DANS.DANS.DANS.DANS.

Min och Hannas vecka ser ut såhär:

Måndag: Dansade 11-4
Tisdag: Dansade 10-- halv 7-sen teater och hockey
Onsdag: Dans 11-10
Torsdag: Dans 10-7 typ
Fredag: Dans 10-8,9
Lördag: LEDIGT (Toxic för oss på bloggen som är 18 hehe)
Söndag: Genrep 1-7
Måndag: FÖRESTÄLLNING 13:00 & 19:00 - KOM OCH KOLLA!


Dancing makes me happy!!!:D

img_0470 (MMS)

Dancing makes me happy!!!:D


Annas dagens outfit:D

img_4603 (MMS)

Annas dagens outfit:D


Anna - Söndag

Söndag idag då, blir nog att ta det lugnt för det mästa, håller nu på med att laga mat till veckan sen snart kommer mamma och hämtar upp mig då vi ska på ett mission. Planer för kvällen existerar inte heller, så det får bli att styra upp.


Nu sitter vi och myser ner oss hos Rebecka...

img_8675 (MMS)

Nu sitter vi och myser ner oss hos Rebecka och ska se white chicks!!! Igår var vi på bio och såg i am number four! Som var så jävla braaaa!!!!!:D


Anna - Mot Klut

- Hade jävligt kul igår, det är allt jag kan säga! Kunde dock ha önskat mig mer sömn än 5 timmar, men men bara att härda! Är hemma nu i alla fall och kom väll hem vid 3 tiden, saknar läggan redan..Näe 2 veckor i somar? JA TACK! Annars så nu väntar jag på att dumma mig ska sluta sen blir jag upphämtad och körd till Klutmark där det ska mysas ikväll♥


Anna - Rebecka - Lindmark - Mollys



Anna - Ninjacat

Nu sitter jag i lägenheten och kom just hem. Flyttade in igår och då fick jag även finbesök av några av tjejerna som var här och såg hockey och big brother. Nu kom just syrran hit, ringde tidigare idag och bjöd hit na på middag, eftersom klockan är så lite så blir det nog att bara ta det lungt innan man börjar styla i köket.

Ikväll blir det Mollys och förfest här innan vi drar ut, är taggad så det ska nog bli kalas kul!


Hanna - sitter på skolan!

jag har nyss haft engelska nationella (muntligt) och anna är och har det nu. Vi ska snart gå och äta sen så har vi idrottsprov. känns inte jättebra men vi får väl bara vänta och se!
sen vet jag inte ens vad vi har jo vi har inget vi har lov fram till två då vi har kultur historia.
ikväll umgås vi tjejer hos kattanna, ska bli kul! HEJA AIK AIK AIK!! HEJAHEJAHEJA


åh fyfan vilken kväll.

Anna - You´re in my mind

Känns skönt med onsdag, snart har halva veckan gått och det går ju fort som bara den! Nu ska jag göra mig klar för att möta upp tjejerna i stan sen blire en fika + massa snack eftersom vi inte har träffats på jättelänge!♥

Hannaaaaaaaaaa - onsdag

jag är inte ens säker på att det är onsdag idag. jag är virrig. lite less och ganska jätte stressad inför våran föreställning. ska bli skönt att bli klar med den. ehm mamma kommer hem snart. ska kanske övningsköra lite sen ska jag och emil se megamind ikväll tror filmen heter så vet inte ens. men min dator är iaf lite kajko så ska försöka uppdatera från mobilen lite.
SNART FAR VI TILL MÜNCHEN!!!!!


Anna - En kattvän

Har haft världens värsta dag idag, orkar inte ens gå in på det men dans 12 - 18 vart av sen vart jag upphämtad av mamma och pappa sen for vi till älvsbacka för att kolla in lägenheten som jag ska få låna torsdag till lördag. Tre små katter ska jag även få sköta om under tiden också.

Typ såhär ser dom ut. Den längst till vänster är snällast sen den i mitten och sist den länst till höger

Anna - Måndag

Måndag igen och det känns inte så himla hemskt ändå, känns bra att veta att vi har linjevecka nästa vecka-Alltså det ända vi har är dans och inga andra lektioner! Sitter nu och pluggar, har kämpat ända sen 4 och har satt stopptiden vid 11 någongång. Känner att huvudvärken är på väg, inte det mysigaste men det är bara att härda!


