Anna - You spend half of your life trying to fall behind

Nu är svenskan strax klar, har bara några finslipningar kvar att göra sen är jag DONE. Då blir det att börja läsa min kära bok som kom idag äntligen! "Den långa vägen ut ur helvetet", Marilyn Mansons självbiografi. Kan ärligt talat erkänna att jag under mina snart 19 åriga liv bara har läst ut en enda bok, men tror faktiskt att jag kan palla den här boken då den bara handlar om han, som utger sig vara så speciell och framförallt en underbar musiker!



Hanna - jag vet inte vad jag gör

Som Annapanna sa så är jag hemma, kom hem runt 23 igår och sängen kallade direkt! Imorse var det riktigt jobbigt att gå upp men jag lyckades, men eftersom jag var så trött så somnade jag på sista lektionen. Blev lite piggare och när vi hade slutat så for jag iväg och lämnade in ett CV och nu ligger jag här och ska strax stoppa något i magen. Jag har inte tränat på en vecka och MÅSTE komma igång nu! så i veckan ska jag försöka träna mycket så jag förhoppningsvis blir bra snart. Sen ska jag försöka sova tidigt ikväll och även göra bort lite Nkb..




Anna - Nu är du struken från listan jag har lärt mig av dig, alla öden är värre än döden


Imorse vaknade jag 10 minuter innan jag var tvungen att fara till skolan (nu när det är jävla vinterfan så tar det ju sisådär en 20 minuter för att ta sig..) Men nog hann jag i tid iaf för min naturkunskap♥ Annars så har det väll varit en bra dag, Hanna är tillbaka från huvudstaden och det firade vi med korv/toast på shell, betydligt bättre än skolmaten iaf!

Ikväll blir det ingen balett utan istället plugg..Känns tungt och just nu vill jag bara spola fram tiden så att all skola bara är bortgjord.


Hanna - At school


Anna - Måndag

Har varit den tröttaste människan på jorden idag, men efter nk, dansmöte, prov och danslektion är man äntligen hemma igen! Har suktat efter sängen hela dagen men sova blir det inte då jag måste göra min svenskagrej tills imorgon..


Anna - New Shiet

Så, nu är hela familjen samlade under samma tak igen, det firades med mysmiddag med tända ljus och uppdatering om helgen, samt lite paket från huvudstaden. Nu ska jag ta tummen ur och gå och göra mig redo för sängen. Är hur trött som helst då det inte har blivit så himla mycket sömn i helgen, så det ska jag ta igen nu så jag orkar mig upp imorgon.


Hanna - Söndag

Helgen är över och jag med fler är väldigt slitna, just nu har jag fruktansvärt svårt att hålla ögonen öppna. Men det är bara att härda ett tag till. Imorgon åker vi hem och sen är det skola på tisdag igen, lite kortare vecka för mig och det är jag riktigt glad över.


Anna - Söndag

Idag har jag varit iväg till Eriks hockeymatch ett tag annars så har jag bara legat i sängen typ. Nu ska jag hoppa in i duschen sen börja fixa och förbreda inför middagen sen far jag och hämtar mamma och pappa på flygplatsen. Ska bli kul att höra hur dom har haft det men nog måste jag säga att de gärna hade fått kunna vara borta ett tag till, älskar att ha huset själv.

-fredags-




Hanna - weight of the world

Morsning!!! nu är vi vakna och jag känner mig rätt sliten efter en fest här men när jag får något i magen så ska det nog lösa sig. Vill bara säga att jag saknar mina tjejer mer än världen just nu och när jag r ifrån dom så inser jag hur bäst dom är. Men det här vill jag säga TJEJER NI ÄR BÄST I VÄRLDEN, JAG KAN INTE ENS VARA IFRÅN ER EN DAG!!



ANNA - MYS

Ikväll for jag och Lover till Amanda och hade filmkväll. Vi började att se the human centipede 2, men efter knappt halva filmen hade gått så bytte vi istället till en lite roligare film, sen tillsist vart det att vi hamnade framför en rysare som gick på tv. Så man kan helt enkelt säga att det har varit en lugnt och stillsam lördagskväll för min del.


