A - 1a

Check
-Städat hela rummet√
-Gått en långprommenad√
-Duschat√

Nu
-Desperata
-Sova

Imorgon
-Risk1an, känns som att det kommer vara superdrygt,
men som tur är så har jag Per med mig!
-Skola
-Jazz
-Fara till Malin och bestämma klart utomlands med tjejerna
-Plugga
-Sova


cute

 

A - No school !

Vaknade för 20 minuter sen-Skönt skönt skönt! Blir alltså ingen skola för mig idag, inte för att jag tycker att det gör så mycket, vi har ändå bara värdelösa lektioner och slutar 12 så att då är det bättre att jag typ är hemma och pluggar istället nu då jg har så himla mycket jag måste göra. Aja mycket snack och lite verkstad-Nu ska jag sätta igång, vi tar psykologin först!
Bild sen i fredags=)

AnnA

Sen jag kom hem från träningen har jag spenderat min tid med körkortsboken och Beck - levande begravd. Nu ligger jag och slappar bland mjuka kuddar och täcken medans Håkan sjunger för mig, ska strax ta och göra mig redo för natten, sen får vi se-Kanske hoppar skolan imorgon om jag inte känner mig piggare.


FÖRLÅT

men jag har varit sjuk, dansat och bara varit otroligt trött. aldrig suttit vid datorn men nu är jag tillbaka
ser att du har efterlyst mig anna, menj ag är nu tillbaka!
jag kom nyss hem från träningen typ, och ska egentligen iväg och träna igen men jag måste läsa psykologin.
sen ikväll blir det harry P och jag måste även fara till susanne(min lärare) och lämna min loggbok som jag totalt glömt att lämna in. nu skriker mamma att det är mat, sen dusch och sen plugg till att klockan blir halv nio.

Anna - "toppenhelg"

Den här helgen kommer väll inte att hamna bland mina topp 10 bästa helger genom tiderna precis.. Idag så har det i alla fall varit jävligt soft, en sväng på julsöndan med tjejerna sen hem och åt tacos med familjen och ikväll har jag gått en prommenad med Lover sen nu kom jag just upp efter att ha legat i bubbelbadet och halvsovit en timma, hur skönt som helst! Nu ska jag se lite beck medans jag finslipar lite på mig loggbok som ska vara inlämnad imorgon.

A en apa som äter banan

Dansuppvisningen igår gick väll hyfsat, förhoppningsvis går det ännu bättre idag! Var i alla fall jättekul att tjejerna var där och tittade! Efteråt gick vi hem till Malin där vi stannade hela kvällen,det stod vin och glögg på schemat för alla utom jag då, men jag hade himl ku i alla fall! Vart mycket dans, snack, mingel, skratt osv. Senare in på småtimmarna fick vi även lite besök av några pojkar,trevligt det med! Näe men ja så att, jag hade då en helt okej fredag! Vart dock något senare än planerat och jag känner av det idag helt klart, men vad gör det om hndr år? Nu måste jag ta och laga lunch sen fixa mig och sen far på dansuppvisning nr tre!

Fredag!

Nu drar jag iväg för premiären av våran föreställning, tjejerna ska dit och kolla så jag ska göra mitt bästa..(A) Sen när det är klart följer jag med tjejerna hem till Malin för fest! Ska själv ta de lungt med kommr nog bli toppen ändå! Annars så ha en trevlig fredag / Den vanliga

Gissa tre gånger..

Skolan var kul,vädret var mindre kul men som tur var fick jag skjus hem! Genrepet gick också bättre än väntat, imorgon smäller det, ska bli kul! Nu har jag lagt ner psykologipluggandet så imorgon får det bära eller brista helt enkelt! Sen åter igen-Hanna hallå?..

Från när vi på dhv vart filmade.


Anna

Trots en lång skoldag plus tre timmars dansträning så har denna dag gått väldigt fort, förhoppningsvis fortsätter dagarna att gå så här fort tills vi går ut på jullov, inte länge kvar nu! Nu ska jag sätta igång med pluggandet, ska börja med psykologin först och främst, sen får vi se hur uthållig jag är..


Anna - Hanna ?

Mina dagar börjar snart bli svåra att urskilja, skola-hem-powernaps-träning-sömn. Så har det sett ut i snart två veckor och jag börjar sukta något efter förändringar! Men men helgerna är väl det som räddar en, tur det. Aja näe nu ska jag börja vakna till från min tidigare powernap och sen cyckla iväg till träningen som ni kanske har klurat ut själva redan. Sen så efterlyser jag även en viss Hanna Berggren, vars håller du hus stumpan?