Anna - Everyone says you´re amazing now that you´re clean

Har haft en himla bra dag måste jag säga! Kom just hem från Bergsbyn där det vart hockey + käk och än är inte helgen över för nu tar jag cykeln och beger mig till stan där det blir att se hur många lingon finns det i världen med Linn! Har hört att den ska vara bra och eftersom jag älskar utveklingsstörda så är jag bara tvungen att se den! Annars: ännu en toppen helg!


Anna - Chill kväll

- Hemmamys här med Runa, Amanda, Moa och Marcus - Roadtrip till Medle - Stalking på staan - Torkat renkött - Kom hem till världens gulligaste mamma och pappa - DH - Sömn -

- Här har du din negerbild Amanda! -


Nu ska jag skriva klart och skicka in bokr...

img_9890 (MMS)

Nu ska jag skriva klart och skicka in bokrecensionen som skulle ha varit inne igår.. Men det ska nog gå bra ändå. Sen ger jag mig nog ut i det fina vädret!


Anna - Oh my shiet

Att mamma väckte mig 11 är långt ifrån ok, men nu är man uppe i alla fall så det är väll bara att börja med sakerna man ska ha gjort idag: städa rummet-pimpa klart garderoben(bild kommer sen)-gå promenad-plugga. Sen får jag finbesök ikväll av några vänner, kan bli kuuuuul! Slänger in ett par bilder från igår, haha långt ifrån alla är allt jag kan säga..Hahah

1. Fina vampireögon Rebecka!

2. Behöver jag säga nått?

3. En finfin bild på Runa och Pandan

4. Jag och kompisar

Anna - FF = Flickfest!

Fredag och helg vilket känns toppen, nu fixar jag till det sista sen far jag till stan där det blir en allatiders tjejfest som faktist var ett tag sen nu!


Go lunch! Hihi

img_9259 (MMS)

Go lunch! Hihi


Anna - My day

Vaknade 9(lyx)-Danslektion-Åkte bil med vännerna i klassen till korvgubben(lyx)-Klättrade och lekte på arenan(utöver det vanliga)-Hem-Nu>plugga till psykologiprov>Skriva bokrecention>Teori(mindre lyx)

Hanna - japps

Alltså det finns saker som gör mig irriterad, ledsen och bara frustrerad! Köänner typ att jag börjar bli less på det här. Men vill bara skriva av mig lite negg men nu börjar big brother som är så fruktansvärt bra! Något positivt iaf!:)

Anna - Så klart att jag vill, jag vill, jag vill, jag vill

Hej Anna här, jag tänkte joina Hannas posetiva drift och skriva lite saker som jag ser framemot!

Alanya med tjejerna (bara 71 dagar kvar!)
Mitt körkort
Dansföreställningen
Min tatuering
Maj månad
Sommarlov

-Och nog hjälper det en hel del när man tänker på hur fort tiden går!-

Hanna - APRIL APRIL DIN DUMMA SILL

det finns några saker jag ser fram emot i april här är dom

* Jag och emil firar ett år den 10:de
* Workshop med norrdans
* MÜNCHEEEN!!!!!
* Våran dansföreställning



WOOHOO
nu ska jag mysa med min plutt.

Anna - Typ ändå glad

Dagen har gått snabbt,svenska,engelska och scenisk sen stannade vi kvar och dansade. Klockan fyra hade jag lilla uppkörningen vilket gick super och efter det hade jag middagsdate med Linn på subway! I helgen beställde jag 100 kort för 29 spänn(lätt värt) och nu har dom kommit! Så nu ska jag sätta igång med att fixa och frixa lite innan teoriplugget sätter igång igen!


Hanna -big brother

direkt efter skolan åkte vi och hämtade mamma på flygplatsen, sen när jag kom hem somnade jag direkt.
Jag for direkt till emil när jag vaknade direkt. sen direkt klockan 2200 gick jag ner och såg big brother. DET ÄR KINGELING! nu ska jag övertala emil om att vi ska se bad boys 2 som är världens roligaste film!
sen ska jag läsa lite papper och sova. imorgon stannar vi efter skolan och dansar. kan försöka uppdatera lite därifrån!
TJINNNG

Anna - OMG

Gårkvällen vart inte som planerad, men inte gjorde det så mycket i efterhand för nog vart det trevligt ändå! Vi var först några stycken hemma hos fröken B och som bara chillade sen vart det utgång och måste faktist säga att Olles levererade mer än sist så det var härligt! När det stängde färdades vi fyra stycken partysugna till atorp i taxi, var kvar där x antal timmar där det vart allt mellan tetrisspelande till vattenkrig. Vart tillslut hemskjutsad och kom hem just efter 5.

