Anna - Godbye 2011 !



Blir upphämtad om 20 minuter då det styrs mot Alice hus på Alhem där vi ska befinna oss idag/ikväll/inatt/imorgon! Det börjas med finmiddag då vi tjejer startar kvällen tillsammans med god mat och tal ska även hållas. Mitt tal vart närmare 2 A4 sidor så det blir spännande att se om nån av tjejerna slog mig i mängden ord. Sen vid 7 tiden kommer resten av gästerna, vi blir 29 stycken för att vara exakt och jag känner bara på mig att denna nyårs kommer bli nått helt suveränt! Gott nytt år!!!!!!!!!


Hanna - NYÅRSAFTON

just nu går allt som planerat, fastän jag sov lite längre än tänkt imorse så har jag hunnit med allt förutom sista efterrätten som jag stracx ska börja med! Nu ska jag sminka mig och ta tag i den där goda grejen som jag ska göra! det kommer bli en riktigt skön kväll, wiihoooo!!


Hanna - nyår

Jag försökte somna där vid tolv men jag är fortfarande vaken.. Jag behöver sömntabletter!! Kommer aldrig ta mig upp i tid så tjejer ursäkta mig om jag blir sen!


Hanna - film mys med mami


Anna - Övertaggad

Idag for jag på stan en snabbis sen hem för att styra ihop musiken för imorgon. Nu snart far familjen till hockeyn så ikväll blir det bara jag och Isabell hemma. Då blir det att bara ta det lugnt och ordna klart allting för imorgon sen ska jag avsluta kvällen med ett bubbelbad hade jag tänkt. Sen ska jag också försöka att gå och lägga mig i tid så jag har samlat alla krafter jag har inför imorgon. Ingen förstår nog hur taggad jag är allt kommer bli perfekt! Men nu ska jag fortsätta med mitt tal som ska hållas vid middagen imorgon!!!!


Hanna - nu blir det massa fina bilder

Jag och mamma for en sväng och kom hem med den här, Wwiihhoo nu blir det många fina bilder! Just nu står jag och lagar lite käk sen blir det bak och film med mamma!=)


Anna - Mitt 2011

Januari
Välkomnade det nya året med en nyårsafton i Klutmark som var himla lyckad! Spenderade som vanligt all min fritid med tjejerna med mys och fest. For till Umeå ett par gånger.


Februari
Började månaden med att fylla 18 år, hade dessutom den bästa födelsedagen i hela mitt liv tack vare min underbara familj och mina fina vänner. Upptäkte Skellefteås uteliv tillsammans med Rebecka då det vart krogen varje helg typ.


Mars
For till Västerås och firade mormor och morfar då det fyllde 80 år. Dansade non stop då vi hade mycket med dansväxthuset plus våran föreställning!


April
Vår dansföreställning vart färdig och lyckad. Tog körkortet då det vart en hel del körande plus en tur till Finland. Tatuerade mig. Var mycket med pojkarna. En hel del festande som vanligt..


Maj
Hade en väldigt lyckad och rolig valborgs. Mamma, Isabell och Sara fyllde år. Dansade i 3ornas föreställning. For med Isabell till Luleå och bodde på hotell. For till Alanya med tjejerna - Det bästa jag gjort i mitt liv!


Juni
Gick på sommarlov. Planterade skog. Festade gäääärnet. Vart solbränd. Hade en skitlyckad midsommar på Björnsholmen. Firade Amanda och Lover. Red hos Runa. Var mycket i Malins stuga.


Juli
Hade huset själv i två veckor. Mycket sol. Övernattningar. Stadsfesten. Brännboll. Såg HP med de vanliga. Trästocks. PDOL-helgen. Firade Hanna.


Augusti
Gjorde så mycket man bara kunde innan skolan började om. For med några av tjejerna till Stockholm för att festa och träffa trevligt folk. Började sista året av gymnasiet..


September
For till Umeå för att dansa. Firade Erik på födelsedagen. Festade rätt mycket. Konstig månad för mig.


Oktober
Burtsäskbingo. Red hos Runa. Invigde Malins utespa. Vart kär i Christian igen. Drack zumbali (aldrig mer) For ner till Västerås där jag praktiserade på ett hunddagis och bodde hos mormor och morfar. For till Stockholm med tjejerna och såg Rihanna i Globen. Gjorde Sthlms uteställen osäkra. Träffade massa nya människor.


November
Kom hem från Sthlm. Tog över Hannas lägga ett tag då hon i slutet av månaden for till Sthlm igen. Såg Kapten Röd. Dansade i Hallen. Beställde studentmössan. Otroligt mycket i skolan.


December
Måste dansa. Kvällsmys med tjejerna. Lilla julafton. Västerås med familjen. Lugn och stillsam månad för det mesta. Dundercupen. Världens ballaste nyårsafton (imorgon)


ETT JÄVLA BRA ÅR FÖR MIN DEL.


