Anna - My day

skola-plugga-skjutsa erik-prison break-hur många lingon finns det i världen-träffa lover


Anna - Så du är en tvilling, jag visste det. Såg det nästan direkt.

Kom just hem efter att ha gått broarna runt med tjejerna, bra framsteg tjejer (speciellt jag och Sara) som mäst bara ha degat och festat nu de senaste halvåret, men en ändring blir det nu mot vintern! Nu ska jag ta och se ett och då sätter jag gränsen vid ett avsnitt av pb sen sussa lull.

Me and my brothers from another mother


Hanna - less

NU KOMMER DET!!! jag är så fruktansvärt leessssss, vart ska man fara för att inte ha NÅGON kontakt med människor? jag är så less att jag kräks! det ända som är possitivt med det här är att jag förstår hur jag INTE ska bete mig! nu har jag sagt mitt, ska hålla mina andra onda tankar inne nu! jag tror fan jag säger godnatt där.

Hanna - det som ska göras

- Dansaaa


- Göra en gammal svenska uppgift


- Göra två gamla dans uppgifter


- läsa ur filosofi boken..


- städa klart lägenheten


- äta

hinner jag med allt umgås jag med ida ikväll. så det är bara att lägga på ett kol!



Anna - Let let let

Sitter nu inne på dans och teater och väntar på att vi ska börja, då har vi bara
svenska och samhälls kvar. Imorse hade vi filosofi, kan säga att jag ångrar så in
i att jag valde kursen, är inte nog djup för att orka diskutera haha men läraren är söt♥


Anna - Who need a perfect person ?

GOD NATT.

Hanna - NU ÄR VI IGÅÅÅNG

dansen var wonderful! nu känns det att man är igång, nu börjar även en stor idéet! inge godis och sötsaker, ingen skräpmat heller för den delen! det här känns super, nu lite streching och sen duschen även lite städning om jag hinner med det sen. för jag somnade ju självklart efter det andra inlägget och vaknade innan dansen. finns mycket att göra i den här lägenheten. VILL DANSA MER NuUUUUU

vi far även till finland den 15 sep, FUNNYYY!!!!


fin bild från resan till münchen!!!

Hanna - måndag

men tja, jag är sjukt sliten efter helgen. sjukt mycket jobb och otroligt få sovda timmar. nu har jag kommit hem från skolan, ska städa upp i lägenheten som ser ut som skit. och sen far jag iväg och dansar, ska bli sjukt skönt att komma igång igen med dansen. DANS DANS DANSSSSS



bra schema.

A - Olles

Kom för ett tag sen hem till Hanna. Kvällen bjöd på en sväng förbi atorp sen till Olles, helt ok måste jag säga! Nu om jag får bestämma så blir det snart sovdags, är rätt så trött om jag säger så.

Malin!♥

Anna - Nu då

Nu far jag tillbaka till Hanna för att börja kvällen som ska gå åt att fira Alice!!


Hanna - LÖRDAG

jag har just kommit hem från jobbet, eller ja jag har duschat också. men nu ska jag börja göra mig klar för det är mycket som ska fixas. så bilder från sthlm kommer senare, plus att igår bokade vi våran nästa tripp till sthlm! satan så fett det ska bli, nu måste jag fixa mig hår. byeeee



Hanna - DET ÄR FREEDAG

jag har så sjukt mycket att göra.. har redan slutat och varit och hämtat vad jag tror var dom sista grejerna på bladgatan. NU måste jag packa all tvätt och sen ska jag ner och tvätta, jag ska även städa hela läggan som ser ut som ett bombnedslag sen ikväll blir det häng med mina älsklings brudar. nu måste det röjjas, bra musik gör det kul




oj mitt inlägg publicerades inte, men nu håller jag iaf på att städa och tvätta. snart är tvätten klar då ska jag städa allt och sen klockan 1600 börjar jag jobba. ska se om jag hinner lägga in mina sthlms bilder snart också!



Lite blandat från stockholm
















Anna - Wolfpack

Först var vi bara två in the wolfpack, vi var på coop sen for vi hem och kollade lite på bilder. Efter en stund bestämde vi oss för att se en film då dörren öppnades och två till kom in, vi vart då fyra in the wolfpack och såg filmen tillsammans allihopa! Nu har alla gått hem till sig för att sova men man vet aldrig, vi kanske återförenas någon gång igen hela flocken!


Anna - Bring me everyone

Väntar på att Hanna ska komma och hämta mig sen far vi till henne för att spendera natten där. Imorgon har vi bara dans och börjar vid 12, fan så skönt!