Idag har jag som barat tagit det lugnt, gått en sväng i det fina vädret samt pluggat. Nu blir det middag sen försöka plugga ännu lite till sen ska jag ta en tidig kväll annars kommer jag aldrig att få mig upp imorgon då jag har körlektion 07:05..Näe det suger fan att lovet nu är slut-

Hanna - the show goes on

jag vaknade runt 1230 och jag har städat till nu, jag tar bara en liten paus från det men jag ska snart fortsätta.
Mamma kommer hem imorgon och det känns inte annat än bra, jag är less på att laga all mat och sånt!
näe nu ska jag fortsätta så jag blir klar någon gång. sen annars ser min dag ut så här ungefär

-läsa min bok
-försöka fixa referenser
-ut och röra på mig
-plocka ögon bryn,fotbad,dusch och allt vad det innebär
-kolla efter tvätt tid
-läsa mer!
-big brother!!!!
-läsa mer
-sova en godnatt med lite sovmorgon imorgon!


Anna - Störd

Har inte haft en bra dag idag, har varit världens jävla nervvrak hela dagen, så inte topp tio precis. Nått som är topp tio är att jag nu har gjort klart alla faser-Äntligen, haha tycker synd om alla som inte har börjat med det än. Nu ska jag sätta igång och laga nån middag, eftersom familjen är på hockey så blir det väll macaroner-Det ända jag kan laga. Ikväll får jag besök av några stycken sen blir det utgång-Lite halvimpulls men sånt gills också!
Hittade en bild på mig och syrran, snart 4 år sen-Tiden går fan fort.

Hannapannavattenkanna - nu så

den onda värken som kommer en gång i månaden har börjat gå över för idag!
så nu ska jag ta mitt pick och pack för att åka över till lovisa på sunnanå och spendera kvällen där!
ska inte bli annat än roligt! igår umgicks jag med anna och runa vi såg en bra film i spit on your grave jag tyckte iaf den var kanoners! sen gick vi över till killarna på kvistgatan som lanade och sen blev det hem och sova.
mamma kommer kom hem på måndag och jag är typ nervös över städningen jag måste ta itu med.. det kan nog ta ett tag! ska nog anlita en städfirma. nu måste jag springa my ride is here.


Anna - Soon

Idag har jag haft det jätteroligt,jag har pluggat och städat hela dgen..Som tur är så har Magnus Uggla ställt upp för mig större delen av dagen. Nu kom just farmor hit, vi ska strax käka middag sen drar jag över till Lover ikväll där det blir lite av varje kan man kanske säga? Så krogen sparar vi tills imorgon!

Anna - Älska lov!

Måste säga att jag hade det supertrevligt igår! Vart som lite av varje, först var vi hos Hanna och myste (jag och Lindmark var också duktiga som gjorde faser) Sen vid 02:00 tiden kom 5 glada pojkar med bil-Så vi delade upp oss den körde vi bilkurragömma till halv 4 nångång sen for vi tillbaka till Hanna för att sova där nån timma senare. Pigga som vi var idag så vaknade vi vid 2 sen for vi ner på stan, fick med mig två byxor hem iaf så det tackar ja för! Nu är det familjemys med tacos på schemat sen ska jag försöka hinna med lite plugg innan jag far iväg igen för att se film ikväll-Älskar lov-

Kusin-Mamma-Kusin


Hanna - All i want

känner mig ganska duktig som har halvstädat typ hela huset, men det ser fortfarande ut som skit där nere. ska plocka bort det innan jag ska på coop och möta upp tjejerna för lite candy eller någonting annat. jag funderar ärligt på att köpa någonting nyttigt! nu ska jag klä på mig, sen ska jag städa klart och fara mot el coopo!!
tjingelingelingdingalingpinglalingkossabling!



Anna - Hemma

Hej nu är jag äntligen tillbaka där jag hör hemma! Har haft det hur bra som helst borta hos mormor och morfar och jag saknar dem redan..Åhh vafan ska de bo så jävla långt bort för?..Men men snart är det sommar och då ses vi igen! Nu ska jag packa upp och sen packa om för ikväll är det ännu en sleepover hos Hanna med tjejerna-Så jag har längtat!!

