Hanna - olaaala

som vanligt är jag alltid trött när jag kommer hem från skolan. så det jag skulle få gjort idag har inte riktigt blivit! men det gick bra ändå, nu ska jag plugga psykologi till provet på onsdag och även ta en dusch och städa rummet lite. Emil kommer efter jobbet och jag tror han blir rädd när han ser mitt rum om jag inte städar.
Nu måste jag göra lite nytta! 


Hanna - give me everything

emil ligger i badet och såsar, jag försökte göra lite plugg men det går inge vidare. Han ska få hjälpa mig lite senare, vi ska snart fara och köpa något gott sen fara över till emils mamma och fira lite morsdag. jag ska även skicka iväg en beställning till nelly ligger upp sakerna senare. Nu ska jag göra mig klar medan jag väntar på emil.
ha a nice day and girls i miss you!

Hanna - FORNI

jag vill verkligen ha fornis skoooor!!!
hon har höjts i mina ögon!

Hanna - om sanningen ska fram

ÄNTLIGEN! nu har jag skrivit loggboken, imorgon ska jag bara finslipa och kolla så allt stämmer!
känns otroligt, nu har jag några till grejer att göra. ska börja med koreograferna nu direkt, det går nog ganska fort så. sen ska jag mysa ner mig i sängen och ba sova så länge jag kan, sen hoppas jag emil pussar på mig när han kommer!


Hanna - 28

har nästan nyss vaknat, otroligt att jag sov så länge faktiskt. igår blev det ju inte riktigt plugg hela kvällen och jag gjorde inte speciellt mycket heller men nu på dagen ska jag göra bort det mesta, sen finns det alltid saker som ska göras här hemma. så jag har fullt upp idag. nu ska jag väl göra nå mat som vi kan äta.


Hanna - lite sjukt

just nu sitter jag och försöker skriva den där tusans loggboken men ajg gör allt annat än det. inte likt mig men idag ikväll en fredag! tar jag tag i mitt pluggande. känns sådär men det är ändå pissväder ute så kanske lika bra då har jag hela helgen fri. men då gäller det bara att jag gör klart det här ikväll. sen ska jag ta en lång dusch kanske ett bad vem vet. sen säger jag ju trevlig resa till mina brudar som far ikväll, hoppas dom är lika många när dom kommer hem som när dom far. näe nu ska jag skriva klart den här tusans grejen!
ha ett bra liv

kom sommar kom!


Anna - Jag säger farväl

Stängde nu resväskan, tillslut står vågen på 13,5 kg, haha inte över gränsen i alla fall! Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar sen far jag och möter upp tjejerna i Falmark och resan kan börja! Är så taggad så jag vet inte vars jag ska ta vägen, men borde coola ner mig lite nu så ja hejdå så hörs vi om en vecka då Hanna tar över tills dess! Wohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Tog mig friheten att göra ett fint collage med alla sex deltagare och biljetterna i bakrunden;)


A - Snaaaaart!

Säger som jag sa till Sara, jag längtar så otroligt mycket att det gör ont i hjätrat!
Kan inte fatta att om 24 timmar sitter vi på planet påväg till paradiset! och jag åker med...

Amanda Bjurman!


Rebecka Lundkvist!


Lovisa Hällkvist!


Alice Engman!


Sara Lundström!


SÅ DET KAN ALLTSÅ BARA BLI TOPPEN! WOHOO!

A - Om du vore bränd som mig skulle ja gå hem med dig

Var ledig från skolan idag vilket kanske var det skönaste. Jag har nu packat klart det sista samt försökt göra lite skolarbete, så ikväll blir det att göra det som är kvar och bara ta det lugnt, kanske en tidig kväll också.