Anna - Synd

Fick mig inte upp imorse så jag missade matten,men engelskan for jag på sen var det ju tänkt att jag skulle ha workshop med Norrdans som alla andra, nej nog fan har jag sträckt ryggen! Så jag fick inte vara med för Lena och Susanne, utan nu ska jag ligga några timmar på pappas spikmatta som ett jävla offer istället..Men baletten ska jag på ikväll i alla fall, det måste jag sen efter det ska vi se Norrdans föreställning så det ska bli himla roligt!
(Även Albin och Linn har sina stunder..)


A

Efter en helg så blir den här låten lite jobbig att ha på hjärnan..

Anna - Dans i novembermörkret

Träning 10.00-13.00
Fackeldans 14.00-16.30
Dansuppvisning inne på Nordanå 17.00-20.30
Harry Potter 21.00

-Min dag-


Anna - jaa

coop-alice place-harry potter-skratt-sång-balettövningar-brottning-gamla minnen♥


Anna - Harry Potter

Eosrapporten är inskickad och allt inför imorgon är spikat och klart! Nu ska ja göra mig
 iordning för att bland annat träffa pojkarna nedan hos Robin,sen drar vi oss till ica för
 att inhandla gotti för att sen se harry potter 6 hos Alice som en laddning inför imorgon!


H - WHAT A NIGHT!

imorgon runt 2 ramlar mamma in, då menar jag RAMLAR! någon måste ha lagt någonting i hennes drink. hon hade druckit ETT glas ute och var helt kanon full när hon kom  hem orkar inte säga allt hon gjorde. men jag har sovit oroligt inatt och vaknat flera gånger av att saker har fallit och gått sönder. kan även säga att hon fortfarande är full nu. hon kommer säkert döda mig för att jag skriver ut det här men och =)
MEN!
jag har nyss skickat in eos rapporten och de känns så bra! Men det är MYCKET som ska göras! behöver göra

- psykologin
- engelskan x2
- städa mitt rum
- laga mat till imorgon
- packa massa kläder till imorgon
- sova tidigt
- ut och gå eller iaf röra på mig

våran dag imorgon
dans 10-1
samling för fackeldansen 2, sen börjar 4 kom och se utanför nordanå
sen går vi in och dansar och det slutar väl kanske 8-9

Anna - you'll always be my hero even though you've lost your mind

Hade en supermysig kväll igår! Dock vart det lite väl sent då jag nu vaknar upp halv 2.
Får lite småpanik eftersom det är så himla mycket jag ska hinna med idag! Måste skriva
 eosrapporten samt psykologianallysen sen måst jag skaffa fram kläder till föreställningen
 som är imorgon! Bra planerat Anna, skitbra!

H - When i look at you

brudarna kom ju hit och vi spelade kort, såg tv och film. vi såg halva the last song, sen när dom drog laddade jag hem den och såg andra halvan. tusan vad jag fälde tårar! himla fin film faktiskt. blir även så att jag bara vill hoppa på emil men tyvär är han inte här. ska göra det direkt jag ser honom! det var även en fin truddelutt i slutet så här bjuderna jag på den låten. om ni inte sett filmen så tycker jag att ni ska göra det. gör det i lugn och ro eller vad man ska säga då är den SUPER. säger även godnatt nu och hoppas att emme kommer och sover med mig



Hanna

kan börja med att säga JAG FÖRSOV MIG!
men jag for på nordanå och dansade och sen slutade vi runt fyra.
snart kommer tjejerna hit för lite mys.
anna det såg jätte konstigt ut på designen men jag fixade lite så det ser inte ut som skit nu =)
nu måste jag ner och städa innan tjejerna kommer TJING

Anna - Myskväll

Såhär långt har dagen inte varit mycket att klaga på, eller engelskaprovet gick skit och när
 vi dansade ute på Nordanå så bailade jag på ansiktet det första jag gjorde-Men som sagt,
annars så! Nu ska jag hoppa in i dushen och frächa till mig lite sen drar jag till Alice där vi
tjejer ska mysa på och äta tapas tillsammans! Sen vid nio åker vi till Klutmark där det blir
 spelkväll med killarna! En superstart på helgen helt enkelt!


Anna

Haahha va snackar du om Hanna? Jag har inte gjort nått med bloggen,och kan inte påstå
att jag märker nån skillnad heller hehe. Aja i alla fall , tänkte skriva ett inlägg nu såhär på
 morgonkvisten eftersom jag och Hanna slutar sent (kl fyra) idag. Dagen ser ut som så att
 vi börjar med psykologi,då du Hanna inte får försova dig som du brukar, vi ska ju gå igenom
 det som kommer att komma på provet nästa vecka! Sen efter det engelska.. Prov sen ska
 man även lämna in alla uppgifter man inte har gjort än -För mig är det en hel del! Men nej
 det vart ju som sagt inge plugg igår, så det får bära eller brista. Avslutar sen tillsist skoldagen
 med att fara till Nordanå för att köra fackeldansen med 1or och 3or. 