(Bilder från 160 årskalaset kommer senare)


Hanna - River flows in you

jag känner till mina egna bristningar och fel. göra alla det?
det finns vissa saker man inte göra mot folk, men ändå finns det dom som gör det.
fast det inte beror på mig lär jag mig av dina misstag. jag skulle inte vilja göra så mot någon.
man måste tänka på vad man gör.



Hanna - Sjukt nog så skrev jag ett inlägg

inlägget har försvunnit och jag kan inte hitta det ens. riktigt sjukt, men jag skrev iaf att jag skulle se en film som heter center stage turn it up och den var bra jag blir så himla sugen på att dansa och har blir också himla ivrig med dansskolor, och om jag ska söka vidare och vart isåfall. jag är himla sugen på balettakademin i umeå som verkar bra och fin. sen finns det ju önskedrömmande om andra skolor också men det är nog en bit bort!
nu ska jag dansa och strecha lite för att känna att jag rör på mig lite iaf!

nu ska jag försöka städa lite där nere, och sen ska jag läsa den där boken på 400 sidor som ska vara klar typ om en vecka.

Hannispannis - eyes on fire

igår när jag uppdaterade min mobil så dog den, den funkar fortfarande inte så jag ska fara och lämna in den senare idag. men först ska jag städa huset som ser ut som en svinstia, träna och ut och gå. sen ikväll är det halv åtta hos alice som jag ser grymt fram emot. sen saknar jag anna panna men jag kan tyvär nite ringa henne för jag har ingen mobil, tack! näe nu ska jag städa bort allt.

måste få dela med mig av detta.

Hanna - veckan som gått

onsdag - som anna sa så har vi haft sleepover hos mig, otroligt mysigt!
här är lite bilder från våran övernattning!!!! tagna från våra flickor



fredags- jag och min klass dansade där så jag tog med mig några av tjejerna och var där hela kvällen.
det var absolut inte det roligaste jag gjort. men vi klarade oss igenom kvällen som tur var!
(bilder kommer)


lördag - jag vaknade för 47 minuter sedan, mitt huvud gör lite ont och jag drömde om vatten som man brukar göra!
jag hade kul igår och kvällen gick fort som tusan, jag åt som en häst och somnade som en stock.
(bilder kommer också!)


söndag - ikväll hoppas jag på någonting kul! jag är taggad på att ytnyttja sportlovet!!
(bilder kommer inte)

Näe men nu ska jag mysa med empa så BYEEEEEE





Anna - Hejdå Norrland!

Fick mig till Hanna igår trots allt, vi myste på och bara hade det bäst innan vi gick och la oss, vi var alla utom Malin alltså 10 pers..Wohoo äre sleepover så är det! Sen måste jag säga att jag hade en toppendag på skolan! Hahah fyfan bark bark bark..Så jag avslutade min vecka helt ok! Nu ska jag packa det sista-eller okej har typ inte ens börjat så det kanske är dags nu när vi far mot flygplatsen om en timme. För er som inte vet så ska jag ner till Västerås och fira mormor och morfar som fyllde 80 förra veckan, ska bli skönt att få komma bort faktist, men kommer hem på onsdag så vi kör lite 50/50 under detta sportlov! Annars så hare bra så tar Hanna över from here!


Jag är inte död jag sitter bara inte vid d...

img_5010 (MMS)

Jag är inte död jag sitter bara inte vid datorn!:) jag ska berätta en sak som hände när jag skulle övningsköra påminn mig! Men inte nu, imorgon sover tjejerna här ska bli sur mysigt för jag vill inte sova själv. Sen imorgon klockan sju ska vi se hårvisningen på mollys där dansväxthuset minus mig ska dansa:) sen här är en bild på min och Emils kebabtallrik!:)


Anna - Sjuk

Blev sjuk igår, kände mig inte speciellt kry på skolan så jag for hem vid ett, vaknade inte förns imorse då mamma väckte mig, sov alltså 20 timmar i sträck, haha låter inte speciellt bra, är det inte där man drar gränsen vid koma typ? Mamma säger nu att jag typ inte får fara till skolan imorgon eller på torsdag, men det kommer jag inte att tillåta. 1.Att vara hemma själv en heldag utan att kunna göra nånting är det drygaste som finns. 2.Eftersom jag far på torsdagkväll så måste jag hinna säga hejdå till tjejerna, annars kommer jag avlida, så nej imorgon blir jag frisk ja!


RSS 2.0