Hanna - 26 maj

har nyss kommit hem från skolan där vi dansade och hade kulturhistorieprovet.. men skönast med dagen var sovmorgon till 12! nu har emilio kommit och ska umgås med mig ett tag sen ikväll blir det plugg. det här är inte roligt längre, jag hatar att plugga. men då vet ni vart jag finns.
LALAL HEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HIHI


emil tycker vi är coola. snart kommer jag mot er!!!! MOAAAAAHAA


Nu far jag och dansar efter är det avslutn...

img_0311 (MMS)

Nu far jag och dansar efter är det avslutning med (dansväxthuset) med fruktsallad!!! Sen blir det hem och plugga för imorgon är det kulturhistorie prov!


Anna - Grattis igen superwoman!

Får ännu en gång skrika GRATTIS VÄNNEN till Sara som tog körkortet idag så nu är jag inte ensam längre, leka fast and the furious nån gång sen Sara?!?! Hon kom i alla fall och hämtade upp mig tsm med 4 andra Alanya tjejer då vi for och köpte högtalare till Turkiet som kommer att andvändas flitigt, lyssnar på den nu och ljudet äääägeeerr som tur är!! Sen blir denna dag bara bättre och bättre för ikväll far jag till Alice då det står VAXNING på schemat!


A - nörd

Det här är en bra dag! Kortdag på skolan sen hem för att hitta 800 kr som mormor och morfar har skickat till resan sen även att jag har jobb hela sommaren om jag vill det! Pengar rullar in det går bra nu! Då kanske man ska ta tag i plugget medans man är på bra humör! Ikväll kanske det blir att fara och se desperata hos farmor, måste hinna träffa na innan jag far!


Hanna - KOM IGEN NU BRITTMARRIEEE

nu har jag varit frånvarande otroligt länge. jag mår prima förutom att skolan tar över mitt liv. idag kommer jag sitta fram till att baletten börjar klockan halv sex. jag ska bara plugga plugga plugga det här har jag kvar att göra

- Svenska x3
- Loggboken
- Psykologi prov, onsdag
- Kultur historia prov, torsdag
- modern koreograf , måndag


TACCCK!!!!!!!! nu ska jag köra igång have a nice day =)
sen ska vi flytta första augusti =) MORÖN HERE WE COME


saknarej dåå, kanske ska sätta i håret snart!

Anna - Grattis Soo!

Haft en skön dag, på konst och ideé historian gick vi runt i morgonsolen och kollade på konst i stan sen till skolan för att ha en engelskalektion sen slutade vi för dagen då jag sen gick på stan med Linn och köpte det sista till Alanya!!

Sen säger (skriker) jag grattis till världens bästa vän Sara som äntligen joinar 18årsklubben! Fyfan så bra det ska bli gumman!



Anna - Burn baby burn

Det är den 22 Maj idag, lika med mammas födelsedag! Hon har just öppnat alla presenter och vart helnöjd, av mig fick hon en flaska fruktvin som går i smaken blåbär och hallon direkt från Finland. Annars så idag hade vi loppis på våran gata, men istället för att gå runt och kolla så satt jag och solade med Lover x antal timmar vilket ledde till bilden här nedan..Kul att det känns som att jag ska brinna sönder, fyfan vad det bränns! Men nu är det i alla fall konstaterat-Solskyddsfaktor blir av i Alanya!


Anna - Mot K-mark again!

efter att ha firat sara med paket och fruktsallad sitter nu jag och lover hemma hos mig för att vänta på att bli upphämtade sen far vi mot klutmark för lite impulsparty en lördag som denna! kungligt!


A - Firar Soo med fruktsallad och sommartema!

Idag har jag läst min bok som ska vara utläst på måndag..Stess tress. Annars typ sett pappa polis med Erik och hans kompisar haha! Ikväll firar vi Sara som fyller år på måndag, vi byter ut alkoholen mot fruktsallad, skulle gärna vilja veta vem som kom på den ideén..Hmm den skyldige kommer i alla fall att befinna sig på nyckelgatan tonight där det även är sommartema!


Anna - Klutmark ikväll

Efter en kort och skön skoldag inväntar jag nu middagen, tacos supreice supreice! Sen har jag tänkt att börja packa lite smått (en vecka kvar idag) innan jag far iväg för att hämta upp Robin, Alice, Sara och Jonny för att grilla och spela kubb i Klutmark med klutbarnen Rebecka och Jacob! Blir en bra start på helgen känner jag!


