Anna - Söndag

Hade kul igår, for först till Hanna och åt semla sen kom Lindmark och hämtade upp oss sen for vi till Malin och myste med tjejerna och såg film osv. Sen sleepover somsagt, eller sleep och sleep hade mardrömar sen vare så jävla varmt så jag trodde att jag skulle dö, fast ja det förstås Anna+Hanna+Emil=hett. Hängde kvar där ett tag idag innan jag vart upphämtad av familjen, vi har varit hos farmor hela dagen och småfirat henne ännu en gång. Nu är jag hur trött som helst och vill bara sova trots min powernap som jag just tog hos farmor, men plugget hindrar, funtar på att gå ut en sväng först så kanske man orkar med det mer?


Anna - I gotta have you

Vaknade av att mamma kom in i rummet och sa att det var sol och plusgrader ute, så min lördag började med en långpromenad med Isabell. Annars så har jag hunnit med lite toriplugg och träning idag, nu ska jag sätta igång och göra en psyklogiuppgift som ska vara klar tills på måndag, kan vara skönt att få det bortgjort. Ikväll är det mys hos Malin med tjejerna som gäller sen sover jag över hos min bloggkompanjon Hanna vars mamma for till Eypten idag, måste säga att jag är himla avis!



Anna - Gatan upp

Säger nog det här varje fredag, men nu tror jag faktiskt att 5 dagar aldrig har gått såhär snabbt förut, hahaa vars tog veckan vägen? Men jag klagar absolut inte! Nu kom jag just ut ur duschen och ska börja göra mig klar till ikväll då det blir lite lagomt mycket party party hos min kära vän Malin som jag har saknat enormt mycket! Typ två veckor sen sist så det är ju på tiden. Sen ska jag även springa in till Linn en sväng ikväll också och se till så att lägenhten stå kvar, så hej mamma Anna kommer vara med ikväll! Ikväll kommer vi även att inviga Aladin
(engelskt uttal) min vattenpipa som jag fick av brudarna, så nog ska det bli sådära lite småmysigt ikväll också!


Hanna - save me

save me dunkas ur mina högtalare. jag ska strax städa klart och ta en dusch och vänta in big brother!
är taggad som tusan för ett super avsnitt.
sen kan jag berätta att resan till münchen blir av den 11 april och jag är verkligen taggad till döden!!
näe nu ska jag städa mitt rum till den här super jäkla sköna låten som jag aldrig kommer bli less



Anna Lade - C fasen

Sitter åter igen här med min bästa vän körkortsboken och pluggar, just nu är jag helt inne i C fasen och ja det rullar som på bra. Ska försöka bli klar nu så snabbt som möjligt sen tänkte jag nästan till att slumra. Haha fyfan vilket liv jag har nu för tiden-skola-teori-sova, men men det lönar sig väll i slutändan i guess.

Hanna - dance dance dance

nu far jag till skolan och har första lektionen som är dans. får dock inte riktigt vara med men jag ska lära ettorna vårat intro. börjar om femton så jag kanske borde börja rulla snart.
lång dag idag, men det ska nog gå bra ändå!
byebye

Anna - Jag vet vars jag har er

Min dag var toppen till en början, sen gick det bara nedförs..Men nu har det gått uppåt igen så det är nice! Nu ikväll ska jag plugga teori (suprice supice) haha man börjar snart fundera på om körkortet är värt det? Sen ska jag även se om jag kan få med mig syrran på en promenad till ica, suktar verkligen efter naturgodis! Annars så känns det toppen med en fullt planerad helg nu att se framemot! Och tänk, imorgon är det torsdag sen fredag! Wohooo jaaaaaaaa!

Hahaha jag och Rebban för över ett år sen kanske? Hahah huvva....

Hanna - en update

Jag har nyss fått veta att några från dansväxthuset inklusive jag åker till München i april! Kommer bli guuuuld!!!!:D

Jag har egentligen inget att säga vill lix...

img_9627 (MMS)

Jag har egentligen inget att säga vill lixom bara hälsa:) funderar på att äta middag nu och slå på en go rulle medan jag väntar på att hockeyn ska sluta så min baby kan komma


Anna - Hej skola nästan 10 timmar..

Himla tuff dag med svenska, engelska och senisk produktion till 12, sen från kvart i ett har
 vi dansat non stop tills kl sex.. Kan inte göra annat än att bara gå och lägga mig nu!