Anna - Oh my shiet

gårkvällen bjöd på: en trevlig förfest med tjejerna. mycket folk, kanske lite fel folk till och med. idiotjävlar till vakter. dans. me and rebecka - the last one standing. bilåk. drive in. summering av kvällen hemma hos mig.
-
så ja.. helt ärligt så var det inte min bästa utgång på ett bra tag, men sånt ska väll också finnas med. nu idag ska jag bara ta det lugnt fram tills dess då jag ska fara och hämta erik sen far vi hit och tar det lugnt innan det blir mysmiddag.

-bilder kommer om jag hittar min kamera som jag verkar ha hett på nått smart ställe-

Hanna - Stockholm

HELLO, att ta sig hit(till Stockholm) gick super bra. Vi flög ganska sent och kom fram ännu senare men vad gjorde det. Det blev lite mys och sen hoppa i säng, men nu är det fredag och det känns sjukt bra. Jag och ida sprang en sväng på stan utan reslutat. men imorgon är blir det en runda till och då hoppas jag att någonting följer med hem, sen på kvällen avslutar vi med lite party! det här känns super!!





Anna - You gotta fight for your right...... To paaaarteeyy

 


Efter att ha varit på skolan, hämtat Erik och Isabell för att fara och fika hos farmor, handlat och tillsist ätit middag med syrran så sitter jag nu och väntar på att tjejerna ska börja ramla in genom hallen. Förfesten styrs här innan vi far ut på Mollys, är riktigt taggad och tror att det kan bli en toppenkväll!


Anna - Remember how you saved me now



Har varit en riktigt torr dag, så därför ska jag försöka somna så snabbt som möjligt nu för att det snabbt ska bli fredag! På morgonen ska jag iväg och skjutsa mamma och pappa till flygplatsen då dom ska till Sthlm på en liten kärleksweekend över helgen. Är en aningens avis, men det går snabbt över då jag tänker på hur grym helg jag själv kommer att få♥


Anna - One day you will get it.

Vi hade somsagt kortdag idag, himla skönt! Efter lunchen gick jag och Alice på stan i nån timma då jag köpte ett par byxor och ett linne, tillsammans vart det just under 100 lappen, tyckte jag var värt. Sen har man nu inhandlat sin biljett tills på fredag så nu är det bara att ladda upp! Annars så sitter jag nu och njuter i mitt fina och rena rum, har renbäddat sängen, städat skrivbordet, rensat garderoben, tömt alla skåp samt damsugat och dammtorkat hela rummet! Så visst känner man sig duktig! (Tills man kollar åt höger och får se sin fina tjocka samling med läxor och uppgifter som man har skjutit upp i hundra år..) Men det får vänta tills imorgon, för ikväll far jag till Hanna för att umgås med tjejerna och säga hejdå till fröken Berggren som far till Sthlm imorgon.

Nu har jag till och med plats för lilla Aladin på mitt skrivbord♥


Hanna - the motto

JAAHAPP, idag slutade vi otroligt tidigt vi hade bara en danslektion på morgon och sen en svenska lektion på 60 minuter. Nu är redovisningen borta och det känns skönt! Efter att vi hade slutat så for jag anna alice och linnea iväg för att stoppa lite skräp i magen. Det blev dallas och jag har fortfarande matkoma.. Men den är nog borta snart, jag ska nu ta och städa mitt rum lite och snöra ner lite grejer som ska åka med imorgon! Sen ikväll umgås jag med mina tjejer som jag inte kommer få träffa på ett tag.



Anna - I'll miss you when you're gone



När baletten slutat och jag var hemma igen vart det tvmys med Erik framför wipeout, sen efter det gick vi båda och la oss, så nu har jag tänkt lägga undan allt annat åt sidan för att ta en riktigt tidig kväll! Imorgon väntas dans och svenskalektion sen blir det att dra in mot stan för att leta kläder samt köpa in en biljett tills i helgen.


Hanna - drake my baby


Hanna - heart


Anna - It ain't about you

Har varit så himla otaggad angående baletten hela dagen, sen då jag var på väg hem laddade jag upp istället tills allt förstördes då jag kom hem (insåg att jag hade glömt kläderna och skorna på skolan..) Riktigt jobbit känner jag..Men men nu ska jag börja fara iväg iaf åhhhh take my life..


