Anna - Valle

Idag var vi på Nordanå och fixade iordning ljuset och rekvisitan vilket gick snabbare än väntat så vi fick sluta redan vid ett, hur skönt som helst! Nu är jag i full gång med att göra mig iordning innan jag far och hämtar upp tjejerna för att fara till Amanda där det blir middag och lite förfest innan vi drar oss till Medle. Kör dock på en nykter valborgs i år då vi har dans hela dagen och kvällen imorgon.


Valle för två år sen som också firades hos A.M.B


Anna - Söndag

Har haft en bra söndag då jag började dagen med att dansa på skolan i några timmar innan jag for och skjutsade familjen sen for jag och åt middag med syskonen innan jag for till Klutmark och myste. Nu är jag inte trött för fem öre utan skulle istället bara vilja ligga vaken hela natten och se på film! Men då man ska befinna sig på skolan klockan åtta imorgon bitti så låter det inte så himla nice efter ett tag då morgondagen kommer att bli väldans lång.


Anna - Som drömmer om fossil och döda koraller

Hade en riktigt bra dag igår med dans på skolan tills kl nio då vi sen for på klassfest. Gillar klassen mer och mer och jag tvivlar inte en sekund på att vi kommer få en toppenstudent!

Började dagen med en stanrunda med mamma sen har jag betalat räkningar, ätit tacos med syskonen och spelat NHL med Erik. Kvällen är ännu oklar och jag börjar sakta men säkert få lite panik, men ähh det löser sig!


En bild på mig och Alma från igår.


Hanna - You make me happy

Den här veckan har varit rätt tuff och den är inte slut än. Men något som lättade upp stämningen är att jag nu har bokat en resa till Stockholm, hoolly vad jag längtar. Nu ska jag sova så jag orkar med den långa dagen imorgon.


Anna - Snart helg.. Kom!

Efter en tuff dag och kväll på skolan så ska jag nu hoppa in i duschen sen innan jag går och lägger mig ska jag packa för imorgon då min dag ser ut såhär: skola, fara på Balder och Kaplan, tillbaka till skolan för att dansa, middag med dansarna, dansa lite till sen far vi till Mathilda där vi träffar upp teatrarna för att ha klassfest! Ska bli kul då det aldrig typ händer.


ANNA

Gud va skönt det har varit med en hemmakväll! Har hunnit med en promenad tillsammans med Lover, fixat naglarna, sett fast and the furious, några telefonsamtal och fixat hem lite nya låtar. Nu ska jag avsluta kvällen med en lång dusch innan jag tackar för mig. Imorgon är det dans som gäller 09:30 - 21:00, och då kör vi klassen!


Hanna - Jag sticker ut och löper i det fina vädret!


Anna - 25 April

Dagen har bjudit på svenskanationella, mentorsamtal och lite dans. Känns konstigt att komma hem tidigare än kl nio på kvällen, men jag klagar absolut inte! Nu när jag har tid så ska jag börja göra mina restuppgifter så jag kan andas lite sen.


Hanna - Nationella

Det känns bra att ha nationella när vi inte har haft svenska på tre år, men vi ser väl hur det här går! Nu plumpar jag läpparna och beger mig till skolan!!


Hanna - Tisdag

Har nyss kommit hem från baletten och just nu är jag helt död. Ska strax hoppa i duschen sen funderar jag faktiskt på att skita i BB och sova. Imorgon är det nationella och jag vill spyr!! Men det jag ville komma till, förra veckan beställde jag ett lip plumper som kom idag, ska testa det nu. Det här mina läppar nu, det här kan bli kul!!


Anna - Regn smyger ner och viskar nya språk

Dagen har bestått av NKprov och dans, kom precis hem och ska nu bara göra mig redo för sängen sen somna för att orka med ännu en dag med dans från 10-21 imorgon.


Hanna - En ny vecka

dom ända lektionerna jag har i vecka är naturkunskapen. Så vi börjar veckan med ett prov som jag absolut inte kan och sen dansar vi hela dagen.