Hanna - 2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Har nog aldrig chansat så här mycket tidigare!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag kommer inte ens ihåg dom..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Näe inte det inte
4. Dog någon som stod dig nära? yes, min älskade mormor
5. Vilka länder besökte du? Finland & Tyskland
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? En riktig utlandsresa med brudarna, pengar! ingen mer skola och lägenhet!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 15 augusti
8. Vad var din största framgång 2011? måste nog säga körkortet
9. Största misstaget? Jag tror inte jag gjort något riktigt fett misstag faktiskt bara massa små
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? har skada i ljumskarna
11. Bästa köpet? IPHONE alla dagar!
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder,snus och mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Körkortet, 18 år, mina älskade brudar, Stockholm, sommaren i allmänhet, min älskade mamma, det finns så mycket!!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? titanium, save the world tonight, give me everything,moves like jagger, seek bromance, Eminems album recovery, Rihannas alla låtar, Calvin Harris alla låtar och många mer
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
tyvärr tor jag ledsnare
16. Vad önskar du att du gjort mer? skulle kunna göra den här listan så himlalång, men tagit mer ansvar.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? pratat!, måste knipa åt den där grejen under näsan ibland
18. Hur tillbringade du julen? Hemma med mamma, Simon, Cathrine och hennes son Sebastian, sen hos ida med Calle, Emil, Kim och ett gäng till på Shell
19. Blev du kär i år? Jag var
20. Favoritprogram på TV? har inget direkt men Ellen kanske
21. Bästa boken du läste i år? har inte läst någon
22. Största musikaliska upptäckten? Swedish house maffia måste jag ju säga
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Tyvärr har jag inte så bra minne.. men jag antar att jag fick något av det jag önskade mig iaf
25. Något du önskade dig men inte fick? kan jag inte svara på för jag kommer inte ihåg
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Vaknade upp i Piteå med sång, paket,tårta och annat gott av mina fina tjejer och sen var det en hel del fest (pdol)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jaa absolut, resor, pengar, mormor, mer tid , mindre skola osv
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? convers, löshår, och inte alls mycket smink!
29. Vad fick dig att må bra? massor! men stortsätt mamma, mormor och mina tjejer
30. Vilken kändis var du mest sugen på? har alltid varit och kommer alltid förbi, chris brown!
31. Vem saknade du? mommmee

Hanna - I'm bulletproof

nu ska jag städa mitt rum, göra lite på svenska uppgifterna. Sen en sväng på stan med mamma, jag ska även fixa ihop efterätten som jag har hand om till imorgon! Sen det där med att jag ska få ut mitt löshår kan jag glömma, måste nog doppa hår i tändvätska.
Alltså det absolut sjukaste är att det är nyårsafton imorgon, oh my shiiiit!

kommer aldrig bli less den här låten, det är den bästa som gjorts 2011!


Anna - Im sure babe

Godmorgon godmoooorgon!!!! Nu har vi just vaknat till och ska börja verkställa snart. Vi ska en sväng på stan iaf sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Eftersom det är nyårs imorgon och vi ska vara hos Alice redan vid fyra så är det en del grjejer man måste fixa iordning idag osv.


Hanna - 30 december

Nu tänkte jag hoppa i säng, blev helt slut efter badet och jag gick upp ganska tidigt. Men ändå fick jag inge svenska arbete gjort, men jag tror att jag ska försöka göra klart det så snart som möjligt iaf! Imorgon ska jag sova riktigt länge ,på börja uttagningen av hårförlängningen och sen även försöka boka lite biljetter söderut!

Anna - We were hoping for some romance



Idag var vi somsagt på Solbacken där saker till nyårs inhandlades. Efter det
for jag och Lover hem till Sara för att hänga. Nu ska jag börja göra mig redo
för att snart fara till Malin där det blir bad. Sen följer Ruu med mig hem och
gör mig sällskap inatt.

Hanna - 8

Imorse hade jag ställt väckaren på 10 men lyckades inte gå upp, runt tolv vaknade jag och hämtade upp Mally och vi sprang en sväng på stan sen mötte vi upp Lovisa och Anna för lite Solbacken shopping. Direkt när jag kom hem slängde jag mig i sängen och ligger där fortfarande. Nu ska jag strax stoppa lite käk i magen och städa undan här.
Ikväll blir det bad hos Malin!!! Wiiiihooo


Hanna - jag bara längtar

Imorgon ska jag försöka få bort så mycket som möjligt. Vi tjejer ska iväg och köpa lite grejer till nyårs och innan det ska jag försöka hinna en sväng på stan. Sen ska jag försöka göra bort dom där svenska arbetena som bara ligger och skräpar!

Nyårslöfterna:
- vara gladare
- träna mer
- bli bättre på att planera
- uppskata saker mer
- inte äta skit!


Anna - 01:31

The girl with the dragon tatoo var väldigt bra enligt mig, men kan ändå inte bestämma mig om den svenska är bättre eller inte.. När bion slutat träffade vi upp resten av gänget och for sen hem till Alice och snackade på i x antal timmar. Tillsist avslutades kvällen på vitbergsbacken med lite utsikt. Nu hopp i säng för imorgon är det äventyr som gäller!


Hanna - I was here

nu är skrivbordet på plats, men det är mycket klar som ska göras men det får bli en annan dag. Nu ska jag göra mig klar för att hämta upp malin och sen möta upp dom andra brudarna som är och ser bio. På tal om ingenting så vet jag exakt vad jag har för nyårslöfte nu och jag tror jag vet exakt vad jag vill göra i framtiden(med en nypa salt och framtiden=om närmaste två åren) så jag är hyffsat lugn just nu, men samtidigt lite stressad. Men jag tror att det här kommer bli  kanoners! Nu ska jag bara städa utan kartonger osv sen beger jag mig. Seya at the club!