Anna - Like a freak

Efter en två och en halv lång NKB lektion och lunch så sitter jag nu i en datasal med Tove och Hanna för att försöka fördriva tiden medans vi har vårat jävla två timmars hål.. Efter det väntas svenska och religion sen snabbt hem för att äta och byta om till baletten ikväll. Hatar när man måste stressa men så är det just nu!

En bild från morgonens första lektion då alla var som piggast!


A - Du, just du betyder mer än vad du tror

Kom just hem efter en mysig kväll hos Alice med tvtittande och kvällsfika. Nu gör jag mig redo för sängen för att få sova (gud va jag har längtat)


Anna - Måndag

Trots en långdag från halv nio till fyra så har dagen gått himla snabbt! Sen har vi äntligen börjat med föreställningen vilket känns skönt det också! Nu ropar mamma att maten är klar så det är bäst att springa till köket på en gång, ikväll kanske det blir häng jag får se.


Hanna - Seya at school!


anna - a heart like yours in a time like this.

Efter en långpromenad i kylan ligger jag nu i sängen med tända ljus och otroligt bra musik. Ska strax sätta på en bra film som jag ska mysa ner mig till som avslutning på helgen. Att det är måndag imorgon tål jag absolut inte då jag för tillfället lever för helgen, men det är väll bara att härda.








Att drömma sig bort















Anna - 05:15

Började kvällen med att vara med tjejerna hos Malin där vi bara tog det lugnt. Sen drog vi in mot stan för lite käk och måltidens underhållning stod de alkoholpåverkade för som just hade kommit sig ut från krogen. När vi var nöjda och belåtna hämtade vi killarna sen for vi hem till Jonas och spenderade drygt tre timmar där med gud vet allt. En helt okej kväll kan man säga!


Anna - Don't you know how sweet and wonderful life can be?

Nu sitter jag och skriver på min författarpresentation som ska redovisas nästa vecka, ska bli skönt att få det överstökat! Annars så ska dagen gå åt till att göra massa måsten, städa rummet skulle också behövas så det är lika bra att göra bort det också när man liks är igång. Ikväll är det snack om att gå på bio och se Hamilton, låter mycket bra tycker jag, jävligt skönt med en vit helt dessutom! 

Fin flicka längst ner till vänster


Anna - 02:30

Ikväll var jag hos Malin och såg film med tjejerna, filmen var riktigt bra men att den var på spanska tålde jag inte riktigt.. Sen efter filmen körde vi igång lite spel sen kom även partySara direkt från Olles så vi fick dras med henne också..Blir kul att reta henne imorgon godnatt.



Anna - Du spelar mot dom bästa nu

Helt ok dag med dans, mentortid och religion då vi såg prinsen av egypten! Nu ska jag ner och köra lite på crosstrainern hade jag tänkt sen en dusch på det och sen ska jag ta och börja med svenskan som måste göras bort nu känner jag!


Anna - Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån

Onsdag idag och det känns bra att dagarna går snabbt fram, vill bara ha maj månad då det är varmt ute, studenten är nära och man vet att man har hela sommaren framför sig. Nu har jag just sett klart filmen warrior, va tvungen att se den kände jag då typ alla säger att den ska vara riktigt bra, och visst var den det, speciellt i slutet. Ikväll kommer Malin hit på besök, känns toppen så slipper man vara hemma själv och ruttna bort.


Anna - 22:00

Efter baletten tog jag en promenad hem, riktigt skönt! Nu har jag just sagt godnatt till Erik som jag inte hade träffat på hela dagen (intressant information) och nu ska jag sätta på en bra film att somna till. Onsdag imorgon, det ända positiva med det är att jag kommer få vara med tjejerna plus en dag närmare helgen.

Skulle inte banga!!!


Anna - 16:54

Efter att ha varit och kollat runt på lite olika jobb så ska jag nu börja med maten innan jag far till baletten.


Hanna - Skola


Anna - Can't stop now, I've traveled so far

Min dag har sett ut i stort sätt så här - naturkunskap b - dansmöte - arbetssätt och lärande - hem - umgänge hos Alice med tjejerna. Nu ska jag gå och lägga mig direkt så jag får sova, imorgon väntar en lång dag (åhh hatar rutinlivet)


Hanna - Natasha är snyggast i hela världen!