Jag med kompisar i Stockholm. Min tjejkompis brevid mig vart mobbad av Zlatan när hon var liten, kan inte förstå varför hon var jättesnäll=)


Hanna - god only knows what we are fighting for

tjejerna kom till mig runt sju efter att jag hjälpt mamma med dom sista grejerna i flytten. Nu har jag kollat så mycket dans att jag bara tänker dans i min skalle, nu ska jag sova och drömma om dans. för imorgon har vi vår första danslektion som åk 3!!! kan bli riktigt fett, funderar på att stanna ett tag på skolan också, behöver dansa och töja lite.
Nu har jag mycket go musik på min ipod, det här blir perfekt.
Ingen fattar hur glad jag är! känner mig som en helt ny människa, helt sjukt!
nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgon, imorgon kommer även bilderna från sthlm så håll koll!

funderar även på att börja lägga in lite dansklipp, ska kolla med min klass och sådär.
viii får väl se, pusseli pusssssss

Hanna - STHLM

stockholm är alltid lika toppen, anna beskrev den helt perfekt! och nu lägger jag in bilder från saras kamera, sen lägger jag in mina mobil bilder(alla kommer döda mig)  tack för en perfekt sthlms resa tjejer, nu taggar vi upp november där vi ska se drottningen!!! (rihanna)


Anna - Kungsholmens hamn

Stockholm var toppen. Fest, nya personer, mysiga uteställen, nya internskämt, jaa allt! Sen fick jag äntligen träffa Christian, som jag har längtat♥ Nej om jag ska vara helt ärlig så ser jag ingen mening med att stanna kvar här hemma en längre tid nu, vill bara fara igen.


Anna - Du lever livet på kanten

Nu blir det att packa för i natt far jag med Hanna, Runa och Malin på impulsroadtrip till Stockholm!!! Sen kommer Alice med flyg, fyfaan så kul det ska bli!! och allting blir så mycket roligare då det är impuls!! Kommer hem på måndag, en dag innan skolan börjar om (känns som ett toppenavslut på sommarlovet!)


ANNA

Trots att jag agerade chafför igår så har jag varit helt död idag, näe helgen har varit allt annat än lugn, men det är så jag vill ha det så jag klaga inte! Kom nyss hem efter att ha myst med tjejerna vid älven men eftersom det typ är vinter ute nu så håller jag nu istället på att ladda ner en film som jag nu ska se inne i det varma innan det är läggdags.


Hanna- kräftor!!

igår var vi och badade, anna tog lite bilder med min mobil så jag lägger upp dom sen!
nu måste jag skynda mig för ikväll är det kräftskiva hos emil, medan dom andra brudarna är i boliden och gör samma sak! nu måste jag springa BYEE


Anna - Payback

Hade skittrevligt igår då vi först va ett gäng på vitbergsbadet och förade innan vi sen for ut på Mollys där det bjöds på ovanligt bra musik och trevliga människor (med nått undantag då) Nu ska jag och syrran bege oss ut på en cykeltur och sen blir det att göra sig iordning för att sen fara till Bjursvattnet på kräftskiva med massa folk då det även blir att bada badtunna och basta!


Anna - Leos Lekland

Idag har jag varit med Erik, Amanda, Simon och Marcus på Leos Lekland! Va kul men fyfan va trött man blir..Hahah man känner sig kanske som världens älsta när man sitter där helt utslagen medans alla andra barn springer omkring non stop.


Hanna - PIIIIIIP

just nu är jag lite less på allt, vill bara dansa! hihi puss

Anna - Du förkänar att få allt du vill ha ♥

Kom just hem från Amanda där jag spenderade natten efter att ha firat min bästa vän Runa med kalas/fest hemma hos Alice med pressenter, bål, tårta,fika osv innan vi sen for ut på Mollys/All Star igår kväll-Hoppas du hade typ världens bästa kväll och får världens bästa dag för det är du värd!!♥



Tjejer-Jag älskar er så otroligt mycket.Tack för allt, ni är underbara!


Hanna - låångt hår

nu håller fan bloggen på att rasa samman, näe jag skojar lite!
men just nu finns det inte ås mycket tid för den, men om jag bara får ordning på mina grejer så ska det nog lösa sig!
nu är jag bara hemma en snabbis, kan inte heller riktigt berätta vad jag ska göra, men det jag kan säga är...
HEEJDÅ =))


Hanna - set fire to the rain

det blir inget jobb idag och det kunde inte komma mer perfekt! nu ska jag packa upp grejerna i mitt rum, sen om jag hinner så tar jag en pn. för ikväll ska vi köra fullt ut och man måste ha mycket krafter!

