då skjut upp till sjukan och spendare mesta av tiden ikväll där faktiskt, sen tog vi tjejer oss en matbit och spelade lite fotboll!
funnyyyy, nu är jag hemma. ska duscha och sen lägga mig och sova, det var helt omöjligt att ta sig upp imorse.
GODDDNATTT

Anna - Måndag

Känner mig rätt nöjd med tanke på att man får vara ledig idag, då jag har tagit tillfället i akt att stekt ute i solen då vi har ett sånt strålande väder todaay! Men när solen går i moln börjar allvaret  - plugg och städning..


hanna - KIING

nu säger jag godnatt med den roliga filmen som är på trean.
tack för ikväll brudar.

Anna - Söndag

Hade det trevligt igår med tjejmys hos Hanna och lite playtme på leos! Spenderade natten med Hanna och vaknade upp en aning för sent kanske? Då for vi i alla fall och hämtade upp Amanda för att sen ta lite rehab på trekronor mumma. Nu ska jag sätta igång att plugga som jag inte gjorde igår, sen ikväll blir det big brother finalen med tjejerna.


Anna - Final

Idag har jag inte gjort ett skit, typ packat upp och deppat över att vara hemma i Sverige igen..Men mycket mer deppande blir det inte då ja strax ska fara iväg mot atorp för att hänga där och spontanfesta lite, haha asså jag tror typ att jag har min egen "student vecka"haha nej har nog aldrig nånsin önskat att jag skulle vara ett år äldre så mycket som nu, men ett år kvar av plåga sen är man done!


Anna - HEMMA!!!

Efter en vild! och underbar vecka i Alanya är vi nu hemma igen om jag säger såhär:spa-stranden-roliga förfester-krogen-the doors-dans-dans-dans-dans-dans-dans-dans-dans-stan-båttur-bad-mingel-roliga sköna människor-vilda taxi åk-finmiddag med utsikt över hela staden-pooldamp-bananbåt-resebanan-shots- sena skrattfyllda promenader hem-sönderbrända fötter-turkisk afton-prutning-stekande sol-och ja...sa jag dans? Nej listan kan göras väldigt lång, så nu mår man bara hur bra som helst!!!! Annars så kom jag just hem från att ha varit med Hanna ikväll (Linn ett litet tag också) Men nu blir det hur som helst att sova för att spara på krafterna för imorgon är det utflyttningsfest som gäller! Wooohooooo!

He in två bilder från Sara och Lover, resten kommer när jag fått dom!


Hanna - ONSDAG

det kändes så sjukt bra att vi är lediga som två sista dagarna av veckan! så idag firade vi lite lätt med surströmming jag och mina dansar kollegor här hemma hos mig, sen dom for så har jag legat och kollat på lite housewives of beverly hills, det finns ingenting bättre! nu laddar jag hem som sista avsnitten som jag ska se imorgon.

så imoorgon ska jag
göra mina svenska uppgifter
se klart som sista avsnitten
städa som tusan
sen får vi allt se hur kvällen slutar!

en bild från münchen på mig och albin hihii


RSS 2.0