Hanna - Helt död

Just nu är jag helt slut, jag gör allt för att inte stänga igen mina ögon. Ikväll blir verkligen en tidig kväll, men inte riktigt än. Ska måla naglarna nu och jag hoppas att jag inte somnar medan, så jag vaknar upp imorgon med färg i ansiktet.


Anna - Söndag

Idag har jag varit hos Lover och glott på mtv och snackat lite om helgen som närmar sig sitt slut. Nu ska jag fördriva tiden med nå skit innan klockan slår nio då jag och Isabell ska på bio för att se Tinker Tailor soldier spy.

Här har ni en bild på mig och Rebecka från våra körtider. (Bra att jag ens sjunger..)


Hanna - söndag

Nu sticker jag iväg och tränar, ska bli riktigt skönt att få upp lite värme!


ANNA - 03:08

Kvällen började vi med mys hos Rebecka och avslutade med Olles i nyktert tillstånd. Nu ska jag gå och lägga mig på dirren så jag tar ikapp några timmars sömn.


Anna -

Fruktansvärd dryg dag men nu är det äntligen slut på det för nu far jag och Hanna mot Klutmark för att se film hos Rebecka, resten av kvällen får bli en överraskning på vad som komma skall.


Anna - The feeling when you see it to.

Idag är det min tur att må piss, hade hoppas på att få slippa undan det men if you do the crime you do the time I guess. Hade i alla fall en skitrolig kväll igår med trevligt folk, men somsagt lite för mycket av det goda kanske det blev, sen en aningens sent också för den delen då jag inte var hemma förrän halv 7 imorse.. Näe nu ska jag hoppa in duschen så kanske jag kommer ut lite mer levande än nu.


Hanna - Lördag

gårkvällen i stora drag var riktigt bra, men det är alltid någonting tråkigt som ska hända. Jag är riktigt glad att jag har vaknat upp utan att vara bakis idag. Så jag ska strax kliva upp ur sängen, måste hjälpa mamma och fixa till typ allt i mitt rum sen tänkte jag faktiskt vara duktig och fara  och träna.


D

Anna - I want to eat your heart

Efter en långdag på skolan glömmer vi besvären och taggar upp för fest, eller iaf jag. Strax får jag hämtning sen far bilen vidare mot Hanna där vi ska föra innan utgång! Är så fruktansvärt taggad så jag tror jag dör, ikväll kör vi all in tycker jag!


Anna - Everyone says you're amazing now that you're clean

Vart en lugn kväll för min del, for förbi Norrböle en snabbis annars har jag bara varit hemma. Nu ska jag verkligen ta ett försök till att sova då det har blivit rätt sent den senaste tiden (har vänt om dygnet helt). Sen ju snabbare jag somnar desto fortare blir det fredag. Känner på mig att morgondagen kommer bli underbar.


Anna - Underbart !

Har haft en väldigt bra dag, på danser började vi med morgon skolan "gruppens egna uppvärmning" jag och tre till styrde upp fysen som vi kallar för "beachen 2012" - kan lova att den är jobbig som fan. Sen på religionen så fick jag ut lite aggression vilket var skönt. Sen nu efter en supergod middag made by me så kollar jag mailen och får till min stora förvåning och glädje se att jag fick ett VG på min sista filosofitenta!!!!! Trodde verkligen att jag skulle få ett IG och vara tvungen att läsa om hela kursen men inte det inte, älskar dig Daniel!♥


Hanna - let's go america

Magen är nu full med mat, ska nu hoppa in i en otroligt varm dusch så jag nästan kommer ut röd och flagning. Sen sätter jag mig i bilen till norrböle där jag ska hänga med ida. Sen tänkte jag bara säga att mitt schema tar död på mig. Är nu otroligt sugen på att dra igång en strejk för så här gör man inte mot barn på 18 år.

hittade igen lite bilder från tiden när jag var som coolast. Observera att på sista bilden hade jag blåa "mjukisbyxor" som inte satt speciellt löst där det stod någonting på röven, jag visar även mitt mitten finger med tummen ute(jag trodde jag var som eminem) och jag hade en bandana som jag fick från min mormor.