Hanna - jag lever så jag beger mig nu till nordanå!


Anna - Piss

Börjar snart ge upp hoppet om att jag någonsin kommer känna mig levande igen, har fan gått sju timmar nu sen jag steg upp..Men jag ska kriga iväg till Nordanå iaf för att se våra teatrare köra sin grej! Ska bli skitkul och jag tvekar inte en sekund på att dom kommer vara grymma.


Hanna - mår skit

Hahaha fy så dåligt jag mår, men jag börjar väl leva nu. Vaknade klockan nio och har väl halv sovit fram till och tillbaka. Nu ska jag ta tag i det där plugget om jag nu orkar lyfta min arm och ta boken. Sen annars så ser jag våra teatrares slutproduktion ikväll. Hejdå ska dö lite


ANNA

Gårkvällen var rätt konstig men början och slutet var nice! Nu idag måste jag ta tag i plugget (kan inte tänka mig nått som skulle kunna vara värre än det just nu)
Bju på ett par halvtaskiga mobilbilder, men bättre det är inget kanske?









Hanna - nu sticker jag på fest!


Anna - Lördag

Gårkvällen bjöd på mys hos Sara med tjejerna då vi såg gamla filmer från Sthlm, shit va kul man kan ha! Senare mot kvällen for jag Runa och Rebecka till Jocke för att säga hej i vanlig ordning. Då det vart en aningens sent igår så fick jag mig inte ur sängen förrän vid efter 12, och inte har jag gjort mycket sen dess heller, varit hemma och tråkat sen ut på ett litet ärende. Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällen då vi ska vara hos Calle halv 7 för att börja taggen för att sen fara ut på måste dansa. Skulle säga att jag egentligen är väldigt taggad men vädret kan dra..


Hanna - Torsdag

Igår stannade vi kvar på skolan och dansade, när jag kom hem var jag så sjukt trött att jag somnade direkt. Nu är jag utvilad och glad, ska strax gå upp och sen träffar jag mina dansare på stan klockan tio.


Anna - Duktig flicka

Kan lova att jag mår något bra nu då jag både har skrivit klart en uppsats och varit ute och sprungit ikväll. Nu tänkte jag vara duktig och skriva klart ett svenskaarbete medans jag har flyt och sen somna till en bra film.


Anna - I have found the safest place to keep all our old mistakes


Har haft en toppendag med enbart dans på skolan, riktigt skönt att vi börjar komma igång nu! Sen klockan fyra mötte jag upp tjejerna på resia och köpte hem resan till sunny!!!! Fyfan endorfinerna bara sprutar! Men nu till plugget en stund innan jag far ut och testar konditionen lite!


Anna - Lycklig

Kom precis hem från skolan efter att ha dansat och kollat lite på hockeyn. Men nog om det, har nämligen nått mycket mycket mycket roligare att dela med mig av. Imorgon far jag tillsammans med fyra bästa vänner och bokar och betalar en resa till Sunny Beach där vi ska bo på ett fyrastjärnigt all inclusive hotell!!!!!!! Vi far den 17e Maj (prick en månad) och jag kunde inte bli gladare!!!!


Hanna - Skola

Imorse försov jag mig men klara dig med någon minut. Nkb provet är gjort nu och det är skönt, men vaknade tyvärr med ångest över att jag inte pluggade så mycket igår. Men nu är det gjort! Ikväll stannar vi på skolan och sen blir det hem och sova!=)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_198802121.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_198802121.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_198802121.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_198802121.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_198802679.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2330438/images/2012/pic_198802679.jpg" class="image">


Anna - War-time full-frontal drugs, sex-tank armor plate

Min dag har bestått av skola, Eva och Adam, plugg och promenad med kompis. Nu ska jag ge naturkunskapen en sista chans innan jag somnar och hoppas på att iaf få ett G på morgondagens prov..


