Anna - Hemligheternas kammare

Piteåhelgen vart mer än lyckad! Har haft så otroligt kul att det inte går att förklara! Tack till alla som var med i partyladan med meraa!

Tar en bild som Sebbe fotade utanför partyladan tills vidare=)


Anna - Nu kööör vi Piteå!

Igår var vi och speade in film, mycket trevligt och det ska bli spännande att se resultatet sen! Nu håller jag på att städa och packa för fullt, bussen till Piteå går 16:40 och hemgång blir på söndagkväll! En helhelg med tjejerna i Piteå i en trea mitt i stan-Klagar absolut inte! Nej det ska bli så jävla ballt, sen fyller mig bästis Hanna 18 hela år på lördag dessutom! Det firas med fest, veronica och the ark-Kan bli baaaallt gumman! Nej så vi hörs efter helgen ha det braaa tack hej!!!!!!


Hanna - tjo bre, jalla bye godnatt fuck alla er

igår var jag också hos en marcus, men det är inte samma som anna. hihi komiskt!
nu är jag hemma efter ha varit och hjälpt emil att städa hans rum(ingen förstår hur stökigt det var)
nu väntar jag in våra gäster från sthlm och skell, sen står det surströmming på bordet, efter det blir det lite körkortsplugg, ska även förbi mormors grav sen får vi se hur kvällen slutar.
imorgon sätter jag in löshår och sen far vi till piteå där vi är till på söndag. JAG FYLLER ÄVEN 18888!!!!!!
nu ska jag göra mig klar, sen MATTTTT



jag tänker på dig varje dag, jag älskar dig!

A - Vi två,hejdå fuck off,du dog-men inga tårar når min kind

Kom just hem från Marcus där vi har varit och spelat spel och umgåtts (riktigt mysigt) Tidigare idag så for jag och Erik och hälsade på farmor (riktigt mysigt) Sen så kom även Isabell hem idag så nu är vi hela familjen igen (riktigt mysigt) Nu ska jag sova för imorgon blir det stan-första gången på hela sommarlovet (inte mysigt) Hatar att gå på stan men kläder måste jag ju ha.

(En riktig mysig bild från i fredags)


http://viktorgidlof.com/


Hanna - BYEEE

helgen har varit rolig, nu taggar vi om för en helg i piteå där jag fyller hela 18 solar!
nu väntar jag in brudarna vi ska till björns och smida lite planer inför helgenl. BYEEBYE =)


Anna

En sak som är säkert är att ja, Kapten Röd var typ bäst! En sak som också stämmer är att jag hade jävligt kul igår, mot slutet kanske lite för kul men man lär sig av sina misstag och faktum är att jag har en ny chans ikväll igen! Först ska jag bara be till gud att mina brännässlesår försvinner som jag har över hela mig typ-försök aldrig kissa i ett stup med brännässlor, och fall speciellt inte ner.



Anna - In kommer ting.

Nu är allt klart så då är det dags att bege sig till Malin där utegården kommer vara full med härligt folk som en uppladdning innan 10 tiden då man ska få se Kapten Röd! Är lycklig, så otroligt lycklig!


Hanna - har tänkt på dig länge, verkligen tänkt

dagen började med en körlektion, sen bar det av mot trästocks där vi dansade. Hann bara hem sen kom tjejerna och hämtade mig och vi begav oss till klutmark för bastu och bad i älven(inte för mig för jag är en fegis)
Nu är jag hemma efter en sväng förbi trästock, här kommer lite bilder från dansen idag som är tagna av
Pia Burman


Anna - F...

Kom precis hem och kan säga att jag hade mycket trevligt igår! Höll på ända fram till morgonen men tillsist fick man ge sig. Nu ska jag bara slappa och dö tills vi ska fara till Klutmark för att bada och basta. Sen kanske fara in till stan för att checka in trästocks.

En bild på mig och två tjejer jag träffade på krogen igår.


Hanna - im coming home, im coming home

nu ska jag och mamma fara och äta hon väljer ställe så jag vet inte riktigt vart det blir än. Sen far jag troligtvis direkt till cias 18års fest. ÄLSKAR VÄDRET!1 älskar inte att jag har spilt fanta i mitt tangentbord så det är segt.
HEJDÅÅÅ



jag funderar, jag funderarr


Anna - Lilllördag!

Har haft en toppendag med Amanda och Runa! Vi for till Skellefteåhamn och solade och badade sen for vi även förbi Albatross och köpte kulglass, min glass>laktistsås i botten, laktitskula, laktistströssel och lite mer lakritssås ovanpå! Sen innan vi for hem for vi föbi Örvikenbron så att Runa fick ta sig ett dopp! Nu håller jag på att göra mig iordning innan jag far till Cia för att fira henne! Efter 12 blir det utgång så lillgumman får pröva på krogen!