Hanna - Torsdag

det gick bra att vakna imorse, jag var även duktig och for och tränade. Nu är jag hemma, ska käka lite lunch sen beger jag mig till skolan för dans och religion!=)


Hanna - min orolighet får mig att vakna

Det känns rätt bra att vakna nu.. Blir så irriterad och känner att jag är less. Det finns ingenting som gör mig mer irriterad, nu måste jag äta något (men egentligen vill jag ha en fet godispåse) så kanske jag somnar någon gång ikväll.


Anna - ADHDready ?


Hanna - Onsdag

Efter surströmmingen blev jag riktigt trött, jag håller just nu på att somna.. Därför ska jag nu tvätta bort sminket och sen llägger jag mig och sover för imorgon har vi sovmorgon och jag tänkte vara duktig och träna före skolan.
Goooodnattt

Hanna - Surströmming


Anna - Vill bort nu

Att gå tre km för att komma sig hem i denna kyla var inte dagens höjdpungt, mina lår svider som döden och jag förstår inte hur man kan välja att bo i Sverige? Näe jag vill boka resan till St:Lucia nu! Ingen kan nog förstå hur taggad och glad jag är för att få fara dit! Ska verkligen bli en toppenupplevelse som jag längtar till hur mycket som helst, är rädd att jag typ kommer stanna kvar där hela livet, bosätta mig och skaffa familj där. Får dock importera dit en man från Norden då jag inte anser att boysen där är särskilt good locking men det går säkert att ordna!


Hanna - Malin la upp det klokaste jag hört!

A boy makes his girl jealous of other woman. A gentleman makes other women jealous of his girl


Anna - Show them all you're not the ordinary type

Var hos Malin ikväll, hon slingade håret som hon inte vart så nöjd med, vi sa att det vart okej. Annars vart det bara döhäng och snack. Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis kommer John tidigare än halv fem som igårnatt..

Me and Soo i lördags.



My first mistake was letting you into my life.
My second mistake was allowing you into my bed.
My third mistake was loving you more than I should.


Anna - Shake it out

Första skoldagen var väll rätt ok, började religionskursen och jag gillar läreren (tyvär inte ofta det inträffar) Jag vart kär i henne då hon sa att hon lyssnar på Kent och hade varit kär i Jocke Berg (gemensamt kompis) Efter skolan for jag ner på stan för att fika med tjejerna på Waynes, kul att träffa Malin som har varit i Stockholm också! Ikväll far jag för att umgås med vissa av tjejerna igen (blir visst aldrig less dom)  


Hanna - Puss

Nu ska jag strax sova! Känns otroligt jobbigt att det är skola imorgon, men ni är det bara att kämpa sista terminen! Schemat är en annan femma, riktigt tragiskt är det faktiskt. Meeeen får väl hoppas att det inte blir allt för tungt. Nu ska jag sluta döda tid utan försöka sova. Godnatt


Anna - Kill me now please..


Anna - Here to relive your darkest moments

Har haft en riktig mysdag med tjejerna som avslutning på lovet, vart först toast till lunch sen såg vi törnrosa. Efter maten hade jag tänkt ta ett bad sen gå och lägga mig i tid då det vart en aningens sent igår, när mammas väckarklocka ringde och klockan var 06:15 så var jag fortfarande vaken..  


Hanna - Måndag

jag kom nyss hem efter att ha käkat brunch med tjejerna, nu ska jag försöka ta tag i dom där(iaf en av alla) svenska uppgifterna. Sen sticker jag nog iväg och tränar och efter det ska jag dansa och jag har längtat så himla mycket!!!




Anna - Du är min hjälte för du är precis så svag som jag.



Ja som Hanna sa så blev det filmmys med världens bästa wolfs ikväll♥ Efter att ha plumsat runt i snö till midjan för att ta en "genväg" hem så ska det bli skönt med att få mysa ned sig i sängen. Det blir nog ett par avsnitt av ph innan jag ska sova bara för att förlänga lovet så mycket som möjligt!