Anna - Hemma

Efter en toppentid i Västerås så är jag nu hemma igen. Hann med riktigt mycket där nere, bland annat bowling, en dag på stan, middag med mera hos Magnus, en julafton som vart helt toppen osv.. Vid 12 tiden var jag hemma igen och då kopplade jag bara av ett tag sen kom Lover hit och berättade om lite som har hänt här hemma. Nu kom nyss farmor hit så vi ska äta mysmiddag innan jag drar iväg vid 5 tiden för att se bio med Alice, Johan, Lover och Runa! Sen när den slutar blir det mys med resten av tjejerna som jag har saknat så!♥


Hanna - morsning

Nu har jag vaknat men ligger fortfarande kvar i sängen. Jag och mamma ska strax fara och hämta lite av mina julklappar som kom idag så hoppas att vi hinner fixa det. För sen ska jag sätta mig och vara en vuxen dam och se så att jag kan leva efter den 9de Januari. Ska försöka få ihop min framtid så jag hoppas att jag får lite fritid också! Sen säger jag välkommen hem till min Aniano!!=)))


Hanna - seeg tisdag

Är fan osäker på vad det är för dag ens.. Ja kvällen igår kan beskrivas med ett ord "SNE" jag var sne, festen var sne , alla var snea! Det är allt jag har att säga om en SNEmåndag som igår.
Nu ska jag fortsätta ligga kvar här i fosterställning och gråta ut ett tag, det blev även mycket av det igår så jag fortsätter idag. Godnatt


Hanna - Söndag

Fastän jag inte gillar julafton så hade jag trevligt och glad är jag som överlevde. Nu ska jag en sväng förbi mormorsgrav och sen ser jag new year's eve på bio med ett gäng super mysiga tjejer!!=)))


a - slår in lite choklad till kusin barnen..


anna - @ västerås

Tjena anna här! Efter en jobbig resa har vi nu kommit fram till mormor och morfar! Vi har just fikat och nu sitter vi och slökollar lite på tv. Om nån timma blir det middag sen ikväll ska vi klä granen och spela bingo lotto och ha uppesittarkväll.

Hanna - Dagen före dagen

Idag blir det städning, förhoppningsvis lite solning för jag är blek, försök att få bort det svarta i mitt hår. För just har jag så svart hår att man kan tro att jag är en karaktär i en skräckfilm.. Men idag blir det ett försök att få bort det. Hoppas det går bra annars rakar jag bort det.


Hanna - KLARA!!!

Åhhh dom är så fruktansvärt goda!!!


Hanna - lusseekisse

Nu är lussekissarna i ugnen och vi väntar ivrigt på både dom och runas hårfärg! Vi har haft det mysigt med julklappisar och prat. Nu vill jag bara ha lussebullaar!!!!!


Angry birds vs Wordfeud









Anna - Skön-T

Fyfaan är ÄNTLIGEN klar med den sista filosofihemtentan nu!!!!!!!!! Vart 4 jävla sidor så nu är jag så jävla less på att skriva egentlige men.. Nu ska jag börja packa, vi åker fan om två timmar så det är lite jalla jalla egentligen. Blir borta i sex dagar och kommer sakna mina tjejer så himla mycket, kommer ringa och sms som en tok haha men det får dom ta! Annars så..Jullov? Har inte känt in det riktigt än haha men det kommer väll skulle jag tro!


Hanna - Jullov

nu äntligen så är vi lediga! det känns mer än bra kan jag säga. Var förbi skolan och fixade betygen översatta till engelska och även såg lite av avslutningen i aulan. Sen förbi och hämta en nyckel och en snabb sväng förbi på stan och byta hårfärg. Nu ska jag försöka göra klart dom där danspapperna så jag kan slappna av resten av lovet. Ikväll vankas det lillajulafton borta hos Runa i Orrliden, där även en annan person ska få en ny hårfärg!


Have fun in Västerås my baby!!

Hanna - torsdag!!!!


Hanna - hjälp

Sen jag kom hem har jag inte gjort någonting av värde! Och nu har jag så ont i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ska nog försöka sova bort den, godnatt


Anna - Låt han veta att inget blir som förr



Jaa då sitter jag här igen med denna jävla filosofi..Drygt nanting men men måste göras..Annars blir det kanske att träffa Lover en stund sen, så vi hinner träffas innan jag far imorgon. Om jag inte har nämnt det tidigare så far jag till Västerås imorgon för att fira jul hos mormor och morfar! Fastän det inte var allt för länge sen jag var där sist så håller jag ändå på att längta ihjäl mig efter dom! Nej nog är det jobbigt att inte alla bor i samma stad..


Hanna - my baby


Anna - Dunder


Hanna - Onsdag

Att det är torsdag och jullov imorgon gör mig så jävla glad! HUR SOM, min dag började inte som tänkt. jag blev väckt klockan tio av ivriga klasskompisar som hade en borta i dansen. Så det var bara upp och hoppa och stödda dom genom att vara med i dansen(som jag absolut inte kunde) Men sen flöt den på, innebandy för hela slanten. Direkt efter for jag en sväng förbi stan och inhandlade bl.a hårfärg vilket verkligen behövs för jag fattar inte hur jag kan gå ut så här. Men det blir det ändring på. Sjukt nog så vill jag bara gå och lägga mig nu och sova till imorgon, men det vet jag att det inte kommer gå så jag ska nog hålla mig vaken. Kanske ska göra klart mina danspapper!
Sen har jag tänkt att inom en snarframtid bara inte svara i telefonen, inte på sms eller något. Bara för att!

Anna - Let´s play a game

Hade trevligt igår hos Alice, vart rundpingis, kvällsfika, prat och lite kneck (som killarna uppskattade väldigt mycket) hahaha. Men idag är det en annan dag, en liten seriösare sådan då det är gameday dvs. dundercupen!!!! Mitt lag satsar fullt ut och kommer att kötta som fan trots att vi typ inte har nån avbrytare hehe-.- Spelar första matchen 10:37 men ska vara på skolan halv nio för att pimpa våran outfit.


