Hanna - Soft dag

Dagen har inte varit så jobbig faktiskt, efter skolan blev de lite plugg och sen möte på Leos. Efter det hem och tog en lång dusch och fortsatte med att försöka plugga. Jag är så fruktansvärt dålig på att plugga att det inte är sant, nu skiter jag i det och går och sover. Ska drömma om att få mysa med en söt kille, godnatt!


Anna - Yours to keep

Är före i tiden, tror verkligen att det är fredag imorgon och blir lika besviken varje gång jag påminner mig själv om att det inte ligger till så.. Men det är bara att blicka framåt och tänka att man får lov på fredag! Ikväll tänkte jag fara och kolla på Eriks hockeymatch men sen tänkte jag lite längre då vi har religionsprov imorgon, där det verkligen kan behövas lite mer inlärning.

Skulle inte sitta illa just nu!


Anna - We gonna take over the world while these haters getting mad

Efter skolan for jag med mamma och Erik och köpte en ny tv till vardagsrummet, sen passade jag även på att köpa nya högtalare till mig själv. Nu ska jag börja med alla skoluppgifter (det är som Hanna säger grymt mycket som måste göras!!!!!)



Hanna - First day of the week

Helgen har bestått av massa jobb, nu är jag hemma ska duscha snart och sen blir det bara massa plugg. Tror faktiskt att jag måste skippa baletten ikväll för jag måste verkligen hinna klart med plugget innan sportlovet!
Så hejdå livet ett tag, för det är mycket som ska göras.

Fredag- Tisdag morgon  är jag i Stockholm
Tisdag- Tisdag Egypten
Tisdag - Onsdag Sover jag en natt med en söt person och sen åker jag hem på kvällen


ANNA



Sitter och väntar på att pappa ska komma hem från gymmet så han kan kapa av en bit av mitt hår, som ni ser på bilden så är det rätt ruttet just nu. Annars då, jo mina mina planer för dagen vart en riktig flopp då jag nästan
inte har pluggat ett skit utan bara gjort annat. Om någon har lite självdisciplin över så får ni gärna ge det till mig!


Anna - Söndag

Kom just innanför dörren efter att ha gått broarna med Isabell. Nu ska jag sätta igång med plugget, har oerhört mycket skit som måste vara klart innan lovet så det blir jalla jalla i veckan.

(Till dig Julia)


Hanna - Saturday

Kvällen igår med mina ord skulle jag kalla död. Sen vad jag tycker om lokalen är ännu värre.. Imorse blev jag inkallad på jobb och jobbade till stängning. Direkt jag är klar beger vi oss och har en mysig spelkväll med några otroligt efterlängtade killar! Ha en bra kväll


Anna - Varning

Sitter och lyssnar på Magnus Uggla medans jag gör mig lite smått iordning för kvällen, är egentligen grymt taggad på utgång men det blir nog bara häng istället. Någon måtta kanske det ska vara ändå, eller näe egentligen inte då man bara lever en gång.. Ähh man vet aldrig hur kvällen slutar!



Anna - Wohoo

Sitter nu hos Malin med henne och Runa efter att vi just har ätit våfflor till lunch. Gårkvällen vart för min del väldigt lyckad, som jag absolut kan känna nu såhär dagen efter, men det får man ta! Annars så blir det väll en stillsam dag sen ikväll blir det antingen spelkväll med lite folk eller en skön myskväll.

Anna - Ser film med Erik innan det blir fest!


Hanna - Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma efter skolan, ska direkt sätta igång med plugget! det är så mycket som ska göras och jag måste bara göra klart det innan sportlovet! men jag funderar om jag ska duscha först, det kanske är bäst så.
För ikväll blir det fest och jag är rätt stressad, nu måste jag göra något av min dyrbara tid HEJDÅ


Anna - En räddare i nöden

Kvinnan på bilden kom och räddade mig från en tidig död: dödsfallet som då hade bestått uttråkighet i sinne! Så nu känns det betydligt mycket bättre! Om 20 minuter börjar BB, blir perfekt att göra sig redo för sängen innan så jag bara kan somna sen. Imorgon är det fredag och det är jag lycklig för, dessutom så har vi workshop med en tjej som kommer från Umeå imorgon då hon ska lära ut HOUSE! Ska bli himla nice, sen utgång på det nya stället senare på kvällen som jag också ser framemot!