Hanna - School

Nu sticker jag till skolan.


Anna - The time has come to make things right

Efter förfesten igår for vi på...Olles, har sagt det förut och säger det igen - Jag hatar Olles men, men.. Igår hade jag riktigt jävla kul!! Var superkul att typ hela gamla klassen var där så man hade ju ett och annat att snacka om! Åhh älskar gamla minnen fulla med damp..♥

Söndag idag..Känns tufft, speciellt då man vet att det är skola imorgon men jag har ju trots allt haft ett toppenlov! Besöket från Luleå for nyss, lite ledsamt då det är lika trevligt varje gång vi ses, men men blir väl igen mot sommaren nästa gång. Nu ska jag återgå till naturkunskapen..Prov på tisdag..Kill me..


Hanna - We need to talk

Jag drömde en väldigt hemsk dröm som fick mig att inte somna om.. Men det går bra ska ändå iväg för jobb snart. Det har varit mycket jobb nu men det är kuul, måste dock plugga hela kvällen men det får man kanske ta. Jag beställde även mina studentskor igår, hoppas dom skyndar sig hit! Nu måste jag göra mig klar, byebye


Anna - And how can we win, when fools can be kings



Nu drar jag iväg då det blev fest på lite halvimpuls, men lika taggad är jag för det!

Anna - Lördag



Igår for vi till Johans stuga och chillade sen lite senare begav vi oss mot atorp för lite umgänge, fick också träffa Sara som hastigast och måste säga att det är skönt att ha na hemma med oss igen♥ Aja, nu ska jag börja klä på mig för att fara på boda borg (kul att bli tvingad..)

Anna - Fredag

Som Hanna nämnde var vi i Byske igår och såg hockeyn med ett gäng killar. När det var slut for jag och skjutsade hem Hanna sen for jag till Amanda och såg film med henne och Adrian. Idag ska jag spendera dagen med nkboken och kvällen med mina underbara vänner. Sen får vi också besök av vänner från Luleå så det blir kanoners!


Hanna - wohoo

Nyss kommit hem från jobbet, men ska direkt iväg igen. Anna hämtar upp mig för en sväng till byske där vi då ska se hockeyn. Ja vad kan jag säga? Kanske HEJA AIK!!


Anna - ADHDready right now

Efter att ha varit på stan i tre timmar men bara hittat skit så sitter jag nu hemma och dampar med Rebecka på chatten medans jag väntar på att Runa ska komma hit och äta middag med familjen. Planerna för ikväll suger då det egentligen inte finns några, men nått blir det iaf skulle jag väl tro.


Anna - Stress

Just nu är jag väldigt stressad, det är redan torsdag och inte alls mycket kvar av lovet. Det är så många skolgrejer som jag hade behövt göra bort nu under lovet som jag inte gjort än, sen att vi har prov direkt vi kommer tillbaka är väll inte heller en jackpot precis. Sen måste jag hina gå på stan också vilket måste ske idag annars kommer jag inte hinna... Okej riktigt ruttet inlägg, jag hade då inte velat läsa det.

Känner för att avreagera mig


Hanna - Torsdag

Imorse for jag ut en sväng med mina otroligt ömma ben, jag går just nu som en pingvin..näe nu ska skynda mig till jobbet! Sen ikväll ska jag sova tidigt och försöka göra bort det lilla skolarbete som nu är kvar!


Hanna - heads


Hanna - hemma från jobbet

Blev inkallad på jobb och nu är jag helt död men jag beger mig ändå ut på en liten löptur. Sen kanske jag även beger mig till klutmark! Men nu ska jag spana in skorna jag vill ha till min studentklänning!! För Idag kom klänningen och den var super, Woho nu är det nära!!


ANNA - MYS

Nu sitter pyjamasen på då det vankas just pyjamaskväll i Klutmark! Så om
 en halvtimme får jag hämtning sen bär det av. Ja men då vet ni vars jag
kommer hålla hus ikväll.