Anna - 16:40

Har varit på jättebra humör idag, får dock lite smått rage på när personer beter sig som att man gick på förskolan igen, blir bara otroligt less. Men somsagt annars skitbra dag! Stannade efter skolan och tränade lite på introt och lite speltaktik inför imogon! Nu sitter jag med filosofin igen och ska hinna göra så mycket jag kan innan jag far iväg till Alice där det ska vara pingisturnering med lite folk ikväll.


ANNA

Nu ska jag på ett tag börja gå mot skolan för att ha en svenskalektion (där man aldrig gör någonting) och sen samhälls då vi skulle ha betygsnack. Sen hem igen fort som tusan för att skriva klart filon.

Kör på lite gettostyle idag.


Hanna - nu sticker jag in mot staden


Anna - Många "?"



Har kommit in i en period nu då jag verkligen har hur svårt som helst för att somna? Eller för att kanske bli trött? Är det kanske så att jag har ställt om dygnet lite? Vissa säger ju att sömnbrist och dylikt kan bero på dåligt samvete bland annat, kanske ska ta mig en funderare över det då jag liks kommer ligga vaken ett tag till?


Anna - When you love someone, but it goes to waste

Det blev ett tag vi var på stan. Isabell skulle hitta byxor så jag och mamma fick glatt hjälpa till, slutade med att hon kom hem tomhänt och jag med en tröja. Stötte även på min kompis Rebecka med mamma på stan, roligt! Om vi hade haft tiden kanske vi kunde ha en mamma och dotter träff, en annan gång kanske!

Nu ska jag börja med min väldigt sena filosofitenta, mamma har just varit inne och hjälpt mig lite så nu ska det nog gå! Annars sovmorgon imorgon så ingen stress, kan vara vaken halva natten och skriva - Lyllo mig!




Hanna - godmorgon

Skulle egentligen på stan efter skolan men jag övervägde och sömnen tog över!nu säger jag godmorgon och ska direkt börja skriva på loggboken.. Sen säger jag nog godnatt igen!


Anna - I'd like to ask you some questions if we can speak honestly

Fyfan vilket pissväder det är, att cykla var kanske döden men nu är man hemma igen och kan trösta sig med att det är hela 17 timmar kvar tills nästa gång.. Nu sitter jag och väntar på att morsan ska komma hem för då ska jag och hon på stan för att fixa med mobilen jag fick av henne och pappa igår♥ Sen ikväll blir det filosofitenta!!!


Anna - Bra dag !

Idag var det somsagt lilla julafton som gällde. Vi hann med både paketleken, middag, julklappsutdelning, fika och Harry Potter! Vart riktigt riktigt nöjd med alla julklapparna och det tror jag de andra vart också! Nu ska jag borsta gaddarna sen hopp i säng för att vila upp mig ordentligt inför imorgon då det ska dansas på julcaféet.











Anna - Tack Sara

Nu ser inte bloggen ut som djurskit längre tack vare vår älskade Soo!♥


Hanna - tjejer ni är det bästa jag vet


ANNA - LILLA

Nu är det full fart i huset då alla fixar till det sista innan vi far mot farmor för att ha lilla julafton med henne = julklappar jippieee!!!! Ska blir riktigt mysigt och sen är det ju alltid lika roligt att umgås med min bästis farmor!


ANNA - NATTI


Hanna - det här med att ha det en gång i månaden.

just nu känner jag bara att jag vill spy. men det gör ingenting, jag ska spy på runa ikväll hade jag tänkt. bara för att hon lekte fast five igår! Näe nu ska jag plocka upp malin och vi åker till amanda för mys.
have a great night!

ANNA

Efter att ha skjutsat mor och far till anderstorp för middag och fest samt käkat kinamat med syskonen ska jag nu ta mitt pick och pack sen hämta upp några på vägen till Amanda där vi ska vara ikväll, blir lite pepparkaksbak och mys, passar väldigt bra!


DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!


Anna - Ingen kommer hit för att återvända

Vaknade nyss vilket är fett skönt då jag inte fick somna föränn vid sextiden igår. Nu håller syrran på att laga lunch åt mig och brorsan medans päronen är på stan sen far jag och Isabell ut på en promenad sen lite plugg då jag kommer tillbaka.


Hanna - audition

Var iväg och dansade och det gick bra. Nu ska jag sova igen några timmar och sen är det massor som ska göras, ikväll hänger jag med mina brudar! Och jag kunde inte vara gladare över att min nyårsklänning blev kanoners!!!


Anna - Bra & Blandat

Med tanke på att vi absolut inte hade några planer alls inför kvällen då vi möttes upp hos Malin så vart kvällen helt klart toppen ändå! Vi började med att se en film sen vidare till Medle för att säga hej på fest och tillsist tillbaka till stan igen för att köra bilkurragömma med sörbölekillarna.







Hanna - godnatt

Det blev inte lika tidigt som tänkt. Nu säger jag godnatt för imorgon ska jag upp tidigt!!!!


Anna - WP

Så nu väntar jag på att Sara ska komma och hämta upp mig med skåpbilen/minibussen som hon senare ikväll kommer skjutsa runt massa WP´s i haha tycker det är rätt kul fatta om hon krockar och dödar alla då blir hon som nya Anders Bhring Breivik hahah! Vi far iaf till snälla Malin där det ska spridas WP-planer för ikväll...MOHAHAAHHAH!

Sen ska även Runa ta hand om mig ikväll hade jag tänkt.
Bild ifrån sist det hände.