Hanna - mys med tjejerna

Tjejerna kom hit och ser nu film med mig. Mina sötnosar


Anna - I got nothing but love for you



Nu har Lover anlänt till mig efter att hon varit bortrest ett tag. Vi tar det som bara lugnt och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.  


Hanna - wooho

vill börja med att säga att jag är glad att jag lever. Kvällen igår är ett pussel med helt fel bitar i! idag ligger jag nog inne för jag orkar inte ens andas. Nu ska jag nog slå igång en film som jag har sett många gånger, för jag orkar inte ens tänka.


Anna - Söndag

Söndag idag och jag har P A N I K över att skolan börjar om i övermorgon.. Nu håller jag på med ett svenskaarbete som jag lika gärna kan göra bort trots att det inte ska vara inlämnat förän om tre veckor, men då kan jag känna mig duktig istället! Sen ikväll blir det troligast mys med tjejerna och snack om gårkvällen.


Anna - I just need your extratime and your kiss

Kom just hem efter en kväll som varit skitkul verkligen! Synd bara att man är dum nog att lägga energi på fel saker som man ändå inte gör någonting åt. Men somsagt i helhet så var det 5 av 5 faktiskt!! Nu ska jag försöka sova med pipande öron som jag hoppas men vet inte kommer ge sig. Puss och godnatt!


Hanna - Anna sa det!

Leeet's party!!!!


Anna - You used to..

Snart beger jag mig mot Amanda där vi tjejer ska träffas upp en stund innan vi far till kvartersgården som grabbarna har hyrt, där det då blir förfest innan utgång!


ANNA - L-L-L-LÖRDAG

Igårkväll vart det tillslut så att vi for mot Klutmark för att se film hos Rebecka, nån gammal fängelsefilm - jävligt bra fastän den var typ tre timmar. Vart rätt sent (som vanligt) så vaknade för inte så länge sen, så nu är det god tid till att hoppa in i duschen och sen börja göra sig iordning för kvällen som bjuder på festligheter.


Hanna - finaste jag hört


Anna - @ The Bearway

Sitter nu inne på rummet medans Erik spelar xbox och Runa sitter och tar kort på sig själv.. Ska bli kul att se resultaten sen! Runa sov över här inatt efter vi hade varit hos Johan och sett hockeyn. Vaknade vid halv tre om jag minns rätt och sen dess har vi gått en promenad och hängt. Kvällens planer är ännu oklara men det blir nog bra till slut!


Hanna - Fredag

eftersom att det är lov så känns det inte speciellt mycket att det är fredag idag. Men bara för att man vet det så måste man ju göra något lite roligare än andra dagar. Men vad som händer ikväll är fortfarande oklart, men det ska det strax bli ordning på. Nu ska jag hoppa in i duschen efter att ha varit och tränat lite och sen ska jag hjälpa mamma med maten, och även städa undan på mitt rum. Skööön fredag!



Hanna - Hockey

Vi sitter vi hos Johan och ser hockeyn, wiihoo kom igen Sverige!!!!


Anna - (Alfa)

Nu far jag för att umgås med Epsilon ett tag innan Beta kommer och joinar oss efter hockeyn. Sen efter det far vi mot Johan för att se hockey inatt.


Anna -

Kom just hem från farmor där vi har varit idag och umgåts. Nyheterna man fick när man kom hem var inte speciellt roliga, man fattar inte att saker kan hända så plötsligt men ibland gör dom ju tyvär det. Nu ska jag lägga mig ner och se några sons avsnitt för att få tankarna på annat håll samt vila upp mig så jag är pigg inatt.


Anna - Kom låt oss gå härifrån. Låt oss resa någonstans. Resa långt härifrån. Låt oss bli dom som försvann.


Vilken dag är det idag? Har ingen som helst koll. Vill egentligen inte veta för då kan man räkna hur många dagar det är kvar innan skolan börjar om och rutinerna börjar om igen. Trivs som det är nu, inga måsten, sena nätter, impulls grejer, umgänge, allt. Man får väll trösta sig med att det då är sista terminen man börjar I guess. Nu ska jag ta tag i att börja med maten så att vi kan äta då Erik kommer hem från hockeyträningen. Famijen far bort så ikväll är det bara jag och Erik hemma i huset, men som tur är så väntar jag finbesök för ikväll. Blir mysigt.