Anna - Living the dream...

Försov mig imorse och var tvungen att slänga mig upp på cyckeln i raserfart (gick dock inte så jävla snabbt då plogmännen har en tendens att glömma bort mitt kära sunnanå..) När jag väl kom till skolan möttes jag av att klassen gick mot matsalen (värt kunde lika gärna ha ätit hemma.) Sen dansade vi i några timmar innan mentorstiden där man som vanligt bara pratar strunt. Sen ja religion sen sluuuuut. Jaa så ingen toppendag har det varit och kommer väll inte bli mycket bättre heller då jag verkligen måste ta tag i mina gamla uppgifter ikväll.. Men först en promenad tror jag!


Hanna - Torsdag

Imorgon är det Fredag och det känns suveränt! Jag har nyss fått lite mat i magen och ska nu ta tag i mitt plugg för en stund innan jag far iväg och dansar, sen blir det hem ta en skön dusch och fortsätta plugga. Det är så himla mycket just nu, men jag ska klara det!

Anna - Längtan



Igår då jag cyklade hem från baletten fick jag ett lyckorus. Kom på att februari snart är slut och att tiden går himla fort egentligen. Nästa vecka är det alltså bara 100 dagar kvar tills det jag längtar efter som mest - STUDENTEN! Tror att månaderna innan juni kommer gå fort som fan, och ingen som helst panik över det har jag inte heller. Kan inte vänta tills man står där i sin vita klänning och studentmössa och bara vet att livet börjar NU.


Hanna - Just nu är jag i drömmarnas land


Anna

När jag kom hem från träningen hade familjen gjort det mysigt med semlor och tända ljus, nu en dusch senare sitter jag i sängen och funtar på att börja med tidslinjen som ska göras om baletten på 15 - 1800 talet. Hade varit skönt att få gjort lite innan Big Brother börjar.


Hanna - Rack city bitch

hem kommen från skolan där vi bara har dansat i MÅNGA timmar, men nu börjar allt kännas bra fram till föreställningen som är i maj, WIIHO!!! Ska nu försöka göra lite skolarbete så jag blir klar någon gång, speciellt innan sportlovet! Nu måste jag köra igång för klockan 1730 börjar baletten. Det känns bra att vara igång igen!!


Anna - Nice

En underbar dag med underbart väder, tunnpannkaka till lunch och dans hela eftermiddagen! Nu ska jag se om jag hittar nått att stoppa i mig innan det är dags igen då jag drar på baletten.


Hanna - Niggas in paris

Nu har jag börjat komma igång med lite skolarbeten, blev inte lika mycket gjort som jag tänkte men vad gör det?
Jag ska nu slå igång en rulle som jag inte sett förut, men eftersom att Whitney Houston är med så ska jag passa på att se den. Skönt med lite sovmorgon imorgon, men FÖRST min älskling!




Anna - Måndag

Japp, då var ännu en skoldag bortgjord! Imorgon ska vi dansa mellan 12 och 4 så det blir inga jobbiga ämnen vilket känns skönt! Känner typ redan att den här veckan kommer gå fort som tusan (kan alltid hoppas på det iaf) Nu blir det strax middag sen sätta igång med några skolgrejer..



Hanna - att ljuga

När jag insåg att jag redan var försenad och jag insåg att jag ska dansa ikväll så valde jag bilen iaf.. men snart ska jag ändra mig jag lovar. Nu har jag funnit göra lite skolarbete, ska försöka hinna göra LITE mer innan jag far iväg och dansar, direkt efter dansen funderar jag på att fara iväg och gymma lite eller  bara fara hem ta en lång dusch och göra bort så mycket skolarbete som jag bara kan (jag är på bra humör idag vilket gör att jag kan plugga!!)
kanske bäst att ta vara på den dagen!

image description

Hanna - cyklar

Nu sätter jag mig faktiskt och cyklar till skolan, tro det eller ej!