Hanna - morsning

skönt med en sovstund är man en liten bäbis så måste man sova middag. Jag skickade nyss in min arbete och ska snart börja göra mig klar för ikväll hänger vi hos Malin. Jag hoppas på en lugn kväll för jag är riktigt trött och imorgon bitti ska jag upp och dansa klockan 10 så det blir nog inte en allt för sen kväll.



I WANT MOOOREEEEEEEE

ANNA - HELG ♥

Nu är fredagen äntligen här och gud va vi har längtat! Nu håller jag på att skriva klart min slutuppgift i scenisk produktion (som lovat) och jag ska nog vara klar snart för mycket kvar är det inte! Ikväll blir det först mysmiddag med familjen som det vanligtvis brukar bli på fredagar sen efter det hänger jag med WP! Ska bli riktigt kul att få träffas igen, själv känner jag mig lite äventyrslysten fredagen till ära men vi får väll se vad som hittas på!

Till dig Amanda! ♥


Anna - Full of broken thoughts

Så nu är snart rapporten klar, ska skriva klart den imorgon och skicka in, orkar inte göra mer nu. Annars så kom jag på mamma och pappa med att kolla på balklänningar ikväll, sen säger pappa efter ett tag att han har hittat en "skitsnygg" klänning som han sa..Jaha den kommer säker vara ful tänkte jag då men nej - Den var fan helt perfekt! Helt ärligt så dog jag va snygg den var, nog ska det letas lite mera men den blir svårslagen kan jag säga redan nu!


Hanna - en vän la upp det här på facebook


Hanna - viknings inlägget

OKEEEJ, nu kör vi. hårfärgen sitter i och blir inte det här brunt nu så börjar jag fan gråta och rakar huvudet.
kan bli riktigt fult, men jag menar vad gör det? det blir kanske snyggt i en affroboll? (absolut inte)
just nu är jag i den stressigaste perioden på mig 18 år och känner att världen kan få gå under.
Jag tror jag behöver en pause nu ett tag, skönt att det är jullov nu då. Men sen då? vad tusan gör man, studenten närmar sig, och sen då??!??!! blir galen av bara tanken. Direkt någon nämner något om "framtiden" blir jag som en höna som dom nyss huggit huvudet av. GAAAAH jag är på väg ner nu jag känner det. Var snäll nu för det är fan jul(JAG HATAR JULEN)


Anna - Jag har sjuk humor..





Hanna - godmorgon

Var på riktigt dåligt humör idag. Så när jag kom hem så gick jag och la mig direkt! Vaknade nu och ska sätta i färg och sen plugga som tusan för imorgon ska scenisk produktions tentan in, det fixar jag!


Anna - Spy

Dagen med planering inför föreställningen, betygsamtal och introövning. Kan inte påstå att betygsamtalet var skitroligt då jag fick se att jag har en hemtenta och 7 inlämningar jag är efter med.. Bullshit säger jag bara är så fruktansvärt jävla fittless på skolan nu så jag spyr!


Hanna - vad gör man

imorse vaknade jag med rosa/orange/rött hår och det såg inte alls bra ut. Vi fortsatte och la en brun över(fråga inte mig det var min madre) och nu är det brunt med "rött" i botten. Jag tror idag att jag ger upp processen och färgar över med brunt. Vi får se men just nu är jag bara hungrig och ska snart till skolan (med keps) och sen hem och se vad jag kan göra åt det här fågelboet.

Anna - I hurt myself today to see if I still feel

Nu efter lite skoljobb och på tok för många avsnitt av SOA så säger jag
godnatt med en låt som har spelas i mitt huvud större delen av dagen.


Hanna - godnatt

Nu går jag och lägger mig och hoppas att jag somnar fort! Imorgon blir det tok mycket plugg!! Godnatt /flickan i rosa hår


Hanna - ROOSA

just nu är jag rosa i håret men det blir blir ändring på det imorgon för att då fortsätter vi processen till det röda.
jag kommer även lägga in ett bildspel hihi så ni får se mig i blont wiihooo jävligt snyggt var det!!!

Anna - I will let you down, I will make you hurt

Julafton - 9 Dagar
Nyårsafton - 17 Dagar
Födelsedag - 52 Dagar
Utomlands - 164 Dagar
Frihet - 178 Dagar

Kände att jag behövde skriva ner lite att se framemot!


Hanna - har jag tagit mig vatten över huvudet?



det här ska då föreställa mig just nu

ANNA - ONSDAG

Rätt härlig dag med bara balettlektion för min del, Hanna hon hade det något fuffare HAHA! Men det jämnar väll ut sig då hon lätt och enkelt kör bil till skolan och jag halkar omkring på cykeln. Aja nu ska jag börja skriva på min redovisning som ska handla om Jocke Berg från KENT, ska redovisas i mitten av januari men eftersom jag har hur mycket annat som helst att göra så tänkte jag börja med det roligaste helt enkelt.


Hanna - JAAAAAAA

JIIPPPIIII, jag anländer till skolan och får veta av våran lärare när vi kommer hit att vi inte behöver vara här tack för mig nu skiter jag i den här uppgiften!!


Hanna - onsdag

Inatt har jag inte sovit någonting. Klockan 2.30 så kollade jag sist på klockan men ändå så få vaknad jag ärligt sex gånger under natten så det känns som att jag har varit vaken hela natten. Hoppas jag överlever dagen..