H- du gör mig så besviken

jag trodde allvarligt att jag hade löst det där med att lägga in bilder från min iphone, men det blev bara hälften den dog typ efter halva och jag hade väntat typ en timma! tACK  om någon vet hur man gör HJÄLP MIG!
sen skulle jag gå ner och baka såklart, men då var mjölet slut. TACK då måste jag typ gå upp tidigare och fara och köpa fika. engelskan kommer jag inget annat än skita i.  det hjälper mig otroligt lite att min dag slutade som den gjorde också. känner verkligen att jag borde sova. så nu säger jag godnatt på riktigt



hanna - ser nu att anna har gjort någonting med våran blogg

du har förmodligen varit någonstans och pillat där du inte ska pilla anna ;)
men det fixar sig. jag kan säga samma sak jag har inte gjort engelskan ska kolla på uppgiften och se om jag orkar göra det eeller inte. sen ska jag gå ner och baka snart för imorgon bjuder vi på fika sen är det övning av fackeldansen typ hela morgondagen. funderar även på om jag ska hoppa av psykologin.. kommer inte göra den uppgiften heller.. vi har även engelska prov imorogn som jag inte ens har kollat igenom men det ska jag snabbt göra sen får det gå som det går. DET HÄR ÄR INTE BRA!! näe direkt allt det här är klart ska jag verkligen börja sköta skolan och det hoppas jag du också ska göra anna!
ska ta tummen ur och försöka iaf. GODNATT .
JUSTJA kom även på att jag inte kan lägga in bilder från min iphone. tack jag vet inte hur man gör men jag ska ta reda på det! sen om någon ska beställa något från dans och gymshop hör av er! =)



Anna ♥ Engelska

Sen jag har kommit hem så har jag gjort allt förutom att plugga engelska..Säger som så
att engelskan kan ju dra åt fanders, orkar inte nu och kommer inte orka sen heller-och
egentligen, vad gör det om hundra år, näe ingenting.Så istället ska jag nu se paredise och
sen ta en tidig kväll och sussa lull.


Hanna - jAPPSII

jag gör ju samma sak som anna just nu, vi har kultur och idé historia men jag måste blogga lite först.
jag har nyss kommit för att jag har varit hos uffe som fixa min rygg. det gick super och nu måste jag verkligen börja plugga. vi ska redovisa nästa lektion och jag måste göra klart det här nu.
TJING =) ska försöka ta en dagens HOHO lägger nog inte senare


Anna

Sitter nu och har kultushistoria..Vi måste göra klart vårt grupparbete nu så
det är bara att sätta igång! Innan de här har vi haft dans och idrott-funkar!
När man kommer hem sen om två timmar så är det plugg som gäller hela
kvällen lång, till och med natten och det behövs!

Anna - Godmorgon!

Vet inte varför, men av nån andledning så har jag sen sista tiden börjat skriva morgoninlägg,så varför inte fortsätta här? Haha kan berätta vad jag drömde om inatt.. Jag och två kompisar (Malin och Lover) hade sökt in till nya sesongen av kungarna av tylösand-Och vi kom med, vi for dit packade upp allt vi hade tagit med oss sen när vi skulle ner och träffa alla andra deltagare så ser jag att mina danslärare Lena och Susanne står där! Jag försökte snacka med med dem och så men dem lådsades som att dem inte kände mig..Utan dem villle istället ut och på krogen och ragga män! Hahaha låter säker inte kul nu mensatan så verkligt det var det är ett som är säkert!

Aja nu ska jag slänga i min lite frukost,klä på mig och sen fara iväg till skolan för att ha danslektion.

H - HIhi

vi har fortfarande inte lagt oss, jag har fortfarande inte gjort engelskan till att börja med.
imorgon blir det en plugg dag där det ska pluggas : engelska x2 , eos rapport
sen finns det mer som borde göras men det tar vi senare.
sen imorgon har jag tid hos uffe som ska fixa min rygg vilket känns super!
men nu ska jag springa och borsta gaddarna sen säger vi nog godnatt
tjingeling



Anna - Godnatt

Idag har jag och Hanna dansat hela dagen (som alla andra dagar denna vecka) nu borde
 jag egentligen ta mig tid att plugga men jag orkar helt enkelt inte, vill bara sova, så det
 får helt enkelt bli så! Men först ska jag se klart 24 timmar med Anna Book och Maria Montazami!
Från när vi dansade afrikanskt på Nordanå.

H - MEN TJA

hejsan roligt att vi fick igång bloggen nu!
näe jag ville bara slänga in någonting =)
ska plugga och mysa med emil sen säger vi godnatt



Välkommna in små barn!

Till våran nya blogg-Vi tog ett beslut och såhär vart det! Enjoy! -Anna och Hanna!

RSS 2.0