A - You don´t have to be part of the problem, I just need a second chance

Kan man bli beroende av en låt? Enligt mig kan man det eftersom jag enligt itunes har lyssnat på en och samma låt 47 gånger denna kväll..Tur då att jag har en tendens att aldrig bli less på låtar. Nu ska jag köra slutspurten och göra klart Sheakspear sen sängen..Som jag har längtat! Imorgon väntar en lång dag, egentligen slutar vi 12 men pga att alla danser till föreställningen ska vara klara nästa vecka så måste vi stanna..Så jag kommer vara hemma tidigast halv 7..Kanske inte det roligaste men det är bara att ta tag i det!

Sen måste jag bara säga att jag saknar mina tjejer så fruktansvärt mycket just nu.
Det stämmer faktist att jag är mycket bättre när jag är med er♥


Anna - Grattis bästaste bäste Lindmark!♥

Fick ett telefonsamtal-Yes Lindmark har nu först av oss tagit körkortet!!!! Grattis grattis grattis gumman och kan inte vänta tills jag få åka med på en sväng! Näe nu är det väll bara att bestämma när Alko blir av, right? Hahah näe men nu har jag då minst sagt pressen på mig, så därför ska jag plugga teori hela kvällen lång + promenad och att skriva om Shakespeare. Ni andra få ha en rolig kväll!


Nyss kommit hem från skolan. Men nu tar vi...

img_7095 (MMS)

Nyss kommit hem från skolan. Men nu tar vi det lugnt, ska skriva lite om Shakespeare och mysa ner mig i sängen med det här. Sen grattis Johanna till körkortet:D


Anna - En bild från igår + text

Gilla mitt förra inlägg skarpt, charmigt på nå sätt! Fick just veta att tjejerna har match nu kl 2 på edda, om jag hade vetat tidigare hade jag farit och kollat, men nej nu blir det istället att stanna hemma och plugga teori, ska även och skjusa Erik och hans kompisar till stan en sväng sen också annars väntar jag in kvällen då jag ska vara med mina favorit damer.


A - R-A-R

Ja detr piper i öronen, det kan man säga,men jag fhar haft det jävligt ROLIGT ikväll men först förkrök hos Robin med mig och Rebbelebbelebban och sen Mollys, trevligt folk, trevlig stämmning och allt som där hör till, nu ska jag....Kanske sova, men natten är ung så har ej bestämt mig än, kansek blir nått kul hejdå ses på lördag!

Anna - All in nu kör vi wohooo!!!!

Är kanske världens lyckligaste för att det är fredag idag! Kan inte beskriva hur skönt det ska bli med helg, näe gudomligt! Nu sitter jag vid spottan och har fasnat pga allt för underbar musik, men när jag känner mig redo för att ta tag i livet ska jag ta en dusch sen börja fixa mig för ikväll då vi först ska förfesta några få stycken hos min älskade Robin sen blir det Mollys hela natten lång! Haha eller okej tills 02:00 då det stänger..Men det ska i alla fall bli asballt, speciellt att ta med sig både Rebecka och Robin på deras första krogenupplevelse!

Haha det här är tydligen den enda bilden jag har med mig och min kära krogkompanjon Rebecka♥ Får duga

hanna - den tråkiga nyheten

nu är det så här, vi våran otroligt ambitiösa klass håller på att sätta ihop danser inför våran föreställning.
Vi skulle dansa igenom en av våra danser då det small till i mitt lår typ. jag fick ont men dansade klart för det var typ 5 min kvar av lektionen. senare på kvällen kunde jag inte röra mig iaf inte lyfta mitt ben.
dagen efter gick det väl helt okej och så hade vi dans igen, jag skulle göra ett spagat lyft och då small det till igen.
igår var jag på reko och fick veta den tråkiga nyheten.
jag har en blödning i höftböjaren och kommer vara borta en månad. så där ja, perfekt!!
känns som att mitt liv är över. vi har föreställning om en månad och en vecka så hanna du får ligga på den sista veckan. nu ska jag sätta mig på cykeln(det enda jag får göra) sen duscha och göra bort lite plugg.
ikväll mysar vi hos amme medans rebban och gosigaste anna är ute och partar!!!


Bättre sent än aldrig

img_4574 (MMS)

Bättre sent än aldrig


Anna - When you were young

Har haft en väldigt bra dag med film på psykologin, det går framåt med föreställningen (en dans klar nu) sen resten av dagen flöt som bara på. Nu ska jag fokusera och göra en B fas sen en snabbdusch sen går jag och lägger mig. Torsdag imorgon, känns super-En dag närmare fredag!!


Hanna - nu finns det:)

Fina hopp och lyft filmer:) Kolla här:) http://www.youtube.com/user/bullesnopp

A - Happy b-bay!

Idag fyller min favorit kille 18år! Hoppas att du får en bra dag och sen ses vi på Mollys på fredag!