Hanna - beautiful people

nu ska jag duscha och vänta in emil ska bjuda honom på mina nybakta kakor som inte blev så bra, bara kladd.
Sen imorgon är den stora dagen.. imorgon klockan tio är det begravning. sen är jag med emil hela kvällen så jag kommer nog inte skriva något imorgon. nu ska jag duscha.



det känns så otroligt, väntar fortfarande på ditt telefon samtal.
tack för allt du gjort för mig, jag älskar dig!

Anna - Jag är nöjd nöjd nöjd

Idag hade vi dansare ordnat en danslektion med teatrarna, vi lärde ut "diva", streaten om vi hade med på våran föreställning- Dom var superduktiga! Vart som en stolt mamma. Sen innan vi slutade hade kuhi, allt jag har att säga att nu är det äntligen över!

Annars så är jag just nu stolt över mig själv, är nu officiellt klar med engelska uppgifterna!!!!!!!!!!!Klara och färdiga för att lämna in på utsatt inlämningsdatum imorgon! Så då var en stor ångest över då, kunde inte kännas bättre! Nu efter att ha kört finns i sjön med familjen ska jag sätta igång med psykologin. Har inte änns börjat och det är imorgon vi ska ha"debatt" om det..Säger bara att det är nog bäst att börja såvida jag inte ska bli dödad av en viss plugg-Tobias imorgon.


En vecka kvar imorgon tjejer!!!


Hanna - GIVE ME EVERYTHING TONIGHT

just nu sitter jag i min säng och diggar så mycket musik att det bara sjunger om det. jag vill inte göra annat än att dansa just nu! jag vill flytta och börja dansa, tokyo kanske? eller bara sverige? men som anna berättade så såg vi bio i tisdags kväll och igår kom emil hit efter jobbet och vi såg ringare i notre dame som fortfarande är så otroligt bra. sen idag försov jag mig och hade missat hela dagen så det var lika bra att vara hemma kanske.. men idag ska jag

försöka börja med loggboken
gör psykologin helt klar
läsa min älskade ELLE som kom igår
städa mitt rum
försöka röra på mig lite
typ klippa mig, hur mycket får vi helt enkelt se ;)


jag är så beroende av den här låten just nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen!


Anna - Nostalgi

Har haft en kämpig dag idag, nej att endast sova bara ett par timmar funkar inte för mig, så efter att ha sovit nu ett tag så ska det bli spännande sen att se om man får somna om sen. Just nu håller jag på att prata med kamraten Calle från Stockholm och jag börjar bara längta tills sommaren mer och mer! (tjejer huvudstaden i samband med powermeet blir av!) Nej just nu vill jag bara ha tillbaka den där veckan som vi tillbringade nere i Stockholm med världens skönaste killar och världens roligaste kvällar/nätter tillsammans med tjejerna- Så repris i sommar spikar vi nu!








Anna - Impuls

Körde på impuls igårnatt och såg nattbio, lite kul sådär eftersom det inte händer varje natt-Kanske lika bra det så mamma skipper hota, muta och dra mig upp från sängen för att jag ska vakna..Men nu är det gjort iaf så nu ska jag strax fara iväg till skolan för att ha en debatt på psykologin..Har inte kollat nånting på mitt ämne (psykiska störningar arvet) så vi får väll se om jag har nå mycket o säga alls.



Anna - Du lät exakt som Ismael

Hej tog ett litet uppehåll ifrån bloggandet för att ge igen på Hanna eftersom hon aldrig brukar skriva, men nu när hon har varit duktig och kört sex inlägg på rad så ska jag också tillföra lite. Hade fullt upp förra veckan med dansföreställningen så när helgen kom for jag med syrran till Luleå för att shoppa (riktigt mycket) se på bio, äta på finresturang och bo på hotell.