Olaláaa !


Anna Lade - Score

Det finns inget bättre än att vakna av ett sms där ett par planer för dagen står nerskrivet. Så nu tar jag och slänger på mig några kläder innan jag sticker iväg till Alice för att luncha med tjejerna (bland annat Amanda som har varit borta♥)


Hanna - Run

Nu sticker jag ut och springer fast det är så kasst väder!


Anna - $

Sitter just nu hos Malin med henne och Hanna efter att ha varit på mitt framtida jobb, är riktigt skönt att ha det fixat för i sommar känner jag! Här ska vi iaf hänga tills ikväll då tjejerna kommer hit och vi slår på myskväll. Imorgon far jag med familjen på roadtrip till ikea sen en sväng över till finland.

Hanna - fortune

Igår skickade jag in etikuppgiften vilket känns himla skönt. Men självklart så finns det ju tusen till skolarbeten som ska in.. Jag ska ligga kvar ett tag till i sängen sen sätter jag nog på mig lite träningskläder och går en sväng till malin på sjungande. Näe nu ska jag njuta lite och lyssna på lite låtar från min älsklings nya album. sen så vill jag mer än gärna blondera håret. Vi får se om den saken!




Anna - And now you do what they told you

Har haft en riktigt skön dag då farmor har varit här och ätit påskmiddag med oss. Sen att jag fick vara med Lover nu ikväll är väl ingenting att klaga på heller då hon har varit bortrest de senaste dagarna. Vi såg lite bb, pratade om helgen som varit sen avslutade jag kvällen med en promenad. Nu ska jag ta igen lite sömn och ladda upp inför morgondagen då jag ska och kolla in ett eventuellt jobb.

Wooohooo imorgon kommer Rebban hem!


Hanna - Anna sa det rätt

Jag vill egentligen bara sova fram till nästa gång jag ska träffa my man, men det går ju som inte. Jag har nyss vaknat och ska nu ta tag i etikuppgiften och sen ikväll myser jag nog med tjejerna om jag nu inte gråter allt för mycket.


Anna - Att

Att ha en kung förfest med dans, sol, gitarrspelande, trevligt folk och bad. Att krogen vart roligare och roligare var också ett plus! Att komma hem till Malin halv 4 på natten och bada i jacuzzin tills klockan 6 på morgonen. Att sen när man ska gå och lägga sig upptäcka att innekatten är borta så att man måste leta som en tok innan Malin ser att den är ute på gården. Att vakna 4 timmar senare för att fara och bakiskäka. Att ha ett jävla bra dygn.





Anna - Ett år utan sommar

Nu är etikuppgiften nästan klar! Det som återstår tar jag imorgon för nu vill jag
också fara till Malin för att hänga! Ikväll ska jag ge torsdagen en revansch!


Hanna - never stop doing the things you do

Nu ska jag packa ner allt och bege mig till Malin där det blir bad och hockey innan vi går ut och roar oss lite.
Ska bli riktigt skönt att få roa sig lite. SEEYA AT THE CLUUUUB som darin skulle ha sagt!!!


Anna - Kör du fifa?

Skippade hemmakvällen igår och for istället med Hanna till ursviken och hängde med ett par grabbar. Nu idag kan jag inte förstå hur jag kunde vakna så tidigt som 10? (Eller jo kanske för att jag sov sammanlagt 11h igår) Aja, känner mig pigg iaf vilket är väldigt skönt för idag ska jag börja på en religionsuppgift som ska vara inlämnad på söndag så nu sätter jag pressen hörs sen!


Anna - Sämst Karma

Gårkvällen bjöd på allt möjligt kan man nog säga, sen med en liten extra surprise på slutet. Idag har jag varit död och det ska jag fortsätta vara tills imorgon hej roliga liv!