Hanna - JOBBB

nu ska jag göra mig klar, sen far jag och jobbar och direkt därifrån till MOLLYS!!
JAG MÅSTE DANSAAA
ses där
HA KUL I LULEÅ ANNAAA

Anna - Luleå Imorgon

Har haft en mysig kväll med Malin, vi tog det som mest lugnt i hennes mysiga stuga sen körde vi runt i den mysiga staden lite. Vart tillfrågad att följa med ut till krogen vilket jag mer än gärna hade velat men jag bestämde mig för att skita i det och istället ladda upp batterierna för imorgon då jag och familjen far till Luleå för att hälsa på några bekanta tills på söndag. På kvällen blir det Luleåkalaset med min barndomsvän och hans kompisar-Kan bli kuuuul det!


Do you wanna play a game?


ANNA - NÅGON?!?!

Nu är läget så här...Jag SKA utomlands nu innan skolan börjar så vem är på? Säger som så att Alanya resan är det bästa jag gjort i hela mitt liv så ja, jag känner ett väldigt starkt behov att fara igen, så snäll är nån på?!?!?!?


Anna - Water Animals

Idag var jag sjölejonet, Rebecka unicorn, Amanda vattensalamandern och Lover sjöstjärnan och badade! Var skitkul speciellt alla undervattenslekar! Nu har jag just ätit, vid middagsbordet var samtalsämnet mina kompisar. Mamma tyckte Rebecka var skitcharmig då hon hade lekt unicorn och pappa tyckte det var kul då jag berättade att Lover har toretts. Men nog om det nu ska jag umgås med Erik sen senare ikväll blir det...Brännboll igen yes!!

Vattendjur! ♥


Hanna - i just need somebody to loveeeee

jag har aldrig haft så här mycket abstines att dansa tidigare. ska typ rensa mitt golv och köra lite!!
jag kan börja med att berätta att imorse hade jag ställt 5 alarm, vaknade inte av ett enda.
jag vaknade av mig själv klockan 08.33 och tänker HELVETTTEEE!!!
jag har teoriprov klockan 08.45, tusan det var bara att flyga på cykeln. jag täntke hela vägen, ska jag skita i det? det kommer säkert inte gå.. jag tänkte jag vänder, men jag gjorde det aldrig.
glad är jag för det för jag klarade teorin, nu är det bara uppkörningen kvar sen tusan!!
nu ska jag göra mig klar sen har jag körlektion, imorgon och på lördag blir det jobb och på lördag kväll MÅSTE DANSA!!!



när vi hade workshop i tyskland på Iwanson

Anna - Du är som jag när du dansar

Kan börja säga att Hanna-va fan hände med förra inlägget......?!?!? Så långt ifrån okej man kan komma, men som tur är så är du trots allt min vän och får därför överleva men Justin Bäver är inte ok!

Kom annars just hem från kvällen som har innehållit: nakenbad, stugmys, en sväng förbi atorp och tillsist skräckfilm.Nu är det sängen som väntar för imorgon ska jag upp tidigt för att fara och bada i Sjöbotten med mina vänner.


Hanna - JUSTIN<33

mellan allt jag gjorde så valde jag att se filmen never say never, just nu kan jag säga att jag aldrig varit med kär!
jag tog lite i mig själv, och ville mer än gärna vara tjejerna som såg han i MSG! jag är kär, i love you justin!!

Piteå

Idag har jag bara legat i solen och degat för det mesta. Nu håller jag på att fixa in lite ny musik sen ikväll far jag till Malins stuga med tjejerna för att mysa och planera Stockholm.

Här är några av bilderna från Piteå som Sara tog.






















Hanna - om jag bara kunde

idag är jag uppe i tid, det en ganska tidig kväll igår efter att vi spelat brännboll(vinnar skallen tog över)
men nu är jag redo för en ny dag, idag ska det göras allt för mycket! så det är bara att sätta igång.
(om jag hade tid/kunskapen till att fixa våran design skulle jag). men när den är fixad och klar så lovar jag att jag kommer vara superbloggaren nr 1!!!



" jag väljer dig DIG ZOOO!!.... (kast med boll mot mark)!


Anna - Giant Squid

Kom just hem från Jonas där vi var några stycken och såg film med mera. Brännbollen gick susen, kan inte bara vara en slump att mitt lag har vunnit varje gång vi har spelat (och mig valde ni sist "haha") Nu ska jag se mitt ph avsnitt som jag missade idag sen sova.

I kind of like you


Anna - Slutet är inte här än

Kom just hem efter att ha varit och badat med Sara Rebecka Jonny och Robin i Medle, sommarens första dopp kom den 2a augusti för min del..Egentligen inte ok men vad gör man. Nu ska jag göra mig redo för att börja fara, typ till Amanda eftersom hon är hemma från Stockholm nu!! Sen ikväll spelar vi brännboll några stycken!!!


Hanna - flyyttt

nu får anna underhålla bloggen ett tag, piteå var kanonernas kanon! men nu håller vi på att flytta och har inte fått in internet än så jag kommer när jag kommer!!!! byeeee

RSS 2.0