Albin ♥ Skolan


(SPOLA FRAM TILL 0:21)

ANNA - NOSTALGI

































Anna - Jaaaa

Efter att ha hämtat Isabell från träningen samt firat Bamse på hans 7årdag ska jag nu precis som Hanna sätta mig och se Jessica mordet sen efter det sätta igång med sceniska uppgiften så kanske man kan ta en sovmorgon tomorrow?


Hanna - jag visste fan inte att det här fanns på riktigt


Hanna - Tisdag

det känns otroligt att det bara är tisdag.. trodde ärligt att det var torsdag imorgon, men ack vad fel man kan ha. Just nu har jag en otrolig huvudvärk, men måste ändå fortsätta på mina arbeten som aldrig kommer bli klara. Men klockan 2055 avslutar jag det och sätter mig framför tvn, eftersom att dom har tagit upp Jessica mordet som visas klockan 2100. Jag betalar en bra summa om någon gör mina arbeten. tack för mig

känner mig väldigt mycket som en sexy bitch just nu

Hanna - at school

Innan jag började var jag en sväng förbi stan och köpte ett par skor. Vet dock inte om jag ska behålla dom eftersom att dom är en storlek förstora.. Men nu är jag på skolan iaf och har svenska. Nu måste jag vara fokuserad eftersom att vi lär oss så himla mycket! =)))


ANNA - 11-12-13



Tänkte ge mig och försöka sova nu, men nog fan är jag pigg som jag vet inte vad..
Gaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh VILL SOVA BLIR GAALEN!


Anna - Are you willing to sacrifice your life ?

Så nu är jag hemma igen efter att Luciatåget gick snabbt och smärtfritt. Men nu vill jag Luciavakaaaaaa! Frågade syrran om hon var på, hon sa nej men jag är ändå rätt så bra på att övertyga (tvinga) så jag ska försöka mig på några försök till annars ska jag vaka med serier och filmer som sällskap - Ändå inte helt fel kanske?


Hanna - over my dead body

kan tyvärr inte släppa den här låten, för den är så otroligt bra!!!!!!!!!!
sen har jag en fundering, och det är hur kan det vara så jävla svårt att sätta igång med plugget?
ska försöka en sista gång med att göra bort lite, funkar det inte så går jag och lägger mig och hoppas att jag somnar fort som tusan. har legat flera nätter nu utan att somna, riktigt irriterande men hoppas på det bästa.


Anna - Jag sköt en dj sent igår.


(Ett foto från Frankrike som en satans jävla fräsch jävel har tagit)

Nu far snart jag och mamma för att hämta upp farmor sen åker vi mot Nordanå för att
se Isabells Luciatåg, hoppas det blir ballt och inte alltför booooooooring.

Hanna - Framtiden

igår var vi alla tjejer samlade hos malin för att försöka komma någon vart i livet. Dom närmaste dagarna är nästan färdiga och samma sak gäller framtiden. Det känns skönt att ha hört allas åsikter.Wiiiho nu startar fan livet! Nu ska jag äta upp gröten sen sätter jag igång med mina arbeten.


Anna - Blame it on my ADD baby

Kom precis in efter att ha gått en sväng, kylan tog emot lite kan jag ju bara säga.. Nu ska jag sätta igång med skolarbeten sen hade jag också tänkt slå in alla julklappar så jag har det klart också!



Anna - You just did the impossible



Att umgås och mysa med mina fina vad precis vad som behövdes för en
fulländad helg som denna faktiskt har blivit! Nej den bästa helgen på
länge måste jag nog säga! Egentligen kan man säga att den fortsätter
fram tills imorgon då jag är ledig på måndagar men imorgon är det
hard work work som gäller för min del då jag har ett helt lager med
uppgifter som tyvär måste göras och det är så fort som möjligt!


Hanna - LEEESSS

Börjar bli riktigt less på att inte kunna sova! Jag är dock ledig imorgon så det gör egentligen ingenting att jag somnar sent, men jag är trött och vill sova!
Jag tror jag drar igång en film..


Anna - The time will tell

Kom just hem från farmor där vi har varit hela dagen, nu blir det middag sen efter det har jag gett pappa fria händer till att göra nått åt mitt hår i (färgväg) så vi får se hur det blir! Direkt då det är klart far jag till Malin där det somsagt ska snackas framtiden.


Hanna - djupt nere i träsket

nu har jag borrat mig så långt ner i horoskopträsket att jag inte tror att jag kommer kunna ta mig upp.. Jag tror att jag behöver hjälp med mitt problem. HUR SOM så ska jag idag försöka göra bort lite arbeten,fixa i mitt rum, sen far jag och mamma iväg och tränar och ikväll har vi planerings kväll med brudarna. Jag gruvar mig så otroligt mycket.. men hoppas att vi iaf fast ställer någonting. Nu ska jag börja med lite arbeten, byeeeeee



Anna - You've come a long way from whiskey and cocaine

Gårkvällen vart väldigt blandad för min del, först for jag och Lover till Pontus och såg hockey med killarna innan de skulle ut på krogen, sen vidare till Hanna där vi hittade några av tjejerna hänga där. Men där var vi inte länge, för då skulle vi vidare och hälsa på Runa på fest, var där ett kort tag sen for vi igen, och sen for vi runt och körde lite samt förbi shell en sväng innan vi avslutade kvällen hos Hanna med film och prat.

Nu ska jag egentligen bara klä på mig och dricka upp min smoothie som mamma just kom in med sen ska vi fara till farmor och hälsa på ett tag! Blir bra då det var ett tag sen man såg na som hon hänger runt hela tiden och har mer till liv än vad jag har så måste man boka upp na i tid om man överhuvudtaget ska få träffa henne haha.