ANNA LADE TJA

Har haft en riktigt bra dag då humöret har varit på top! Var hos farmor större delen av dagen sen varit en snabbis och handlat sen när vi kom hem fixade pappa lite med mitt hår, vet inte om det vart riktigt bra än så får vänta och hoppas på det bästa! Nu ska jag slänga på mig nå kläder för att spendera kvällen hos Hanna med tjejerna då vi ska se BB som börjar om igen nu ikväll.

Älskar gamla bilder


Hanna - huvudvärk

Tror jag snart är inne på tredje veckan av konstant huvudvärk. Känns lite sisådär, huur som. Kom just hem efter att ha jobbat och nu är jag helt slut. Ska strax hoppa in i duschen, sen kanske jag gör lite skolarbete och väntar in BB (om jag ens orkar hålla mig vaken tills dess) annars blir det en himla tidig kväll. Imorgon börjar ännu en skolvecka!


Anna - Söndag

I gårkväll for jag och hämtade Hanna sen körde vi till Klutmark för att som vanligt se gladiatorerna (kan inte missas). Sen efter ett tag vart vi sugna på lite äventyr så vi körde över till Medle (vi kom vi såg vi segrade) och for sen tillbaka hem till Klutmark för att mysa.

Vad jag gör vaken nu har jag inte en aning om, ska inte vara hos farmor förrän om två timmar så det är rätt ovärt.. Annars så vet jag inte mer vad dagen bjuder på, det får bli som det blir helt enkelt.

Miss U Soo

Hanna - Grillen

Vi var några tappra krigare som var iväg och grillade en stund, vi alla beslöt att inte sitta så länge med tanke på att våra ögon höll på att falla ut. Nu luktar man så där lagom gott och innan duschen ska jag ska börja med lite skolarbete sen ska jag försöka ge mig ut en sväng och gå annars får jag fara iväg på gymmet. Kvällen är fortfarande oplanerad men det kommer som alltid bli trevligt med mina älsklingar.


Anna - 1000

Föreställning
Dansmöte
Samhälls
Sjukhuset
Handla
Kolla in Eriks hockeyträning
Middag med familjen
Sexigt umgänge ikväll



Hanna - Let's go

Nu går jag upp ur sängen, ska iväg på nordanå och jag är riktigt peppad och hoppas verkligen att dom är duktiga! Det blir som varje fredag en rätt lång dag. Sen idag börjar jag att deffa, har inte ätit godis på ett bra tag och nu ska jag klara det här!! Tänkte även försöka hinna förbi och träna ikväll! NUU HIMLAR OCKSÅ!=D


Anna - Voguing

Medans päronen och syrran for och gymmade passade jag och Erik på att ha myskväll här hemma. Vi tog upp Esbjörn och såg Sunes jul (älskar det). Sen ringde våran danslärare hem till mig och sa att jag skulle meddela resten av gruppen att vi ska kolla på en föreställning imorgonbitti då fyra tjejer ska dansa voguing (vadå sista minutenbeslut ?) Men det ska bli nice, lite sovmorgon får man också!




Anna - Back in black

Har haft en riktigt skön dag! Att ha sovmorgon gör otroligt mycket, sen att vi har en lång danslektion och religion är ju supernice då det är favoriterna hos mig. Nu har jag just skickat iväg några fler jobbansökningar så det känns skönt! Undra om jag ska ha powern till att sätta igång med nått skolarbete också?..Njaaee får se med den saken.




Anna - Puss Och Godnatt




Anna - I won’t soothe your pain

Haft en lite halvjobbig dag med upp och nedgångar, men nu är det underbart att äntligen vara hemma i alla fall! Mina planer för i kväll är redan spikade, jag ska ligga i sängen flera timmar i sträck och bara glo på film hade jag tänkt mig. Med tanke på hur mycket energi jag har så är nog det smidigast tror jag.