Anna - Ta mig till kärlek ta mig till dans

Efter en förmiddag fylld med dans och en eftermiddag med lite religion och Lover på ica har man nu äntligen ledighet! Nu ska jag börja göra mig iordning innan jag far till Malin där det blir fullt hus med fina tjejer och hela nio stycken Umeåkillar, men det blir nog toppen sen ses vi ute på Mollys senare ikväll!


Anna - Vill sova

Att stanna efter skolan och dansa till just så pass nio varje kväll i veckan har verkligen tagit på krafterna, just idag vart det bara dans till halv sju då vi har sett en teater ikväll (som enligt mig var himla bra) Men då var man hemma klockan nio som vanligt ändå..Ska bli himla skönt med att få sluta "tidigt" (16:00) imorgon för att sen få lov!!! (Har egentligen sovmorgon tills 13:00 men ska vara på skolan vanlig tid ändå för att....dansa) -Ja, jag är en bitter kvinna just nu-

Tur ändå att människorna jag spenderar mitt 24/7 med är helt ok!


Hanna - 3 April

Just nu är jag väldigt trött, men jag MÅSTE se BB och sen så MÅSTE jag egentligen plugga. Men alltså jag vet inte hur mycket jag kommer orka helt ärligt. jag är helt slut, försov mig imorse och vill inte försova mig imorgon så jag ska försöka sova så tidigt som möjligt. Imorgon blir det inte någon lång dag, utan det blev en sväng på stan med mamma för köp av nödvändigheter, sen se en föreställning på afton och sen hem och plugga som tusan förhoppningsvis färga håret också med tanke på att jag inte ens haft tid i veckan. Nu måste jag fokusera på BB!!



Hanna - Såja

Skoldagen igår tröttade verkligen ut mig vilket ledde till en fet försovning imorse.. Men nu är jag här iaf, sur,grinig, frusen och väldigt trött! Jag vill bara hem och duscha, jag tror jag är sjuk. Tyck synd om mig nu jag tror jag är sjuk..


Hanna - Tio timmar i skolan

Det var en riktigt plåga! Från 8.30-20.45 det är fan inte okej.. Nu ska jag äta glass & hallon sen se lite bb innan jag ska försöka sova. Fast jag skulle ha behövt gjort lite skolarbete.. SÖMNEN GÅR FÖRE ALLT I VÄRLDEN!!


Anna - Körd

Idag har det varit full rulle med en heldag på skolan, arbetsintervju och snabbis hem för att käka middag för att sedan fara tillbaka till skolan och dansa fram tills nyss. Nu slänger jag mig in i duschen för att sen se till att få gjort nå skolgrejer innan jag säger godnatt. Kan tala om att jag kommer vara helt körd i slutet av veckan då vi ska stanna varje dag tills klockan 21:00 för att dansa..


Hanna - Skola

Jag är grymt trött men beger mig nu till skolan, ha en bra dag!


Hanna - döden

Nu har jag skrivit en väldigt dålig inlämningsuppgift, men ärligt så är jag så less att jag spyr och skiter fullständigt i om den inte är bra. Nu ska jag knapra i mig lite tabletter och sova riktigt gott för imorgon stannar jag på skolan för att dansa(vilket jag ska göra hela veckan) behöver all sömn jag kan få. Sen ska jag försöka lämna in allt plugg innan lovet på torsdag. Det finns absolut ingenting jag längtar mer efter än att bara få lov. godnatt.
Känner mig så här just nu

Anna - Starships were meant to fly



Har spenderat hela dagen i sängen med att enbart sett film och serier. Börjar nu bli något less så ska bege mig ut på en långpromenad innan jag tar en tidig kväll för att välkomna fyra skoldagar innan vi får lov!


Anna - 1 April

Säger nu godnatt efter en blandad kväll fylld med mys, bilåkning och spionerande, men i första hand tillbringades kvällen på nyckelgatan där killarna slog på stort. Annars måste jag bara säga att jag har otroligt svårt att fatta att vi redan har kommit in i April? Har svårt att förstå att det redan har gått fyra månader av 2012.


RSS 2.0