Hanna - att hänga på fest


Hanna - lördagsmys

Nu kommer snart tjejerna för att mysa med mig! Som jag längtat efter att få mysa!!!!!


Anna - Det är Robin Hood jag vill ha

Nu är jag äntligen vaken (va fan på gränsen till koma) men bättre sent än aldrig! Kommer bli en såndära totalt lugn dag som det oftast blir dagen efter för min del. Ikväll umgås jag med tjejerna och jag längtar!


Hanna - Lördag

Nu har jag sovit så det räcker! Haft på tok för konstiga drömmar.. Ska iaf försöka skriva klart svenskan(en av dom iaf) städa, ut och gå(om vädret tillåter) sen bara slappa för ikväll umgås jag med mina fina tjejer. Men efter att jag läste mitt horoskop känns det som att jag ska stanna hemma och stänga av mobilen..


Anna och Albin ikväll

Efter att ha spenderat kvälle n med dans, snack, bra och snyggt umgänge så är jag helt nöjd med denna fredagskväll! Dessutom fick jag även ta del av en mycket bra information som fick mig att må mycket bra! Ibland kan man man bara tycka att livet är helt okej! Men nu ska jag drömma vidare om btättre saker! Godnatt folket!


Anna - Hurra !



Vaknade upp imorse av att mamma och pappa kom in i rummet och sjöng "vad är det för en dag?" samt gav mig en liten pressent och frukost på sängen (namnsdag) ovanligt att man firar det kanske, men inte ska man klaga nej nej! Annars så har dagen fortsatt mycket bra och nu är det äntligen helg igen! Kvällen bjuder på fest då Cia i klassen ska firas sen senare mot natten utgång. P.S (Visst hade pappa ritat fina gubbar? Frågade aldrig men tror att det ska föreställa han och mamma hahah.)


Hanna - Fredag

att vi fick sluta lite tidigare var riktigt skönt, för nu ska jag ta en PN så det bara sjunger om det!
Sen ikväll umgås jag med efterlängtade brudar och svänger förbi på Cias födelsedagsfest! WIIHOOOOO

Anna - Mally Mally Baggy Baggy

Nu är jag hemma igen efter att ha haft lite egentid med min favoritMalin! Vi tog det som mest chill sen tog vi även en lång promenad som var väldigt skönt. Nu ska jag gå och lägga mig så jag får mig upp imorgon!


Hanna - And finally you put me first

Jag kanske ska säga godmorgon, för jag har sovit ungefär hela dagen. Dock så måste jag kanske försöka ta tag i mina svenskuppgifter så att dom blir klara snart. Sen gör jag en tidigkväll för jag här helt DÖD

Anna - If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine

Nu ska jag bara slänga i mig lite middag sen far jag till Malin för att umgås med henne ikväll♥

ANNA - LET GO

Efter att ha sett nyaste Irene Huss filmen med Isabell ska jag nu gå och ta mig en dusch sen sätta igång med nå skolgrejer sen typ renbädda sängen? Kändes som en sån där "få gjort grjejer dag" idag så då är det lika bra att passa på känner jag.


Anna - Torsdag

Nu far jag mot sörböle för att äta lunch med syrran sen efter det måste jag förbi coop och handla, typ ungefär det jag har planerat för idag.


Hanna - godmorgon


Hanna - Imorgon

Imorgon är jag ledig och det känns fruktansvärt skönt! Jag tänkte ta en tidigkväll ikväll och verkligen sova tidigt! =NU.Imorgon tänkte jag gå ut och gå och göra bort skolarbete, sen ville mamma att jag skulle tvätta också men det får vi se om. Nu ska jag sova godnatt


Anna - Onsdag

Efter middagen fastnade hela familjen framför massa videofilmer från Thailand och
när Erik var liten. Har nog aldrig skrattat så mycket som när vi leker på baksidan och
jag väljer att sparka en stenhårt fotboll på min lilla ettåriga lillebror som just lärt sig gå..
Men vafan, han är ju härdad nu så att! Annars så hade jag inte mycket mer att säga SES!

Nu blir det hallon igen! ♥


Anna - Godmorgon



Godmorgon! Nu sitter jag här och dricker min hallonsmoothie, hade tänkt försöka mig på
det lite nyttigare livet nu ett tag så vi får se hur det går, men än så längre klarar jag mig!


Hanna - Roman's revenge

Efter dansen är jag riktigt slut, därför gör jag en otroligt tidig kväll och går och lägger mig nu direkt. Jag har inte gjort klart svenskan, och det kommer jag inte göra imorgon heller. Men jag har iaf börjat, det är bättre än ingenting.
GOODNAAATT

ANNA - RUN FREE


De senaste fyra timmarna har bara flygit förbi medans jag nästan inte har gjort någonting alls. Men det är bra att tiden går fort. Imorgon ska jag Hanna och Runa o skriva upp oss på arbetsförmedligen. Kan inte vänta tills man tar studenten sen bara få fara och leva sitt eget liv och bestämma vad man själv ska göra. Som det ser ut nu är jag helt säker på vad jag ska ha gjort och vars jag är om två år. Kan inte vänta längre känner jag för egentligen - Vad har Skellefteå att erbjuda?


ANNA - TISDAG

Med sovmorgon till 1 samt bara två lektioner så har skoldagen varit helt okej! Nu sitter jag här hemma och funtar på att börja med nå skolarbete..Lockar inte precis men vore skönt att göra bort en del av alla tusen grejer jag släpar på just nu.