Hanna - JAG KAN INTE VÄNTA

idag har varit den absolut drygaste/längsta dagen i mitt liv tror jag. Var grinig, trött och om ni känner mig förstår ni nog hur jag var.. egentligen skulle vi sluta runt kvart över 3, men var alltså tvingade att se någon konsert i aulan. gjorde inte mitt humör bättre, men vad ska man göra. Jag härdade och nu är jag hemma, ska strax göra mig i ordning och fara iväg och dansa. Fast jag både är dålig i höfterna och sjuk så kan jag inte vänta längre, jag MÅSTE.
Ska bli så himla skönt, ooj vad jag längtar. Det här är det ända stora plusset på den här dagen iaf!

Hanna - Alla <3 Dag

Efter att ha sovit en stund direkt efter skolan så är jag nu redo för mys med mina älsklingar. jag ska strax börja göra mig klar för att sätta foten på kågevägen och pussa på alla mina tjejer. Ha en bra dag ni andra också!



Hanna - Skola

Idag känns det lite bättre och jag far till skolan!!


ANNA - ♥

Ska strax gå och lägga mig, kom på nu bara att låtförslag skulle tas med imorgon så ska kolla över det först innan det blir godnatt för min del. Alla hjärtansdag spenderar jag förövrigt först med en (som vanligt) långdag på skolan sen in mot stan för några ärenden, sen efter det middags date med Albin innan jag drar mig mot baletten, sen tillsist avslutas kvällen med mys med dom personer som jag håller närmast hjärtat♥


Hanna - One day

Imorgon är det alla hjärtansdag, för att det inte ska komma som en chock att man är ensam imorgon så börjar jag med en kärleksfilm nu direkt. Imorgon ska vi singeltjejer alltså sitta hemma, (se film=sånna filmer som får en att hata kärlek) gråta lite lätt och sedan börja pussas med varandra för att vi inte har någon annan att pussas med. Det blir även en gnutta planering!


Anna - Visst känns det fint att va vid liv en dag till


Fy och fan vad den här dagen har gått i snigelfart, ändå rätt konstigt då alla typ har haft damp idag. Damp = roligt och tiden sägs ju gå fortare då man har roligt men då måste det finnas undantag på den i så fall. Annars så ska jag strax äta sen läsa i min bok (låter fortfarande ovant) eller se nån bra film innan jag tar en riktigt tidig kväll (ska sova så mycket som möjligt i veckan så det blir helg fortare hade jag tänkt)


Hanna - I'm glad

Imorse vaknade jag med den sjukaste smärtan i halsen.. Valde att stanna hemma så jag förhoppningsvis blir frisk någon gång! Dock lovade jag mig själv att börja dansa idag, men tyvärr tror jag att jag måste svika mig själv och ligga inne. Det är så synd om mig, kom bara och ta hand om mig...


Hanna - one of these days

Som Anna sa så blev det en prommis imorse, det var riktigt skönt med lite sol! Sen har jag bara legat i sängen hela dagen, kommer inte röra mig en meter före jag ska sova. Sen var det ju det där med skola imorgon, jag är faktiskt inte allt för negativ men jag hoppas den här veckan går fort ändå. Funderar ärligt på att hjälpa mig själv på tragen och lägga mig och sova nu så att det går lite fortare iaf.





Anna - Make my whole world

Då Skellefteå bjöd på riktigt bra väder idag så passade vi på att gå broarna runt jag och några tjejer. Sen jag kom hem har jag fixat massa ny musik så jag ska överleva nkb imorgon. Annars har jag inga större planer för kvällen, tror det blir att ta ett bad sen en tidig kväll, jävligt torrt men det får man väll ta ibland.


Anna - Den långa vägen ut ur helvetet

Efter att ha hejat på gladiatorerna, sett en sjuk film och bara umgåts är det nu dags för sömn känner jag, men innan det hinner jag med ett par sidor i Mansons liv tror jag.