Hanna - HIHIII

yes, just nu sitter jag hos emil och hoppas på att vi ska se lite super!
vi har nyss kollat hockey och nu väntar jag på bättre tider.
nej men idag ANNA DU KUNDE VISST HA STANNAT LÄNGRE!
jag säger som anna, vi var duktiga och stannade efter skolan.
det börjar närma sig föreställning! WIHOO
4 april, BE THERE!




Ni är otroliga! även som som inte finns med på bilden =)


Anna - Stan förblöder, allt är stängt. Du pratar jobb jag längtar hem igen.

Nog har dagen varit bra allt, tyckte att vi var duktiga dansare idag som stannade kvar fyra timmar efter att egentligen ha slutat för att jobba mera. Sen jag kom hem har jag inte gjort ett smack, så nu är tiden kommen för  mig att börja ta itu med allt tjavs som måste göras..Men jag längtar tills på fredag i alla fall!


anna - alla fuckers dag

Har haft en rikgit bra dag hittills, hade ingen engelska så istället har vi dansat från 10 till halv 3 idag, sen efteråt så for jag in till trafikskolan för att kolla upp mitt schema med den nya trafikskoleläraren, och gissa vad?-Jag vart kär! På alla hjärtansdag och allt! Min plan är att boka upp massa körlektioner med han, sen lite charm på det och ja.. ;) Hur ska jag fira min alla bajsiga dag då? Jo det blir att mysa till en bra film med massa gott + sleepover hos en mycket bra vän! Ha dee!


Anna - Sent

Klockan var alltså halv 7 imorse när jag tillslut gick och la mig, vaknade innan 12 och ja vad kan man säga annat än att jag känner mig död idag..Men har trots det nu gjort klart A fasen och i veckan är målet att göra klart B fasen samt på börja C. Nu blir det snart käk sen kanske en tidig kväll? Hahaha värd dag! Bjuder på en mysig bild!

Hanna - städning och plugg

haha en sak ska jag börja med, och det är att jag behöver sola.
jag såg själv den där bilden jag la upp igår, och jag börjar snart likna anna. alltså jag blir bara vitare och vitare det är inte sant! haha ska försöka springa till solariuemt strax.
men det jag stolt ville säga var att jag har skrivit mitt nya cv nu. Jag ska försöka hinna ut med det till veckan.
men nuu ska jag ta tag i dammvippan och städa lite för mitt rum ser ut som en svinstia.
sen blir det lite plugg att försöka göra och sen vad händer ikväll? JO det återstår att se!
nu städa
SEN solarIUM



[INGEN BILD, VÄRNAR OM SYN]

Anna - ♥

Ikväll fick vi tjejer nöjet att få vara hemma hos Alice, vi såg lite dream girls och typ bara umgicks. Sen vid ett tiden så tog jag Sara och Lover en promenad in till stan för att kolla läget lite. Nu funtar jag på att he på en bra film och se eller nånting eftersom jag är så pigg så att det inte finns till nå mer, eller till ett desperat försök att få helgen att bli lite längre kanske?
(Här skulle det egentligen vara en jävligt grym låt men eftersom systemet
dampar så får det bli en bild från Stockholm istället♥)


Hanna - NUDLAR

i torsdags hade jag och emil 10 månader grattis till oss HIHI, så vi umgicks och bestämde när vi skulle gifta oss. vi ska gifta oss när vi har 12 månader för er som inte visste det!  NO WAY
ehm just det igår låt jag hemma med den där roliga grejen vi tjejer brukar ha problem med en gång i månaden.
jag tackar gud för att tjejer blir utsatte på det sättet. men det var ganska skönt att bara ligga i sängen så man får vila lite. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det återstår att se
men nu väntar jag in mina nudlar och sen cyklar jag till emil och umgås innan middagen.
SWEET nu börjar dom vara klara.
byeeee

Anna - Lördag

Lyckad kväll igår måste jag säga! Känndes skönt att äntligen få sitta och snacka med tjejerna i några timmar om det senaste som hänt i allas liv, sen var ju maten bara för god också! När w&r stängde så förde vindarna oss till Robin och där var vi och bara myste med två filmer,fanta,chips och skratt.

Men nu är det slut på det roliga, min dag ska gå åt till att plugga teori sen hade mamma snackat om att fara ut och köra en sväng också, men ikväll händer det roligheter iaf!

Anna - Fight fight fight with a niggah and a white !

Inviger helgen med att fara och käka middag med tjejerna på wook&roll och efter det far vi hem till nån och bara myser! Känns sjukt skönt med en lugn helg nu, haha var ett tag sen nu men bättre sent än aldrig! Ha en bra fredag nu!