Hanna - bloggdesign!

idag satt jag och anna och började spåna på en ny bloggdesign, men komiskt nog så vet ingen av oss hur man gör så om ni känner att ni orkar och kan GÖR DEN ÅT OSS! Nu har jag iaf kommit hem från skolan, jag ska börja med mina två svenska arbeten som MÅSTE bli klara i veckan. Sen ikväll sticker jag iväg och har min sista balettlektion innan jul!


Hanna - Skola

Nu sätter jag mig faktiskt på cykeln.. Eller gör jag det???


Anna - Väntan alltid den här väntan från vitt till grått till svart. Detta år var svart.

Efter en myskväll hos Malin och flera Greys avsnitt senare
 ska jag nu försöka mig på att besöka landet ingenstans.




ANNA - FACE FAKT

Nu väntar jag på att maten ska bli klar sen far jag till Malin för att umgås med mina tjejer ikväll. Det behövs verkligen just nu och ibland kan jag inte förstå hur mycket dom egentligen betyder.


Hanna - dans

Sticker iväg och dansar en stund sen avslutning också! Svänger även förbi Malin en sväng på vägen hem där hela truppen är samlad! Dansdansdans!
Wiiihoo


Anna - Måndag

Imorse gick jag upp halv 10, satte på mig nå kläder och gick in till stan där jag köpte julklappar. Känns skönt nu när det inte är så mycket kvar att köpa! Nått som däremot inte är så skönt är att snön har kommit..Var väll lite onödigt va? Nu ska jag sätta mig med nå skolgrejer hade jag tänkt sen ikväll kanske det blir film!


Hanna - godmorgon!

Jag hade just tänkt gå ut och gå och när jag tittar ut ser jag det här och det slutar inte snöa heller.. Jag är på väg att börja gråta!!


Hanna - piraterna

Har hämtat hem min mamma nu och det är skönt att hon är hemma, eftersom att jag är ledig imorgon så ska jag nu se sista pirat filmen! Wiihoo jag mår riktigt dåligt!!!


Anna - This is how I show my love

Kvällen bjöd på att först gå broarna runt och sen se Beck med Sara och Amanda som sällskap. Vi kom iaf fram till att gårkvällen var det sjukaste och roligaste på länge! Vi hade också en teori att de som var i vårt sällskap igår nog mår som dom förtjänar idag! Men men imorgon är det måndag igen - Tur att veckorna går snabbt fram!


Hanna - dagen efter kvällen före


Hanna - monstret

Jag säger som Anna att idag ska jag bara ligga i sängen. Är på tok för slut, och fattade på tok för dumma beslut igår. Ska ligga i skamvrån idag.


Anna - Forget

Vaknade nyss och mår så piss att det finns inte, och vad jag har läst i tjejernas facebookchatt så är jag absolut inte ensam om det. Men alla tror jag hade roligt iaf och det är ju det som räknas! Annars så ska dagen gå åt att bara ligga i sängen och se film och låta alkoholen få gå ur kroppen innan jag ens funderar på att göra ett skit.  


Anna - Hey ho let´s GO !

Så, nu är allting klart och spikat för ikväll så nu inväntar jag bara Sara sen far vi!!
Kvällen värd denna lördag...Hmm..?

Hanna - TITANIUM

Jag och Runa sov lite längre än tänkt men vi gav oss in mot staden och nu har jag lösögon och hårspray till ikväll! Vi ligger LITE efter i tidsplanen men det kommer att fixa sig! Nu börjar vi göra oss klara för vi ska vara klara runt sex..
HEEJSAAAN

jag önskar att jag var sådär brun just nu, för jag ser ut som ett spöke just nu


Anna - This is how an angel dies

Otroligt bra.

Anna - Lördag !

Tjena tjena! Igår var vi somsagt hos mig och tog det lungt med lite idol osv. Sen blir man ju less på sånt också så då vid 11 tiden for vi till Karja och umgicks med killarna ett par timmar. Idag är det lördag och dagen kommer nog troligtvis bara att flyga förbi då jag har massa saker jag måste göra innan vi ska vara hos Emil kl sex för att börja förfesta innan vi drar ut på måste dansa!!


Anna - You know what I like right now get it right

Nu efter middagen som smakade underbart sitter jag nu och väntar in fyra snygga b-rudar som snart kommer och hälsar på mig här på Björnis. Var kvällen har att erbjuda får vi se, men blir säkert nånting braaaa!

Hej dom kallar mig för ringaren i Notre Dame =)


ANNA - MYS

Helgen börjas med mysmiddag alá syskonen Ladegren!

Anna - Natti !

Nu är jag hemma efter en toppen dag/kväll i Umeå! Föreställningen vi såg var bra och det var bara allmänt trevligt, fastän mina vänner i bilen trodde dom skulle dö hela vägen till Umeå..Okej jag skulle kunna lära mig att köra lite mer försiktigt kanske..Annars då är jag väldigt glad, speciellt på Amanda då jag får läsa på facebook nu när jag kom hem att hon typ har styrt upp hela helgen - Jag uppskattar sånt very mutcho!


Hanna - grym brud


Hanna - hemma

Nu är jag hemma och tycker synd om mig själv efter att den där tanten stack en nål i min arm.. Jag hatar blodprov!!
Men nu ska jag tycka synd om mig mer och se så mycket bättre innan jag ska till skolan.


Hanna - på vårdcentralen

Komiskt, direkt jag kommer till vårdcentralen så får jag den här lappen som jag skulle fylla i. Riktigt roligt att jag just höll i dosan och skulle ta en snus.


RSS 2.0