Hanna -

Efter att vi varit på stan riktigt länge, satte vi igång och gjorde en riktigt god sallad! Sen har jag bara legat i sängen, fryser så otroligt mycket att jag inte ens vill sträcka ut handen utanför täcket, men jag ska snart ta mig mod att göra det med tanke på att jag strax ska börja bege mig! Ikväll är jag med Ida, Emil och björnen. Ha en kul lördag ni andra vad ni nu ska göra.


Anna - Everything you love will burn up in the light

Så nu är äntligen huvudvärken borta! Tog sin lilla tid men.. Nu ska jag börja leva igen och göra mig iordning för att snart fara med Lover till Hanna för att hämta lite grejer från igår sen fara tillbaka hem till Lover för att ha myskväll med pojkarna ikväll.



3 år senare-


ANNA

HADE SOM HANNA SA, KUL IGÅR.   IDAG SKA JAG LIGGA I FOSTERSTÄLLNING HELA DAGEN.   KANSKE SÖKA JOBB..   LÄNGTAR TILLS IKVÄLL.   KONSTIGT INLÄGG..


Hanna - Lördag

Åh vad skönt att inte vakna så sent och inte vara speciellt bakis heller. Kvällen igår var trevlig och om jag ska beskriva den med ett ord blir det: BRA. Jag ska strax upp ur sängen, göra mig i ordning och gå en sväng på stan med mamma.


Anna - Baby loves to dance in the dark

Vid halv åtta tiden vart jag överraskad av ett besök av Runa, hon for för ett tag sen efter att ha pratat och tagit det lugnt i ett par timmar, mycket trevligt! Nu har jag just tagit en dusch och packat klart för morgondagen då schemat ser ut så här: Skola 09:30 - 17:00 -> hem till Hanna där vi duschar och gör oss iordning för kvällen -> tjejerna kommer sen äter vi middag tillsammans då även jag och Rebecka ska bli lite uppvaktade -> förfest hos Johan med killarna -> utgång!! Som ni ser så kommer min fredag vara helt underbar!


Hanna - vart tog kärleken vägen?

Efter skolan svängde jag förbi ida på jobbet för lite snack och så, sen hem och börja med maten som också blev tacos! Sen nu så städar jag mitt rum för fullt och ska skriva på lite papper och så där, sen ska jag ta en riktigt lång dusch och lägga mig i en renbäddad säng. Sjukan som jag har ska utplånas och jag ska upp i skolan imorgon , sedan ha en balettlektion till klockan fem och orka festa på kvällen. Hoppas jag är friskare på lördagen(in myyyy) men vi ser väl och hoppas på det bästa.
Nu åter till att njuta lite av labyrint och städa klart.
EEY YOO VART TOG KÄRLEKEN VÄÄÄÄGEN????



Anna - Så blev jag expert på att vänta själv

Har haft en toppendag med danslektion, religion och nu när jag kom hem bjöd mamma på tacos! Hittills har höjdpunkten varit då en av mina favoritlåtar av en av mina favoritartister vart framröstad för att ha med på våran föreställning!!! Känner att lyckan bara flödar, sen är morgonkvällen i stort sätt spikad och klar också vilket kommer bli awesome tror jag!

Lägger upp en bild på min nya b-friend


Hanna - Torsdag

Att jag är sjukare än livet känns ju sådär.. Men det är inte anledningen till att jag vaknade tidigare än tänkt när jag har sovmorgon. Anledningen är att jag har drömt en riktig mardröm som har fått mig att ligga i fosterställning. Nog om det, ska städa mitt rum lite och även kolla runt lite på internet.


Anna - 23;34

Ikväll har jag varit med Lover, vi gick först en promenad till ica sen for vi hem till mig och såg på tv, lite lillördags-mys sådär! Nu ska jag se klart ett avsnitt av cm sen sova, sovmorgon till halv 12 imorgon vilket aldrig sitter fel!