Anna - Tatoo

Hej jag heter Anna och jag har nu äntligen bestämt mig för vilken tatuering det blir ..Nästan i alla fall, det står nu mellan tre stycken och såfort jag har bestämmt mig om vilken det blir så ska jag boka tid! Känns skrämmande..Kommer typ inte att våga, men det måste bli av i alla fall, pain,pain,pain..Ikväll har jag i alla fall varit med Alice, det var trevligt och något som är ännu trevligare det är att det just är fredag imorgon!! Känner mig supertaggad på helg och som planerna ser ut nu så kommer det nog bli en härlig helg!

Såhär såg jag Alice, Sara och Rebecka ut 2008 hehee--

Hanna - take me higher

jag har nyss kommit ur duschen efter ett danspass. ska bara städa utan på mnitt rum nu, kanske stoppa något i magen sen ska jag och emil hitta på någonting.
Imorgon känner jag att jag ska försöka göra klart engelska loggboken som ska in, även skriva en ny cv och skriva några danspapper. Så lär nog min torsdag se ut iaf!




JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!!!

Anna - Tisdag


Förmodligen våran första "gruppbild" genom tiderna, togs i lördags.

Försov mig ännu en gång..Känner att det har blivit allt för ofta det händer nu på sista tiden, så jag får skärpa mig helt enkelt! När jag tillslut kom till skolan så hade vi en föreläsning om droger i två timmar, drygt men bättre än lektioner i alla fall! Sen hann jag vara på danslektionen i ca 45 minuter innan jag for till körskolan. Efter det vart det en snabbis på stan med Alice och nu är jag äntligen hemma! Ikväll ska mamma hjälpa mig med dessa jävla faser sen ska jag sikta in mig på en tidig kväll.


Anna - set me free

Idag har det inte varit min dag, känns som att allt har varit skit och är bara allmänt negg till allt. Men nu väntas en dusch sen hade jag faktist tänkt gå och lägga mig. Ser framemot att få sluta tidigt imorgon, sen har vi bara en vanlig lektion eftersom det visst är nån drogvecka på skolan, haha undra om det är nå nytt eller om det är samma dom snackar om varje år, haha jag tycker att så fort det är nån "temavecka" eller dyligt så står det gämt droginformation på schemat, det jag vill få fram är-Efter 11 år i skolan så är man less tillslut.


Hanna - såja

Ja jag ligger hemma och har gjort det hela dagen, känner mig inte frisk.. Men det går nog över inom kort! Jag har verkligen bara velat dansa idag, känner mig riktigt tiggad inför våran föreställning så jag hoppas det gick bra på dansen idag min kära klass!:) Jag har även tagit beslutet att jag bara ska dansa och inte spela fotboll, åtmindstonde inte på ett bra tag. Tack för mig puss och hej

Grattis bästa vän!

Idag är det den 7e och det är lika med att Rebecka fyller 18 stora år!!!!! Grattis gumman och vänta bara tills i helgen då jag ska ta med dig ut på alla stadens krogar!


Anna - Super!

Kan börja med att säga att igår var den bästa födelsedagen hittils! Kan ta det lite snabbt- Familjen kom och väckte mig med skönsång och paket på sängen, samt vindruvor och champage. Efter det finfrukost sen kom farmor hit och då var det pressetöppning-vart mer än nöjd med allting! En fika efter det med världens godaste likör måste jag bara säga! Senare befann vi oss hela familjen på kriti där vi åt och drack gott, direkt efter det raka vägen till lokalen där tjejerna var i full gång med sin middag som dem hade ordnat och efter det vart det pressentöppning än en gång och tack tack tack tjejer! Tackar även Moa och Anna för ringen och örhängerna och Linn för pressentkortet haha ;) Senare kom våra kära gäster och då vare bara att köra, hade riktigt kul men sen strula det upp sig så jag och Lindmark gick ut på Olles med Calle mm. Hann med lite av varje där, dock spelade jag inte upp flera tusen som vissa andra gjorde haha! Näe men vi stannade där tills det stängde och sen sa vi godnatt. Hahah ja så spenderade jag min 18årsdag, haha berömm om ni orkar läsa!