Anna - New


Hanna - all the girls wanna know me

som jag kanske sa så skickade jag iväg en beställning till nelly och igår kom mina klänningar här är dom!
köpte även ett par shorts och en kavaj




ANNA - JAAA!

Snacka om att vända på dygnet, tur att man varken har jobb eller skola att anpassa sig till hehe! Nu beger jag mig ut i solen för livet leker just nu!


Hanna - give it to me babeeee

nu är jag lite stressad, jag ska vara ute ur huset runt halv fyra, eftersom att vi har visning. Jag har dans klockan 6 till 9 sen umgås jag troligtvis med tjejerna och sen ska jag hem och sova, jag måste även plugga teori.
Nu ska jag göra mig klar och glida över till calle, have a nice day!!!


här skriker jag: JAG HATAR IDIOTER!!!!


anna - who run the world (girls)

man mår som man förkänar efter en gårkvällen som faktist vart jättelyckad. förfest-mollys-efterfest-och french till frukost kan man väll säga? nu känns det som värsta skämtet att jag ska behöva städa huset då familjen kommer hem ikväll,tur att jag redan har gjort bort att klippa gräset iaf..nej ska göra bort det nu så jag kan joina tjejerna på bakismiddag sen ikväll.


Anna - 5 timmar kvar...

Igår fick jag äntligen som jag ville-Brännbollsmatch! Vi drog ihop lite folk och körde en fullt seriös match då det slutade med vinst för vårat lag, dock bara med två poäng så det var spännande! När vi sen hade fått tillbaka pulsen for vi till falkan och hängde. Nu ska jag ta tag i allt jag ska göra idag, vilket är att städa huset och klippa gräset för ikväll kommer mina HP kompisar hit innan vi ska hämta ut de 11 biljetter PapaRabin bokade, sen smäller det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hanna - 15 juli

igår? skickade jag iväg en beställning till nelly, är otroligt förväntansfull. kan visa vad det är senare!
nu ska jag skynda mig och gå över till calle för att möta ida sen gå till jossan. lite bökigt men hoppas ni förstår.
köpte även ett par jeans shorts och en kavaj igår, det visar jag senare.
ikväll hänger jag med runa och rebecca! BYEBYE

grattis emil!!!


Hanna och Anna - Wohoo

1.Grattis Julia S i klassen på födelsedagen hoppas du ha det bra Jörn!
2.Nu sitter vi hemma på Björnvägen och ikväll ska vi sitta ute på altan och äta pizza och röka whaterpipe kram Hanna och Anna!

Bråka inte med Pain, Runa lärde sig sin läxa igår!

Anna - Cowgirl!

Godmorgon säger jag efter att ha sovit hela 13,5 timmar! Kan inte påstå att jag är trött på något sätt nu ahah, men jag antar väll att jag däremot var det igår, men ni vet ju vad man säger-Att vara en Cowgirl är inte lätt!




Anna - Mot Orrliden!

Igår for jag och A.M.B och kidnappade Rebetta sen körde vi till Normen och var där en stund. Nu är det en helt ny dag och snart far jag jag Soo och Rodney till Normen igen! Vi ska vara med hästarna, äta suring med mera. Blir nog bra det!

Såhär snäll ska jag vara med mina vänner idag har jag tänkt!


Hanna - GRATTIS BJÖRNEN

imorse for jag och ida och skulle steka, men vad händer jo det fylls med moln. vi beger oss hem och ser ringaren i notre och sen tar en PN, sen dansar jag och senare far vi och kör lite gokart (jag körde av men var snabbt uppe igen) på kvällen tar vi ett nattbad och filmar/tar lite kort. vi beger oss till calle och se lite gamla filmklapp och nu är jag hemma. nu ska jag sova för imorgon dansar jag från 10-12 och från 13 har jag körlektion!
nu GODNATT

GRATTIS VÅRAN ALLAS BJÖRNNN


Anna - Det är såhär det kommer kännas baby

Hade en mycket rolig kväll igår måste jag säga-älska olles på sommarn hata olles på vintern så man får passa på nu! Idag har ja tagit det lugnt för det mesta, hann vara med Lover ett tag då vi for på en utflykt på andra sidan älven. Nu ska jag göra mig iordning för att fara och kvällsbada med mina vänner i falkträsket, blir faktist min baddebut 2011.


Anna- Livee




Anna - Sommaren är härlig!