Kollade på valpar gjorde vi också!


Anna - Torr dag

Just nu sitter jag och ordnar musiken till våran morgonskola, efter det ska jag ta tag i nått svenska eller samhällsarbete som måste göras! Annars blir det en lugn och tråkig dag, vill att helgen ska komma NU.


Anna - You are the perfect kind

Har mina misstankar om att jag håller på att bli sjuk så därför ska jag bara ta det lugnt ikväll sen försöka att somna tidigt, ska bli riktigt skönt faktiskt!

Grattis grattis till dig min lilla skogsvän♥


Hanna - Ibland får man vara sjuk

jag kom just hem från skolan, imorse när jag vaknade kände jag mig riktigt hängig och hade grymt ont i halsen. Jag for faktiskt till skolan iaf och gjorde provet och sen nu for jag hem. Jag ska försöka vila en stund och sen ska jag nog se om jag får lite ordning på mitt rum och kanske ordning på lite skolarbeten. SEN KAN JAG ÄVEN SÄGA GRATTIS TILL MIN SÖTASTE KOMPIS REBECKA!!!!


Mycket att se fram emot

Mars - Stockholm en sväng, Egypten(värme!!),
April - Mycket dans, LOV
Maj - Föreställningar , (möjligen en sväng ut ur landet med brudarna)
Juni - BYEBYE SKOLAN!!
Juli - 19 ÅR

September/Oktober - flytt till Stockholm ,där jag inväntar Malin!

Anna - Vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad




Nu ska jag försöka ta tag i plugget igen, tyckte tydligen att det fanns viktigare saker att göra tidigare ikväll så nu får jag igen det.


Hanna - trying not to look back



Anna - Vecka sex

Ny skolvecka som redan är i full gång, efter en långdag på skolan med nkb, dansmöte, arbetsmiljö och danslektion så ska jag nu sätta igång med plugget. Att vi har prov i nkb imorgon skulle jag helst slippa, men vad gör man? Jo ser framåt, ska pröva på att vara positiv i veckan och ser hur det går hade jag tänkt.


Anna - 19 år

Vart väckt av Isabell imorse då hon kom med frukost på sängen till mig! Sken upp direkt och började göra mig iordning sen kom resten av familjen hem tillsammans med farmor, paket, kinamat och fika. Så dagen har gått åt att äta och dricka gott sen få öppna massa pressenter som jag vart skitnöjd med! Snart är 19årsdagen fulländad då jag snart får besök av mina älskade tjejer! Ett toppenslut på både helg och födelsedag!


Hanna - Dance with me

Woho första dagen på Leos gick bra, och det är samma visa imorgon! Jag vill dock bara ta en riktig pn nu men jag tror tyvärr att jag måste kolla över naturkunskapen först. Sen måste man ju börja göra sig klart, have a nice night!


Anna - Why do you come here, and pretend to be just passing by?


Efter att ha städat undan lite funderar jag nu på att ta en titt på naturkunskapen då vi har prov på tisdag. Ikväll far jag med några pojkar och flickor till Klutmark för att mysa.


Anna - Zzzzzz

Säger bara - Vilket jävla straff att behöva bo här då det är 35-.. Såklart så hade det skitit sig med motorvärmaren och bilarna ville ju såklart inte starta då man skulle hem.. Men som tur är så ställde superhjälten Alice upp så nu är man tillslut säkert hemma igen. Nu ska jag sova och bara känna att jag kan vakna när jag vill imorgon vilket är himla skönt.


Anna - Hos Maaaaaaaalin

Efter en otroligt lång dag på skolan så var det typ det skönaste i världen att få komma hem och duscha och äta. Just efter middagen hoppade jag in i Runas bil och for till Malin där vi nu sitter och hänger medans Malin slingar Runas hår, jag, Lover och Hanna får roa oss själva med att skratta åt Runa i sin fina hätta haha. Annars så blir det en väldigt lugn kväll vilket känns skönt faktiskt!