Förrätt och varmrätt check! Vi smälter mat...

img_4469 (MMS)

Förrätt och varmrätt check! Vi smälter maten lite och efter det trycker vi efterrätteRNA jag kämpat med!;) sen är partyt igång. Säger det igen grattis min älskade anna!:)


Anna 18 år wohooo!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÄNTLIGEN 18 ÅR! Ja nu börjar förfan livet på rikgit! Spenderade mina sista timmar som omyndig skitunge med tjejerna hemma hos Hanna. Vi (Hanna) bakade muffins sen satt vi och kollade på lite boende tills november då vi ska se Rihanna i huvudstaden. Sen efter 12 slaget for jag med Sara Alice och Lover på mackarna för att prova legget lite för första gången, gick brima balerina och fick även ett stort grattis av personalen på shell. Nu ska jag (försöka) sova och är hur förväntansfull som helst inför imorgon då det kommer bli så himla roligt så ni fattar inte! Nej 5 februari 2011 ska gå till historien!

Hanna - WIIHOOOO

tjejerna har nyss dragit. anna har nyss fyllt 18 vackra jord snurr. jag känner att jag är trött! ska nu direkt hoppa i säng och tagga jävel till imorgon!
det ska bakas det ska fixas, IMORGON KÖR VI!!!!

Anna - 9 timmar och 38 minuter kvar

Jaaa helgen som jag har väntat på är äntligen här, nu kör vi all in fredag-söndag! Men innan jag börjar med festligheterna så måste jag....städa..(suck) Men sen då jävlar! Annars så idag så försov jag mig,hann vara 10 min på psykologin, skippade engelskan och tillsist så hade vi nog den konstigaste work shoppen ever...Hahaha näe det gör jag nog bara en gång i livet, var inget för mig kan man säga, kanske till och med ingenting för någon över huvud taget att göra mer än en gång-Om änns det!

Nu börjar vi med det här

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.


Hej jag heter Anna och jag har ett roligt liv.

Vaknade 06:00-Körskolan-Dans-Idrott-Stan med Alice-Frassekäk då även Calle cool va med-Omöjlig cykeltur hem-(Nu)-Plugg-SOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Hanna - hallå i stugan

Jag tror jag börjar missbruka ordet hallå.. Men hur som helst! Jag har fortfarande inte sett filmen.. Ska nog snart slå på den. Sen beger jag mig hem för att slappa ordentligt sen får vi allt se vad som händer. Det jag skulle ta upp lite så där var, ni som gillar hm vet vilka jeans jag menar när jag säger dom nya för 98kronor När jag kommer hem ska jag se vad hm har att erbjuda, det ligger nämligen ett par jeans på min säng och dom ska undersökas direkt. Kom igen nu hm prestera för fa- aan!!

Hanna - Om jag då vore miljonär

hallihallå, är hemma från skolan pga sjukdom så kallat halsont. Har nyss vaknat och ska snart väcka empa också.
vill göra bort allt man kan göra bort idag, sen ikväll hoppas jag brudarna myser lite med mig om inte jag väljer att bli lite friskare. men på lördag blir det kanoners, det blir tre rättersmiddag och jag ska kirra desserten kommer bli så bra så!  nu ska jag lägga mig och slå på pocahontas och slita i håret så det blir längre.
kommer väl skriva senare när jag är lite rastlös

kingeli

Anna - 3

Min onsdag har varit bra och mindre bra, orkar bara inte med skolan(det som menas med mindre bra) men bara att hålla ut i guess..Efter skolan har jag i alla fall pluggat faser och kom just hem efter att ha varit och kört lite brum brum bil med mamma, haha gillar hennes uttalande i bilen: Det känns nästan som att vi är på ett fyllechaffis uppdrag nu! Hahah tack för inlevelsen! Nu ska jag i alla fall fortsätta med att plugga sen sitta uppe och vänta på att pappa ska komma hem för då ska han färga mitt hår (ÄNTLIGEN!!!!!)

Saknar Boden!!! Roadtrip mot våren? (fin pose av Robin också)

SMS-inlägg

img_0215 (MMS)


Sitter just nu på skolan, vi väntar på att...

img_2865 (MMS)

Sitter just nu på skolan, vi väntar på att få äta den okända skolmaten hoppas det är gott! Sen dansar våran klass och jobbar med våran föreställning!!!! Tjigelilin


Hanna - JOOHO

nu har jag lite brottom, är trött som en sten och emil ska nu köra hem mig så jag kan hämta nå grejer.
sen blir det att säga godnatt! ehm vad ska jag säga WOOHOO på lördag firar vi två superbrudar.
LOVE

Anna - Tisdag

Har haft en bra dag idag, lite trött efter att bara ha sovit 9 timmar på två dygn men ändå har jag hunnit med väldigt mycket idag! Kom nyligen hem och kvällens planer är att mysa ner mig till en bra film och bara slappa och dessutom ta en tidig kväll!

RSS 2.0