Idag var vi somsagt lediga, eller ja vi och vi, vi som var smarta nog att välja bort matte B (har nog aldrig varit så skadeglad som när man själv får ledigt medans de andra i klassen har nationella i fyra timmar!) Men legat hemma och slappat har jag ej, nej jag har nästan gjort klart engelskan(11 uppgifter) sen kom Runa förbi i pausen och snackade lite och nu ska jag ta tag och göra psykologin som är tills imorgon. Om jag är klar med det innan ikväll så blir det nog troligtvis att hitta på något.


Hanna - if you can't love me now, don't love me later

idag var vi lediga och det kunde inte komma mer lägligt. Jag vaknade hos emil och kom hem runt halv ett och har bara legat fram tills nu. Jag ska nu försöka göra mitt psykologi arbete som ska in imorgon. sen kom jag på nu att jag har ju bara några veckor på mig att göra engelskan loggboken som skulle in för ett halvårsen. men den tar jag sen! sen klockan sex dansar jag och sen hem och sova kanske.
har köpt en ny bikini också kanske lägger upp den sen idag också.


Hanna - Måndag

jag försov mig i morse och pallade inte spressa så jag hoppade över engelskan och väntar nu på att dansen ska börja klockan 12. Dock ska vi inte dansa utan se treornas slutproduktion som vi var med i. Sen ska jag hem och göra lite arbete måste iaf göra psykologin som ska vara klar på onsdag. sen halv sex har jag balett sen blir det nog en tidig kväll. nu ska jag försöka gå igång tuberadio som inte vill funka.
DET FUNKAR NIIIIICE!! nu ska det dunkas chris brown innan jag beger mig till stan. SEEYA


en bild från våran workshop på Iwanson international school of contemporary dance
bilden är tagen från pias blogg

Hanna - vart tog ni vägen?

hittade massa gamla bilder på min gamla blogg så jag kastar in dom i blandad ordning =)



Hanna - born this way

tjenixen! idag ska jag vara lite flitig.

ska skriva argument för psykologin på onsdag
ska städa mitt rum
ska tvätta
ska kanske se filmer jag tagit hem (red riding hood, fast and furious 5)
ska försöka plugga lite teori
ska röra på mig lite
ska förhoppningsvis vara med emil
troligtvis se hockeyn


 


Hanna - 14 maj

har vaknat morgonen med emil och solen. nu blir det strax frukost och lite mer mys, sen ska jag göra lite tjejgrejer speciellt fixa naglarna. Även fixa allt på min nya dator(tack mamma) sen  hoppas på en god middag också vill,ha pasta! sen ikväll blir det brännboll! fyfan vad mitt lag ska krossa!



du var den finaste på jorden!


Hanna - I love you

jag har inte riktigt orkat uppdatera så, men det kommer

Edith Berggren 7/5 -11
jag älskar dig!


A - Grattis!

Syrran fyller år idag, det var ju nyss att man själv fyllde 15 tycker man men hipssvips så sitter man här 18 år och gråhårig och väntar på att snart fara iväg till Björnsholmen för att umgås ikväll. Agerar även chafför ikväll så hör av er om ni ska någonstans!

Av mig fick jäntan en biljett för att få se Robyn på Stadsfesten i sommar, sen ska vi också
fara till Luleå nån helg nu framöver och bo på hotell som en överraskning av mor och far.


Anna - I´m done !

Efter en skitdag på skolan ska det bli skönt att få tillbringa kvällen med sina vänner och se dans! Men innan det ett besök på banken då jag tillslut får full tillgång till alla mina besparade pengar! Kan sluta illa..MOHAHAHAHAH!


Hanna - räddaren i nöden


A - D.Ö.D

Säger som Lisa: "Det ska kännas att man lever" Jag säger även som så att jag tycker att gårkvällen toppade alla tidigare valborgs genom åren, nej att man hann med allt man ville hinna med under kvällen var också super,så tack allt trevligt folk som deltog i valle 2011.

Här är lite bilder från Finland och Valle.











RSS 2.0