Hanna - Tacka gud för fredag

Just nu skulle jag kunna skrida lite negativ energi, men jag väljer att låta bli. jag ska bara kort och gott säga att mina ljumskar inte alls är som dom ska. Idag fick jag veta att det tyvärr kan vara ett längre tag bort innan jag kan börja dansa igen.. MEN nog om det, hängde lite längre än vanligt på skolan för att vi hade balettlektion klockan halv fyra. Nu är jag hemma, ska städa, duscha, käka och försöka plugga innan jag beger mig till Mally.


image descriptionimage descriptionimage description

A - Du är drömmarna jag drömmer ibland

Hade just besök av Runa som var här ett litet tag och samtalade, kändes bra då jag typ inte har gjort ett jävla skit förutom att sitta hemma i veckan, näe den här veckan har varit så jävla torr! Så att det är fredag imorgon är jag väldigt tacksam för! Nått som kanske inte är lika underbart är att jag har balett efter skolan så jag slutar klockan sex..På en jävla fredag! Men jag har iaf kvällen att se framemot då jag äntligen får träffa mina underbara tjejer!!!


Hanna - Torsdag

Igår somnade jag runt halv fyra, men vad gjorde det när jag hade sovmorgon imorse! Vi hade dans och sen mentortid, och då fick vi veta att det skolan brann villket gjorde att vi inte skulle ha någon religion. Men synd att vi inte vara överlyckliga för tyvärr så hade vi religion ändå. Nu är jag iaf hemma, tänkte städa undan lite på mitt rum ta en riktigt varm dusch och sen starta pluggandet. Imorgon är det prov och jag kan inte alls mycket, så det är mycket som ska matas in i min kalla hjärna.

Haha jag älskar den här, tusan så roligt vi hade

Hanna - dans

efter att ha sett på TOK för mycket dans avrundar jag nu kvällen och ber ALLA att kolla det här klippet.
Absolut bästa jag har skådat på RIKTIGT länge! shit vad jag kommer sova gott inatt!

Hanna - St:Lucia

Istället för att plugga(jag har balettprov på fredag) så har jag suttit på skype med min fina kusin i västindien. Jag och tjejerna har väl sagt att resan dit inte blir av (vilket har underlättat sjukt mycket för mig) och vi satsar på en tidigare resa istället. Men nu har min kusin fått mig på andra tankar igen, och jag hoppas kunna fara bara över juli månad. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord, och hon filmade ut genom fönstret och jag dog lite lätt på plats. För jag är så fruktansvärt sugen på att fara dit och träffa alla. ÅÅH jag måste ta mig i kragen nu och spara alla pengar jag kan komma åt och så hoppas jag till gud att jag kan fara dit snart.


Hanna - åh fy

Att öppna dosa och se det här.. Jahapp det är bara att ge sig ut i det här äckligt kalla vädret!


Hanna - You make me happier than i ever thought i could be

Imorse vaknade jag lite senare än tänk för att jag hade stängt av alla alarmen. Så direkt jag kom hem så slocknade jag och sen dess har jag bara varit. Eftersom att jag håller på att bli sjuk skippade jag träningen ikväll och hoppas jag blir piggare och kan träna imorgon. Jag funderar på att tända lite ljus och se någon mysig film menad jag drömmer mig bort från den där kylan. Imorgon är det sovmorgon vilket känns skön eftersom jag försovit mig både tisdag och onsdag.


Anna - +

Har haft en bra dag med ett par plus i kanten:

+ Gjorde bort redovisningen som gick bättre än väntat
+ Började på mitt och Albins samhällsarbete
+ Avslutade ett jobbit kapitel
+ Kom igång med en ny dans till föreställningen
+ Bjöd familjen på middag

Nu så hade jag tänkt fortsätta med boken min, läste ett helt kapitel igår innan jag gick och la mig så det ser ljust ut! Ikväll var det snack om att hänga men vi får se hur det blir med den saken, ser helst att det blir av då jag annars måste plugga till balettprovet som vi har på fredag..


RSS 2.0