Hej hej Anna här, sommarn är igång och livet leker! Idag kör vi på samma som igår nämligen först Boviken på dagen och festligheter på kvällen! Just nu sitter vi ute några stycken och har just börjat senare drar vi iväg på olles, blir nog mycket bra!

Hahaha kolla Amanda! <----♥


Hanna - tur att folk är ärliga

går kvällen slutade med slagg hemma hos anna, imorse vaknade vi upp och drog till boviken och kolla lite fotboll.
vi har nyss kommit där ifrån typ, nu ska jag hoppa i duschen och vänta på mat(grillat) sen ikväll hänger jag med ida


Hanna - fy

idag har det varit den varmaste dagen jag varit med om. vi har varit överallt och ingenstans! nu festar tjejerna och jag med andra hänger lixom bara med. nu ska vi hänga lite, och undvika värmen så gott det går!
om 22 dagar fyller jag år!!!!!


Anna - You got it wrong

Idag har jag varit med Runa hela dagen vi har varit här, åkt till innervik och fixat lite i huset och ätit lunch på coop. Nu kom just Hanna hit och vi väntar på att Amanda ska sluta jobba sen åker vi till Alice stuga i Burträsk och är där ikväll.


Hanna - i found it!!

jag har suttit och kollat bilar i en timma nu, och jag har hittat den.
gud bevare mig väl, haha sen är det ju ett tag kvar tills jag ens har körkort men hoppas gud hör min bön.


Kvinnorna

Ikväll har vi varit här på kära björnvägen och umgåtts och nu ska vi sova för imorgon bär det av på roadtripp till alko again! Blir lätt så när utbudet här i Skellefteå suger och det finns ingenting att göra i svåra stunder så då får man söka spänningen på annat håll istället!


Hanna - tisdag

vaknade tidigt imorse för att jag hade körlektion. nu sitter jag och gör lite faser till den här


Anna - Du kanske bara var en känsla.

Säger bara som så att jag är evigt tacksam att jag inte jobbade idag då jag inte gick och la mig förän 10 i sex imorse och när jag jobbade var det uppstigning 10 över sex som gällde haha men nog visst blir man uppringd av en retard kollega vid namn Mackan Sö ändå, tur att man kunde somna om ändå! Nu sitter jag i alla fall ute med Runa min vän och pratar om livet snart ska vi laga middag och ikväll får vi finbesök!!


(Hanna?????)


FRIDAY NIGHT

Medans jag väntar på att tjejerna sa komma hit så bjussar jag på Alice bilder från i fredags.


























Anna - Kitty

Ja då var stadsfesten över för i år då, kan säga att jag hade kanske tretusen gånger roligare igår så ja asnice! Nu är jag hemma i min ensamhet och så ska det förbli ett tag då familjen inte kommer hem förän om två veckor..Kan erkänna att det var lite halvtufft att säga hejdå igår..Haha fast jag har fått en ny familjemedlem nu som jag hittade i våra buskar på tomten då jag nyss gick ut hon heter Kitty =)


Anna - Nu kör vi! (igen)



Gårkvällen började toppen med en rolig förfest och allt sen blev det inte så kul för mig då jag 1. missade Rebecca och Fiona (andlednigen till varför jag betalade in mig) 2. att jag tappade bort exakt alla och gick runt halva kvällen och letade efter dom..Men sen vände det mot slutet och vart bätte och bättre. Gick tillsist hem till Malin där jag spenderade natten. Hon väckte mig kl 2 idag sköööööööönt sen kom pappa och hämtade mig och sen for vi till stan där vi i familjen hade picknick i stadsparken med middag för att fira mamma och pappas bröllopsdag. När vi var proppmätta och belåtna vart det sen karuseller! Hahah bra kombo! Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen göra mig iordning och fara till Malin då vi kör igen! Den här kvällen ska bli bättre än igår!


Anna - Nu kör vi!

Arbetade í skogen för sista gången idag, är det värsta jag gjort och jag ska aldrig göra om det men jag fick mig igenom det i alla fall! Nu sitter jag och Runa och väntar på att bli upphämtade då vi sen far till MB för att föra innan det blir stadsfesten! Är så taggad så det finns inte nu kör vi Skellefteå!


Hanna - en gång till!

igår blev det inge vattenskoter, utan vi tar det idag istället.
nu väntar jag in brudarna sen beger vi oss! ikväll blir det party för livet och vi ska besöka stadsfesten.
Hoppas det levererar! jag är alltid lite tvekis på stadsfesten, men jag hoppas om ändrar min åsikt.
näe nuuu ska jag göra mig klar, sen beger vi oss! =)


RSS 2.0