Hanna - My baby

nu är jag duschad och mätt, och ska nu direkt krypa ner med mitt hjärta för att mysa lite innan han ska ner en sväng på stan. Efter maten drar jag iväg och tränar med mamma och förhoppningsvis följer hjärtat med också! Näe nu ska vi mysa lite innan han far.

Hanna - let's work out!

Nu drar jag iväg och tränar lite då


Hanna - JAG VILL HA MAT

jag blev överraskad av att tjejerna kom hit efter deras tripp till backen. Vi myste på och nu har dom just farit, och jag är så hungrig att jag skulle kunna äta en hund just nu! Imorgon ska jag upp tidigt för att fara iväg och träna, så jag tror att jag nu direkt ska hoppa ner i sängen och sova så att jag tar mig upp imorgon.
BYEEBYEE !!

idag bokade jag även en tripp till Stockholm den 26e, feels AWSOME!!!



Anna - Daddycool

Är hemma igen efter den mysiga middagen då samtalsämnet främst var jobb. Pappa sa att han skulle höra runt lite nu så förhoppningsvis så får jag fara på arbetsintervju så jag kan ta tummen ur och börja arbeta! För pengar till västindien måste verkligen börja samlas in nu känner jag. Aja nog om det nu ska jag ut och leta reda på mitt tefat, ett måste i backen absolut!


Hanna - Vad är det för dag?

Idag har jag bara legat, jag somnade runt 7 när min mamma typ for till jobbet. Sen vaknade jag runt 11 vilket var riktigt jobbigt. Och har inte sovit sen dess, men jag tror att jag har gått och dragit på mig någon hängsjuka för jag har ont i hela kroppen och jag orkar ingenting.. Men nu ska jag vänta på att få stoppa lite mat i magen, ta en dusch och sen ska jag slå på en bra film medan mina tjejer är ute och har kul i backarna.. Men ibland kan det vara skönt med en hemma kväll. Imorgon börjar jag även träna wihoo!

Anna - Småbarn

Otroligt tråkig dag, har inte gjort ett skit, men det blir det ändring på nu då jag ska kidnappa pappa för att ta med han ut och äta som en försenad julklapp. Ikväll är det snack om åk i backen med grillning osv - Blir toppenbra det!



Nyårsbilder alá Soo & Rodd









































Hanna - håret

Det var mysigt hos rebban och vi kom hem fastän jag trodde vi skulle dö i snöstormen. Nu kan jag iaf säga att håret är borta och jag måste klippa det snarast! Det är fan inte långt.. Kommer kännas tomt utan hår.. Jag kommer troligtvis klippa till öronen imorgon, seeya!!


Anna - I got everything I want but you, might get you one day

Om man läser mitt horoskop idag står det: "En viss frustration kan förmärkas hos dig, men ett och annat indikerar att du slösar tid och kraft på oviktiga saker". Kunde inte sagt det bättre själv, så ligger det till. Men nu ska jag lägga undan min frustration och irritation som jag också känner idag innan ikväll då jag far till Klutmark för att umgås och skriva cv till västindien. 


Anna - You're afraid the mistakes that you made dug your grave but baby,that's the price you pay



Efter ett besök hos tandläkarn samt en snabbis förbi telia för att fixa mobilen är jag nu hemma igen. Funderar på att använda denna dag till att göra klart några skoluppgifter.. Vi får väll se hur det blir med den saken men annars en lugn dag för mig!


Hanna - TYNGASTE


Anna - Psyk

Det är bara sjukt då jag nu har varit vaken i exakt 36 timmar i sträck (om man inte räknar med en timmes sömn imorse då) Det jag vill komma fram till är iaf att jag ändå inte är det minsta trött, och har inte varit det heller under alla timmar.. Men för mitt eget bästa så är det nog smartast om jag försöker nu iaf. Uppstigning 10:00 imorgon!


Anna - Första Januari 2012

Jag hade så jävla rätt - Gårkvällen vart så jävla ball! Hade helt ärligt hur kul som helst, så kul att det bara vart en timmas sömn. Men man ska ta vara på det roliga! Nej ribban för året sattes då verkligen högt må jag säga!
(bilder kommer)


RSS 2.0